Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen333 spune:
Ankylya, medicul de familie e bagator de seama, pe ginecolog trebuie sa intrebi. Mie la Medlife nu mi-au acceptat recoltarea de dublu test, pana nu le-am dat ecografia (uitasem sa o scot). Pentru ecografie morfologica de 22 saptamani, mi s-a spus sa caut un aparat cat mai bun si un medic cat mai cunoscut. Bineinteles, asta gasesc la privat, trebuie sa ma pregatesc sa dau o gramada de bani, asta in caz ca mai prind loc. Si totul pentru ca voi avea 35 ani cand nasc, si pentru ca am refuzat din start amniocenteza. Da, amniocenteza in loc de dublu test era solutia ideala, insa a iesit atat de bine ecografia de 12 saptamani, ca nici nu ma gandesc.
Madd, casa de piatra! Ce dragut ca aveti atatea noutati in viata voastra! Ai grija sa-ti aduci ajutoare, ca nu e usor nici cu mutatul, nici cu organizarea cununiei.
Miche, era gata sa intru si eu in lista cu analizele de trombofilie. Cu durerile mele de burta, uneori ma gandesc ca mai bine le faceam. Doar ca m-am saturat de atatea analize, de cozi, de tot! Imi vreau viata inapoi! Pauza!! In sfarsit, pana la urma m-a crutat gineco, am sa mai discut, daca trebuie, le fac.
Carmen2, din cate inteleg, ai leucocite in sange si E Coli in urina,ai grija ca poate trebuie tratata vreo infectie. Iar glicemia 67, cred ca mai bine mananci des si putin, iar la fiecare masa pune si un pic de paine, sau paste, sau fructe, ca sa aiba bebe glucide.
Eu am probleme cu constipatia, mananc jumatate de kil de pere si degeaba, cred ca trec la prune.
Va pup.
da, da, cu burtica!!! de 13 saptamani
Madd11ee spune:
Pe mine iar m-a apucat trezitul devreme fara motiv..:( Multumesc, Carmen, pentru urari! Am noroc ca am ceva ajutoare pe langa mine..Si nu am nici multi invitati la cununie:) Nunta cu alai o sa o facem la anul, dupa ce se naste bebe si imi revin la greutatea normala:)) Acum caut rochie pentru cununie si nu gasesc nimic..Nu stiu ce o sa fac..Mai e o saptamana si eu nu am rochie..
8+
crina27 spune:
buna dimi .Am nevoie de ajutorul vostru. la anti- cmv igG mi-a iesit reactiv 44.8 AU/mL.voi stiti ce inseamna asta?
10+
Madd11ee spune:
Crina, din ce stiu eu IgG arata ca ai avut o infectie in trecut si acum ai anticorpi, IgM arata daca ai infectia in prezent. Deci, din ce ai scris tu, se pare ca in trecut ai avut o infectie cu citomegalovirus si prezinti anticorpi, iar daca valorile IgM sunt bune, nu sunt motive de ingrijorare.
8+
Carmen1985 spune:
Buna dimineata. Asta e la toxoplasma ? e singura chestie cu IgG care o am pe analize... la mine e absent . Poate inseamna ca ai avut boala si ai anticorpii nu ?
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 buna dimi .Am nevoie de ajutorul vostru. la anti- cmv igG mi-a iesit reactiv 44.8 AU/mL.voi stiti ce inseamna asta? 10+ |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
crina27 spune:
va multumesc.evident ca nu am mai avut stare si l-am sunat pe medic.mi-a zis sa am mila de bebe ca ii provoc numai stres:))))))
nu e nimic,asa cum ati spus si voi :
va poooop
10+
Madd11ee spune:
Mie exact la fel mi-a iesit la rubeola, IgG(probabil de la un vaccin) si IgM ok. Deci nu iti face griji, Crina, inseamna ca ai anticorpi.
8+
Madd11ee spune:
Vezi? E ok totul:) Eu azi am controlul..la ora 14:00..Abia astept sa vad ce zice dr, daca il mai pot vedea pe bebe sau nu..Sunt tare curioasa daca a mai crescut..Mi-am cumparat si cantar intre timp:)) Sa vad evolutia..mai ales ca am fost ff balonata cateva zile si chiar aveam impresia ca am burtica de gravida:) Voua pe la cate saptamani a inceput sa se vada? Nu neaparat prin haine, ci mai mult sa observati voi diferenta..Sunt tare nerabdatoare..
8+
crina27 spune:
madd11 eu cam de la 8-9 sapt am inceput sa zaresc burtica, dar eu am 1.65 cm si 50kg :D
10+
crina27 spune:
a....si dak ai 8 sapt. sigur o sa-l vezi pe bebe.o sa se miste intr-una.al meu asa a facut. o sa-i vezi structura per ansamblu.sunt momente unice,o sa-i auzi inimioara si toata ziua o sa-ti sune in urechi ca o melodie :)
10+