Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Vrei sa spui ca te pun sa platesti apeluri catre fix? Eu recunosc ca nu m-am uitat pe factura de un car de ani, si ma mai si ocup cu asta. Pai mi-a dat concediul ieri ... maine sigur nu o sa am chef sa ies, si trebuie dus in 48h. Vicky si Printzesone |
Brr n-as iesi la ora asta...
Cu factura... am observat asta la factura de decembrie anu trecut cand am vorbit de sarbatori, si am vorbit nu gluma, anul asta o sa impart vorbitul pe mai multe zile, sa vedem ce iese.
Miche spune:
Buna dimineata !
eu treaba cu nasitul am rezolvat-o foarte simplu : oricine s-ainscris a avut loc
Asa se face ca la Darius am 3 randuri, doamne ce fain a fost, la un mom dat toti locuiau pe afara din tara asa ca faceam misto ca-l imbrac numai de afara :)), una din nasici e la Paris, medic, pacat ca-i distanta mare Smicri , ca va puneam in leg :)
Pentru bb-le nou, deja s-au incris 3 :)))), si am mai avut oferte, dar le-am explicat la unii ca sa nu exageram, totusi. Daca trebuie, mai fac copii
Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)
flafi spune:
Mai fetelor vad ca oferiti servicii all inclusive si free! Pai sa ne facem planurile de vacanta in aceste conditii bune :) Acum serios mi-e o sila oribila de " mergem la x in tara y nu mai platim cazare" si mai stau si cate o luna, nu am inteles cum oamenii aia pot suporta, eu una nu. Le-as pune cheile in mana, le-as arata cum functioneaza casa si m-as astepta sa se descurce:) cred ca d-aia ne evita pe noi musafirii si nu stau mai mult de o nopate ca nu oferim servicii de calitate ;) si vorba lui anne mai plecati si voi de acasa in acele perioade :) ma bucur ca esti din nou cu noi simcri
15+
crina27 spune:
Buna dimi fetele. cum va simtiti azi? vad ca pofta de mancare nu va lipseste....la mine au reaparut greturile :(((((.aseara am zis ca daram baia de atata voma :D . tot aseara, dupa ce m-am linistit, am simtit vreo 10 minute miscarile lui bebe.exact ca un pestisor in apa.tare mare a mai fost bucuria :)
ma apuc de treaba acum, va pooop si va doresc o zi minunata
10+
raluca1109 spune:
Neata fetelor!
M-am intors din mini-concediul prin tara, mai obosita decat am plecat.
Bine ca pana luni cand reincep munca, pot recupera cu somnul
Am mers destul de mult, in masina, pe drumuri accidentate si sunt putin ingrijorata, dat fiind ca mi-a povestit o verisoara gravi in 11 s ca din cauza drumurilor proaste a facut un chist. Sper sa nu fie vreo problema, oricum in perioada urmatoare gata cu drumurile.
Noaptea, incep sa ma trezesc din ce in ce mai des ca sa ma duc la baie.
Burtica e vizibila, dar e orientata in jos.
Raluca
S 16+
ankylya spune:
neata fetelor
Si eu as vrea ca nasii copilului sa fie langa el ca stiu si eu ce fel este sa nu iti vezi nasii cu anii nasii mei de botez nici la nunta mea nu au venit e drept ca nu am avut cum sa ma duc sa ii invit decat cu 3 saptamani inainte dar nici macar pa biserica nu au binevoit sa vina in fine....sper ca nasii de cununie care o sa ne si boteze macar un telefon de ziua lui sa dea imi este rusine sa la zic ca nu vreau sa ne boteze cu toate ca pe altcineva nici nu as pune decat pe cei care le-am botezat noi dar nu am cum sa ii refuz pe nasii mei cand au aflat ca vreau sa raman gravida nasu a inteles ca nu vreau sa ne doteze ei dar nu am zis nimic si cand ne-am dus in vara acasa nasa a adus vorba si ii zice lu nasu bineinteles de fata cu noi cum sa nu le botezam noi. cand le-am zis ca sunt gravida au zis ca ca isi iau bilete de pe acum pentru la botez. asa ca o sa ramana ei nasi nu imi pare rau ca sunt oameni super de treaba dar imi este mila de saracul copil ca o sa ii vada ffff rar poate o sa se obisnuiasca cu ei pe internet.
Am scris cam mult imi cer scuze va pupacesc
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 9+
simcri spune:
Buna dimineata burtici
Mmmm ce bine am dormit azi noapte, in sfarsit in patul meu, nu credeam ca o sa-mi fie dor de patul meu sau poate a fost si faptul ca ieri am vazut bebica si era bine
Miche cu nasica ta marim gasca de romani, la mine in zona deja suntem vreo 30, e asa fain cand ne intalnim pe la mici chefuri.
be_one spune:
Buna fetele!
Si multumesc de primire. Datele pt listuta sunt UM 16 aug 2012, DPN 23.05.2013
Luni am fost si noi la eco morfologica, bebe e bine, f miscator si...probabil baietel (so, "soacra cu trei nurori")
Astept rezultatele la analize - si a trebuit sa fac o multime ca nu am avut nici o boala, deci nici anticorpi. DT eu nu fac, pt ca orice rezultat nu schimba soarta lui bebe, odata ce ni l-a dat Dumnezeu.
Oricum, sper sa fie bine, dar pt ca am deja doua cezariene acum trebuie s-o las mai usor cu efortul.
Daca imi poate trimite si mie cineva parola de la cont pun si eu poze cu baietii cand mai am un pic de timp. Va pup!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
Carmen1985 spune:
Buna dimi! Vroiam doar sa-ti zic ca si eu sunt de parere ca orice rezultat la analize nu influenteaza soarta bebelusului , dar fac totusi analizele in ideea ca poate il pot ajuta daca ceva e in neregula. Sunt multe tratamente si chiar operatii care pot salva un bebe bolnav daca se actioneaza la timp .
citat din mesajul lui be_one Buna fetele! Si multumesc de primire. Datele pt listuta sunt UM 16 aug 2012, DPN 23.05.2013 Luni am fost si noi la eco morfologica, bebe e bine, f miscator si...probabil baietel (so, "soacra cu trei nurori") Astept rezultatele la analize - si a trebuit sa fac o multime ca nu am avut nici o boala, deci nici anticorpi. DT eu nu fac, pt ca orice rezultat nu schimba soarta lui bebe, odata ce ni l-a dat Dumnezeu. Oricum, sper sa fie bine, dar pt ca am deja doua cezariene acum trebuie s-o las mai usor cu efortul. Daca imi poate trimite si mie cineva parola de la cont pun si eu poze cu baietii cand mai am un pic de timp. Va pup! Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
mony_omv spune:
citat din mesajul lui be_one Buna fetele! Si multumesc de primire. Datele pt listuta sunt UM 16 aug 2012, DPN 23.05.2013 Luni am fost si noi la eco morfologica, bebe e bine, f miscator si...probabil baietel (so, "soacra cu trei nurori") Astept rezultatele la analize - si a trebuit sa fac o multime ca nu am avut nici o boala, deci nici anticorpi. DT eu nu fac, pt ca orice rezultat nu schimba soarta lui bebe, odata ce ni l-a dat Dumnezeu. Oricum, sper sa fie bine, dar pt ca am deja doua cezariene acum trebuie s-o las mai usor cu efortul. Daca imi poate trimite si mie cineva parola de la cont pun si eu poze cu baietii cand mai am un pic de timp. Va pup! Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
AI PM
14+