Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Iris1211 spune:
Buna, Hellie!
Am avut si eu problema asta cu "treaba serioasa". Eu m-am lasat de fumat cu 1 luna inainte de a ramane insarcinata, dar cate o cafea mica tot mai beau. I-am spus doctoritei de problema mea si mi-a recomandat supozitoare cu glicerina. Pana acum nu am luat, dar daca persista treaba, ma apuc de ele.
Succes si tie!
Kabecka spune:
Salutare fetelor,
M-am distrat citind despre musafirii vostri. M-am tot gandit, sper ca nu asa s-au simtit si gazdele mele.Am o buna prietena la Paris la care am mers de cateva ori, n-am stat niciodata sa-mi puna masa, pregateam cu totii sau mai mult noi ca ei mergeau si la serviciu.
Oricum, stiu despre ce vorbiti.
Bun venit noilor mamici,admir foarte tare mamicile cu 3 copii, asa mi-as dori si eu, mi se pare ideal, dar si foarte greu...
Am fost si eu ieri si l-am vazut pe bebe, zburda pe acolo, parea ca se simte foarte bine!
Vedem mai multe la eco morfologica
Vreau si eu parola de la picasa,sa pun poze si sa va vad
Pupici la toata lumea
11+
Iris1211 spune:
Multumesc mult. Nu ma asteptam sa ma primiti asa de repede. :)
Vroiam sa va intreb ce creme pentru vergeturi folositi. Eu mi-am dorit f mult crema de la Cosmetic Plant (Me&Mom) si abia ieri am gasit-o. Am ramas putin dezamagita ca scrie pe ea ca are in compozitie vitamina A si, pe net, pe unele siteuri scrie ca nu e ok sa papi ficat sau sa folosesti creme cu vit A.
Voi ce ziceti?
Doctorita mea mi-a zis sa nu mai citesc toate prostiile de pe net, dar nu ma pot abtine. :p
+13
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Salutare fetelor, M-am distrat citind despre musafirii vostri. M-am tot gandit, sper ca nu asa s-au simtit si gazdele mele.Am o buna prietena la Paris la care am mers de cateva ori, n-am stat niciodata sa-mi puna masa, pregateam cu totii sau mai mult noi ca ei mergeau si la serviciu. Oricum, stiu despre ce vorbiti. Bun venit noilor mamici,admir foarte tare mamicile cu 3 copii, asa mi-as dori si eu, mi se pare ideal, dar si foarte greu... Am fost si eu ieri si l-am vazut pe bebe, zburda pe acolo, parea ca se simte foarte bine! Vedem mai multe la eco morfologica Vreau si eu parola de la picasa,sa pun poze si sa va vad Pupici la toata lumea 11+ |
Ai parola in PM
Spor!
14+
Kabecka spune:
Multumesc Mony
Si eu trebuie sa-mi iau o crema, sarcina trecuta am folosit una din farmacie, nu mai stiu numele, dar o s-o caut. A fost ff buna pentru ca mie mi se crapase pielea si ma manca ingrozitor, desi nu am avut o burta mare. Am pielea f sensibila cu tendinte de uscare. ideea e ca nu am ramas cu nicio vergetura, deci chiar si-a facut treaba crema.
Va scriu cum se cheama daca o gasesc.
11+
flafi spune:
Eu folosesc creme de corp normale, multi sustin ca nu e nicio diferenta intre crema de corp normal asi cea antivergeturi.
Am acas aun flyer cu un ulei antivergeturi pt sarcina, dar nu l-am folosit si nu sunt tentata sa imi dau cu ulei si apoi sa ma imbrac de servi...
Mai fetelor vad ca voi v-ati lasat de cafea. Eu pe langa faptul ca nu mi-am pus problema, am inlocuit-o cu ness ca nu suport mirosul. Ce am citit zice ca nu trebuie sa inlocuiesti o masa cu cafeau si nu mai mult de 2-3 cescute pe zi, dar nu am gasit concret ca ar afecta.
15+
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Salutare fetelor, M-am distrat citind despre musafirii vostri. M-am tot gandit, sper ca nu asa s-au simtit si gazdele mele.Am o buna prietena la Paris la care am mers de cateva ori, n-am stat niciodata sa-mi puna masa, pregateam cu totii sau mai mult noi ca ei mergeau si la serviciu. Oricum, stiu despre ce vorbiti. Am fost si eu ieri si l-am vazut pe bebe, zburda pe acolo, parea ca se simte foarte bine! Vedem mai multe la eco morfologica Vreau si eu parola de la picasa,sa pun poze si sa va vad Pupici la toata lumea 11+ |
Depinde de musafiri, imi place sa primesc musafiri, dar nu in perioada asta si nu toti imi dau aceleasi senzatii, dar sunt unii...
Felicitari pentru bebe zburdalnic/a
simcri spune:
Eu anti vergeturi folosesc in alternanta ulei de avocado si ulei de migdale, cel de migdale e un pic cam nesuferit pentru ca pateaza hainele in galben, ma dau doar seara dupa dus si am un set de pijamale pe care le pun numai cand ma dau cu el, asa nu ingalbenesc toate hainele, iar dimineata dupa dus, ma dau cu crema de corp, nu chiar normala ca eu am o piele tare sensibila si uscata cu tendinte la eczeme si folosesc in alternanta o crema de la Roche Posay si Topialyse nu mai stiu de cine e facuta.
mcoca spune:
Nu stiu ce naiba am azi, dar ma simt ff rau : oboseala cronica am am dormit toata ziua, greata, durere de cap. Sunt zombi. Asa ma enerveaza de numa. In plus, i-am promis la Maya ca o iau eu de la gradi si ca poate aduce un prieten. Acum chiar nu pot sa dau inapoi, dar regret de numa. De acum nu-i mai promit, merg sa o iau fara sa-i spun.
Vicky si Printzesone