Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
be_one spune:
Carmen, da, sunt foarte de acord cu tine, de asta fac analize, ecografii...doar in situatia DT decizia mea personala a fost sa nu-l fac.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
be_one spune:
Mony, multumesc frumos
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Mony, multumesc frumos Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
Cu mare placere! Asteptam pozele!
14+
mcoca spune:
Ralu, eu nu cred ca i-a aparut chistul din cauza drumurilor proaste. Din cauza asta ti se poate dezlipi placente de ex ... dar nu apar chisturi ce naiba. Eu zic sa stai calma.
Simcri, tu le-ai dat patul vostru??? eu nu fac din astea, clar. Patul meu e al meu
Vicky si Printzesone
flafi spune:
Cum sa le dea patul lor?!
citat din mesajul lui mcoca Ralu, eu nu cred ca i-a aparut chistul din cauza drumurilor proaste. Din cauza asta ti se poate dezlipi placente de ex ... dar nu apar chisturi ce naiba. Eu zic sa stai calma. Simcri, tu le-ai dat patul vostru??? eu nu fac din astea, clar. Patul meu e al meu Vicky si Printzesone |
15+
be_one spune:
Fetelor ce m-am chinuit...sa pun si eu doua poze...am un mic sabotor langa mine care nu a vrut sa doarma la pranz. Ba a mai adaugat si el una de la mare pe aia am sters-o repede
Ma bucur ca v-am vazut, sunteti foarte dragute. O sa pun si o poza cu burtica, dar n-am facut inca.
Salutari Doina, ne stim din sept-oct!
Iris1211 spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o viitoare mamica in saptamana 13, iar pentru noi este primul bebe.
Cu privire la dublu test doctorita mea mi-a masurat copilul vineri, mi-a completat o fisa si mi-a zis ca trebuie sa-mi recoltez sangele sambata sau, cel tarziu, luni.
In privinta perioadei in care se face dublu test am fost informata ca in intervalul 11-14 saptamani de sarcina.
Sper sa ma primiti in clubul vostru.
Va pup
simcri spune:
citat din mesajul lui mcoca Simcri, tu le-ai dat patul vostru??? eu nu fac din astea, clar. Patul meu e al meu Vicky si Printzesone |
Da le-am dat patul ca am zis deh sa se simta nasii bine, ca m-am gandit cum sa doarma pe canapele fie ele si extensibile, ma rog asa sunt eu sa se simta lumea bine, dar acum gata s-a terminat cu bunatatea.
simcri spune:
citat din mesajul lui Iris1211 Buna fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica in saptamana 13, iar pentru noi este primul bebe. Cu privire la dublu test doctorita mea mi-a masurat copilul vineri, mi-a completat o fisa si mi-a zis ca trebuie sa-mi recoltez sangele sambata sau, cel tarziu, luni. In privinta perioadei in care se face dublu test am fost informata ca in intervalul 11-14 saptamani de sarcina. Sper sa ma primiti in clubul vostru. Va pup |
Bun venit sarcina usoara si bebe sanatos
flafi spune:
Bine ai venit Iris, sarcina usoara :)
citat din mesajul lui Iris1211 Buna fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica in saptamana 13, iar pentru noi este primul bebe. Cu privire la dublu test doctorita mea mi-a masurat copilul vineri, mi-a completat o fisa si mi-a zis ca trebuie sa-mi recoltez sangele sambata sau, cel tarziu, luni. In privinta perioadei in care se face dublu test am fost informata ca in intervalul 11-14 saptamani de sarcina. Sper sa ma primiti in clubul vostru. Va pup |
15+