Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
anne-marie21 spune:
inca o rugaminte as mai avea la voi burtici .eu sunt in sapt a6-a de sarcina,ce analize ati facut voi in in aceasta perioada,pt ca vreau sa fac comparatie cu sistemul de aici.mie mi.a cerut doar analize de sange si proba de urina,am luat plicul de la laborator si il voi duce sapt viitoare cand am noul consult.am vazut ca e o foaie cu valorile din sange,ma rog stiti la ce ma refer,o alta cu Rh si cea de la urina,plus unele observatii.voi ati mai facut altele suplimentare?
Mycya spune:
Duduta eu nu am aflat sexul. mi-a spus doctorita ca la un eco normal nu se vede decat dupa 20 de saptamani.
si 14+
crina27 spune:
Fetele am fost la analize.m-au costat 685 lei. in maxim 10zile voi avea rezultatele- la Medlife. va pooop si sa aveti o seara minunata
10+
Madd11ee spune:
Crina, verifica cu codul de bare pe internet..Eu aveam dat ca termen 1-4 zile si am avut surpriza de a le avea din seara zilei in care am fost la recoltare..Mi s-a parut incredibil dimineata sa dau sangele si seara sa am analizele( toate 30 pe care le-am facut)..
8+
Hellie spune:
Mad, si eu tot laMedlife sunt, la Caliopia Parfene.
Referitor la analizele la Medlife, imposibil sa dureze 10 zile. Doar unele fff speciale dureaza atat de mult. Intr-adevar, se pot consulta si pe internet daca in prealabil ai solicitat la receptie codul de bare.
Mie mi-au iesit in5 zile toate. Cel mai mult au durat cele ginecologice, secretii etc. si cele de coagulare au iesit un piiic mai greu. In rest, cele uzuale, de sange ies si in aceeasi zi.
7+
Carmen1985 spune:
Buna seara ! Am luat si eu rezultatele la analize...mi-au iesit bune in general , leucocite putin mari dar am inteles ca e normal, lipsa de calciu la care ma asteptam, si glicemia cam mica doar 67. Am inteles ca trebuie sa consum mai multa paine, paste si dulciuri exact ce evit din obisnuinta ca sa nu ma ingras. Aaaa si vesnica E-coli care v-am zis ca am avut-o si la prima sarcina !
In primul trimestru cam astea sunt analizele cred, sange si urina. Dr la care merg pt morfologii a zis ca intre 11-13 sapt de la UM sa merg sa fac morfologia de 3 luni+ dublu test in aceeasi zi.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
Miche spune:
Raportez IgA (exclude infectia in ultimele 6-8 luni) si IgE (exclude infectia in ultimele 4-6 luni) negative la toxo
Joi aflu si rez la DD si gata, iau o pauza, plec in vacanta
Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Daca in spitalul Baneasa, iti aduc
Stau aproape ;)
Am vizitat si eu spitalul, si in ianuarie o sa semnez cu ei..
Foarte faina chestia asta cu intrebarile pe mail..te scuteste de o gramada de bani
Eu ii mai trimit sms-uri , doar atunci cand paranoia e la nivel maxim..dar tot la cabinet ajung pt linistire , si la intrare e o domnisoara care ma taxeaza
Citat: |
citat din mesajul lui flafi La Regina Maria vreua sa nasc, sunt hotarata :) Am mai zis, pe mine nu ma ceama niciodata la controale, doar la eco, daca am intrebari trimit mail. Nu a fost cazul pana acum. 15+ |
Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)
piticutz spune:
Ma bucur ca sunteti bine toate.M-am uitat peste mesajele voastre, o sa fie interesant sa tot traduc numele analizelor pe care le faceti voi, sa vad carora le corespund astea de aici:)
Am fost ieri la prima vizita la ginecolog, nimic nou, mi-au luat si mie sange, proba de urina si secretii, asteptam rezultatul.In rest, tot felul de povesti, ne-a intrebat daca avem pisica:), mi-a dat o gramada de instructiuni cu mine de studiat acasa si trebuie sa sun sa ma programez pentru testul acela de sindrom Down.
Altfel, toate bune pe la noi, daca nu m-ar lovi chiar asa somnul din cand in cand ar fi perfect.
Joi o sa "implinim" 10 saptamani
mcoca spune:
Am fost si eu la doc. Nu i-a crescut putza deocamdata, si cred ca sunt sanse mici sa-i mai creasca :). Am mai primit o sapt de concediu si o consultatie la cardiolog vineri.
Bebe era ff jucaus : dadea din maini si din picoare de numa. Cica are 120g.
Dupa, am fost si am facut cumparaturile de Craciun. Asa's de bucuroasa ca i-am gasit rochia Aurorei Mayei + coroana. Am mai avut de luat un joc si o papusa pt alti copii. sunt multumita
Vicky si Printzesone