Burtici de mai-iunie 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Am o prietena in Cairo si parintii ei pleaca acolo peste vreo doua saptamani. Anne, iti trimit???

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Anne, daca ai fasole, ai afumatura e ca cea de acasa :). Acu, nu stiu unde gasesti tu afumatura in Egipt ..;

Vicky si Printzesone

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Dragelor, eu fac haz de necaz , si-o vreau aici pe Vioika care nu stiu unde a disparut... ca sa vorbim despre amnioceteza..
din rezultate partiale la dd cica e risc crescut , deh, s-au uitat la varsta mea ..ca eu am bb perfect !
O sa pun o poza cu cel pe care-l am , ca sa vedeti ce copii frumosi si sanatosi stiu eu sa fac...
Voi imi dati voie sa pun o poza cu mine gravida din sarcina precedenta?
ca eram mai tanara

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio are calcu stricat :(((, ne-a zis ieri.

Miche, cu musafirii, ce sa zic, oricum ar fi trebuie sa stai dupa fundu lor, sa faci mai multe decat ai face, etc. Eu sunt ff obo, abia imi hranesc propria-mi familie acum.
O verisoara de-a mea cand a venit, a fost f suparata ca nu am dus-o sa vada parisul. WTF, eu stau la 500km de Paris, aveam copil mic de 10 luni, lucram smd. Cu toate astea am plimbat-o prin zona, dar nuu, dorea Parisu. Pai ia frate trenu si du-te. Eu cand merg in ro nu ma plimba nimeni ca pe moaste, dar aici toti asteapta.

Cu amnio, stai sa vezi rezultatele exacte, nu te stresa cu partialele!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Bina ca e doar calculatorul, la Vio....

Cand eram mai tanara ii mai lasam si eu pe ai mei sa-mi dea programul peste cap, dar acu, de vreo doi ani am invatat sa spun NU, "pot doar asta", "asta nu pot !"

Daca vreisoara vroia parisul, musai, recomanda-i un city-break
Gaseste oferte rezonabile pe net
si explica-i , cam ce inseamna 500 km...

Eu si daca locuiam in cartierul latin, tot pe jos o trimeteam sa vaza Parisul...
oh, ce dor imi e , n-am mai fost din mai

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutic burtici

Cam rarut cu mine pe net pt ca nu am retea buna, prind internetul prin wirelles de la vecini, pe unde apuc, ma plimb cu laptopul in toata casa ca sa prind vreo una, chiar si in colt cu laptop pe mana, de zici ca fuge netul si treb sa alergi dupa el sa-l "prinzi"
Acum stau la balcon, si normal ca e rece aici. Dar nu stau mult, si ma bag inauntru la caldurica. Macar sa reusesc sa va citesc si sa va dau un semn de viata ca suntem bine. fetele

Azi am fost iar la intepat, am donat sange pt analize de trombofilie. Tot-tot am "comandat" si 1350 roni pe ele. La Synevo.
Mi-au luat 6 eprubete, la ultimele 3 nu mai ajungea sangele tot imi scutura vena sa mai curga nitel de parca era ca la robinet infundat.
Dupa o ora a inceput sa ma doara capul, si nici acum nu mi-a trecut.
Am baut azi 2 cafele, cu gandul ca poate mi-a scazut tensiunea dupa atat sange scos din mine. Dar vad ca nu trece si nu stiu ce sa cred. Sper ca maine dimineata sa treaca durerea de cap.

Va doresc o seara frumoasa

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Si musafirii mei au fost suparati ca nu i-am dus sa vada Parisul eu de abia puteam face fata intre munca gatit de 3 ori pe zi, acasa, ca dupa prima zi la restaurant au declarat ca nici nu se mai pune problema sa revina, ca vai ce rea e mancarea frantuzeasca si eu speram ca manacr atat sa scap de bucatareala, dar nah.. si au fost si plimbati zilnic dar la sfarsitul zilei intrebarea era dar totusi nu putem mergem la Paris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna seara, burticilor!

Am vazut ca v-ati delectat azi cu fasolica. Eu una n-am scapat de aversiunea fata de mancarea gatita asa ca nu am poftit la discutiile voastre. In schimb pot sa va spun ca as manca intr-una numai cartofi...pregatiti in orice fel. Azi la pranz am papat frantuzesti. Acum am piureul in pregatire.

Maine ma duc la un seminar pretentios si cred ca va fi ultimul la care voi putea sa port tinutele de "biznis". Ca incep deja sa ma "tina" fustele alea strimte si rochiile. Da' nu-mi pare rau si nici nu cred ca o sa imi cumpar tinute biznis de gravida. Parca sunt ciudatele. Mai vad eu.

Mcoca, teribila pofta de cumparaturi de craciun mi-ai facut. Anul asta n-am prea multe cadouri de luat ca cel putin pe parinti i-am rezolvat la pachet ( city break la pietele de craciun din viena). Mai il am pe sot dar oricum nu stiu ce sa-i iau....ca de fiecare data. Si surorii mele. Pt restul lumii iau pur si simplu chestii simbolice...o decoratiune, un cozonac etc. dar anul asta am chef sa cutreier dupa decoratiuni pt. propria casa :)

Va !

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Giiz Simcri, si tu esti la 1000km .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Pffff...asa ma enerveaza musafirii astia nemultumiti. Dupa ce ca ii primesti si omenesti, tot gasesc cate un nod in papura. Eu urasc sa cad pe capul rudelor-prietenilor care stau prin strainatate...du-te frate in city break ceva (vorba lui Miche) nu sta placinta pe capul omului, mai laes pentru perioade mai mari de maaaxiiiimmm doua zile.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Daa cam pe la 1000 de km, acu bine ca s-a terminat, sper sa nu mai aud de ei prea curand, si incerc sa gasesc o modalitate sa nu-i pun si nasi la bebic, am facut odata greseala , a doua oara n-as mai vrea.

Si eu am fost la cumparaturi de Craciun, am luat o parte din jucariile pentru copii prietenilor, sunt toti baieti deci masinute si robotei la greu.

Mergi la inceput