Burtici de mai-iunie 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Am 8s4z de la UM. Abia astept sa il vad..mie mi se pare ca se vede doar cand sunt balonata..eu am 1,70 si 54 kg:)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

eee...incepe sa se vada de acum. te asteptam cu vesti de la eco. :)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello,
La mine abia acum a inceput sa se vada, am 11 sapt.
La prima sarcina s-a vazut mai tarziu, pe la 14-15 cred, depinde de fiecare:)

Azi merg si eu la dr, abia astept.
Zi frumoasa la toata lumea!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ola, cam slaba activitate pe aici. O gramada de fete nuau mai intrat nici sa zica bonjour. nu nominaliz, ca lista e prea lunga ...

Eu am de lucru zilele astea sa-mi termin un proiect. La pranz merg la o prietena sa mananc o fasole cu ciolan :) (ea gata e in prenatal).
Am sunat moasa pentru vizita din luna a 4-a si merg vineri. E ff bine :)
Urmatoarele vizite, pentru pregatirea pentr nastere le voi face cand intru in prenatal, dar nu cred ca le voi face pe toate. LA Maya a, facut haptonomie, a fost super, si am inceput prin luna a 3a. Acum nu se mai poate ca ne-ar fi dificil sa ajungem la amandoi (atunci lucram in zona). Deci o sa fac cateva sedinte de pregatire clasica.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu am luat fasole cu ciolan de la socrela... m-a nimerit! Cu muraturi... merge acum ca e frig afara. Incepe postul Craciunului... eu simt nevoia de dezintoxicare si purificare; ma bate gandul sa tin postul, se mai baga cineva?
Aseara am avut dureri de burta... dar nu in jos ci asa sus pe toata burta de sub sani in jos. Cu masaj era mai bine :). Cred ca e burtica in crestere...

Fetelor.. pentru serbarea copilului imi trebuie costum de calusar oltenesc. CEva idei de unde as putea lua? (poate aveti de imprumutat????)

Mergi la inceput

Paulinio, esti curajoasa cu postu. Eu nu pot tine nici in mod normal, dar acum. Tin vinerea in schimb. POstul la ortodoxi mi s epare ff greu : fara lactate, oua, peste...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Sunt tare curioasa cand o sa inceapa sa se vada si la mine..Acum trebuie sa ma gandesc de unde imi cumpar rochie pentru cununie..Aveti idee de magazine cu rochii dragute din Bucuresti?
Trebuie sa nu ma agit prea tare in perioada asta..chiar daca sunt multe schimbari..si imi e cam greu:) nu stiu ce o sa fac..
Cred ca o sa caut si eu niste fasole cu ciolan, e atat de bunaaa..iar mie imi place sa o mananc cu hrean sau cu varza murata cu boia..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Vicky, ce inseamna "haptonomie"?
Felicitari pentru lipsa putzulicii!!! tare as vrea si eu fetita.

Eu saptamana asta am facut o burta de nu ma mai suport! Mai ales stomac!
Colega mea de birou inclusiv vineri zicea ca nu se vede burtica, iar luni s-a holbat la mine si zice : "Acuma da"
Si cred ca de la fasolica mi se trage: am facut o ciorba de fasole boabe, asa mai acrisoara (cu tarhon) si cu niste salata de ceapa cu ulei si otet! Asa ca aveti grija cele care vreti sa va dati la fasolica!

va pup

14+

Mergi la inceput

Moni, haptonomia este comunicarea cu bble prin atingere. Uite www.desprecopii.com/info-id-487-nm-Haptonomia-in-sarcina-sau-comunicarea-prin-atingere.htm" target="_blank">aici un link.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor, ce pofta mi-ati facut !!
Pentru azi am decis ce gatesc, dar maine asta sigur voi avea in meniu

Vicky, deja ai facut cumparaturi de Craciun? Eu am un talent prost sa las pe ultimile zile si nu gasesc mereu ce vreau. Poate o iau si eu mai din timp..
Sa inteleg ca deja stii ce o sa ai? (fata ??)

Azi noapte am avut o insomnie neplacuta.. Am ajuns sa ma gandesc ca-mi trebuiesc doua patuturi de copil unul pentru parter si celalat pt etaj ca sa nu fac ture
Eu am dat tot de la primul copil, acum insa cand vad ca nu-i mai vin unele camasi le pastrez, sperand sa am tot baiat, ca s prea frumoase si aproape noi

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput