Burtici de mai-iunie 2013 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

bine ai venit Iris sarcina usoara si bebe sanatos.
eu crema deocamdata nu folosesc ca nu o suport de nici un fel plus ca trebuie sa am grija ce crema imi iau ca sunt alergica la ceva din compozitia unora eu fac alergie pana cand si la fond de la toate dar nu de la oricare crema folosesc de la dove si johnsons baby si ulei tot johonsons si pe astea o sa le folosesc si de acum in colo imi este frica sa fac experimente la creme acum nu as vrea sa ma umplu de pete ma gandesc sa nu ii fac rau lu bebe.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gata, cred ca m-am calmat : tocmai am vomitat in mijlocul sufrageriei.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Multumesc fetelor. Mi-am luat si eu ulei de migdale si chiar mi-a zis si cosmeticiana ca e ff bun, asa ca o sa-l folosesc in combinatie cu crema. Pana acum am folosit ulei de masline, dar nu-mi place sa miros a salata in fiecare seara.
Sunt bucuroasa ca acum mi-au trimis cei de la Synevo analizele la dublu test si rezultatul este "risc scazut de anomalii fetale la nastere".

pupici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Mcoca imi pare rau. Sper sa-ti fie bine curand.
Din punctul asta de vedere am fost/sunt o norocoasa, doar 2 alimente mi-au provocat greata in sarcina: ceapa si usturoiul, asa ca le-am evitat si nu am varsat niciodata.
Aaaa si parfumurile mega dulci. Beah!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

mcoca....incearca sa stai intinsa in pat,eventual bea o limonada.o sa te ajute sa-ti revii( crede-ma ,sunt experta)
Felicitari Iris pt rezultat si...bun venit

10+

Mergi la inceput

Iris, Crina, mersi! Ma tem ca nu e de la sarcina. Cred ca am un pui de gastro. Nu vreau sa va dau detalii, dar clar nu e de la sarcina .

Eu nu ma dau cu nimic. Cred ca depinde de materialul clientului. Sarcina trecuta m-am at cu Elancyl, dar nu constant. Acum am primit un tub + niste fiole de dat pe vergeturi daca apar.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Gata, cred ca m-am calmat : tocmai am vomitat in mijlocul sufrageriei.

Vicky si Printzesone

Oh ma pauvre ai mare grija, baga ceai de menta cu lamaie, paine prajita, cateva zile de regim, fara lapte, fara oua, fara crème fraîche, daca nu merge si nu merge poti sa iei smecta, bea cat mai mult poti ca sa nu te deshidratezi intre cele doua iesiri risti sa te deshidratezi apoi tensiunea face yo-yo, incearca sa te odihnesti cat poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

buna burticilor!bun-venit noilor mamici!eu am facut noapte alba si am dormit de dimineata pana pe la 4.cafeaua este cea mai mare placere a mea si nu am renuntat mai ales ca nici doctorita nu mi-a interzis,spre disperarea lui sotulache,care atunci cand ma vede cu ceasca de cafea striga ca omor copilul si el altul nu mai face ,de parca s-a si chinuit mult tare si acuma .despre creme este un balsam cu bitter suedez la Plafar in RO,este cel mai bun pt vergeturi , prevenire aparitiei vergeturilor si ingrijirea pielii,costa cam 90 de lei,dar va tine mult si o alta varianta la fel de buna este untul de cacao,dar voi stiti ce vi se potriveste cel mai bine.va pwp pe toate si multa sanatate!

Mergi la inceput

Merci simcri ! Sper sa fi fost un episod izolat. Nici nu mi-e foame, doar sete. Ufff, uffff

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna fetelor!
Iris,si eu am aceeasi problema cu usturoiul,a trebuit sa-mi fie de 2 ori rau de la el ca sa-mi dau seama.
Azi am fost la control,totul este bine,masuratorile sunt in grafic,si mi-a spus ca e posibil sa fie baiat.Dar mai sigur peste o luna la urmatorul control.Ramane acid folic inca o luna si apoi mai vedem.
Bun venit noilor burticute,sarcina usoara.

13

Mergi la inceput