Burtici de mai-iunie 2013 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Carmen1985 spune:
Seara buna dragelor! Si eu m-am simtit rau azi , cred ca de la fasolea aia ... indispozitie totala!!!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 9+
Carmen1985 spune:
La prima sarcina m-am dat cu ulei de la eucerin parca , dar degeaba tot am facut cateva vergeturi pe sani si pe picioare. Si eu cred ca mai mult conteaza predispozitia fiecaruia decat ce creme folosesti.
carmen333 spune:
Buna, fetele, imi pare rau ca suferiti. Eu tocmai am mancat niste iaurt cu ceapa si cu paine ca deh, cerea bebe. Am ciorba, am destule altele, dar daca mananc ce poftesc, imi taie greata. In afara sarcinii sunt sigura ca mi-ar fi greata tocmai daca as gusta asa ceva!
Usturoiul mi-a dat si mie niste revolte de intestine.. Ziceam ca e bun ca previne raceala, dar nu mai vreau. Fasole cu ciolan am facut cand aveam vreo 8 saptamani, ca picam de pofta, fara sa fi vazut, auzit, mirosit pe undeva. Asa mi-a dat bebe comanda, astfel ca am suportat balonarile de rigoare.
Pielea mea nu prea se usuca, iar vergeturi am cateva de pe la 18 ani, cand am slabit brusc. Tin minte ca mi-au iesit cand slabeam, nu cand m-am ingrasat. Sau oare atunci se vedeau mai bine?! Folosesc cand mi-aduc aminte lapte de corp, sau o crema de corp. Crema miroase cam puternic, cred ca renunt la ea. Si cate planuri imi faceam, ca o sa caut ulei de argan, si alte minuni! A venit asa repede momentul sa folosesc, burtica crescuta, incat am dat cu ce aveam la indemana!
Serviciul zilnic, planuri si listute cu ce mai avem de luat(o gramada), oboseala, insomnii de 4 dimineata, m-au facut sa nu mai stiu cand trece vremea. Abia astept week-end. Iar de sarbatori, am un mare plan: sa ma odihnesc.
Nimic din casa noastra nu e pregatit pentru copil. Fetele care aveti deja copii, cum va descurcati daca aveti gresie pe jos? Eu am in hol.
doina_1984 spune:
Buna seara! Scuzati absenta dar noi suntem de ieri la munte si abia acum am prins o clipa libera..
Mi-am facut programare pt DT pe 21 la alt doctor pt ca dr mea este ecata exact in perioada in care trebuie sa fac eu eco. nu-mi pare rau pt ca o parere in plus nu strica mai ales ca e un dr renumit. nu mai am rabdare, abia astept sa-l vad pe bb :x
be one, bine te-am regasit! Sarcina usoara!
Iris, bine ai venit! Imi place id-ul tau :) este pe lista mea de nume pt fetita.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+
doina_1984 spune:
O sa incerc sa-mi spun si eu parerea despre ce ati mai discutat, dar nu nominalizez pt ca am citit prea multe pagini si nu am retinut :
Legat de vizite - noi nu avem tupeul sa ne deranjam prietenii sau rudele nici in Bucuresti, cred ca si pt faptul ca nici noua nu ne-ar placea sa ne trezim cu ei pe cap mai ales ca stam la mare, asa ca daca avem treaba pe undeva stam la hotel.
Legat de nasi- la Matei avem alti nasi fata de cei de cununie pt ca nasa a nascut la 2 luni dupa mine si asa ne-am inteles. acum sa vedem daca vor mai ales ca intre timp s-au mutat din tara. Mai bine le spuneti de pe acum ca nu vor fi ei nasi, din diverse motive, sa nu se apuce sa isi faca planuri.
Legat de fasole -abia astept sa ajung la un restaurant aici la munte unde se face ciorba de fasole in paine.
Legat de constipatie - aveti mare grija sa o rezolvati din timp pt ca eu sarcina trecuta am avut problema asta, plus ca in ultimul trimestru am luat fier din cauza anemiei si dupa nastere m-am confruntat cu dureri groaznice din cauza hemoroizilor.
Legat de creme - sarcina trecuta am folosit gama Palmers (cred ca am mai zis), acum inca nu am inceput.
O noapte linistita!
Carmen1985 spune:
Carmen1 eu am pus parchet peste tot inainte sa am fetita si imi pare rau ca am pus la bucatarie si pe hol . Nu prea a stat ea pe acolo ca sa ii fie frig sau sa alunece. Faceam mancare cand dormea , cand aveam neaparat treaba o puneam pe masa in cosuletul auto, iar cand era mai mare in scaunelul de masa asa ca...nu statea pe jos. In schimb parchetul se face super naspa in bucatarie ca versi tot felul de chestii pe el. Astept sa creasca si al 2 lea bebe si pe urma schimb tot
doina_1984 spune:
Carmen, eu am gresie pe hol si in bucatarie si Matei in permanenta a fost/este incaltat cu niste sosete care au pe talpa material antiderapant.
Elyana spune:
Buna dimineata burtici! Bine v-am regasit si bine ati venit cele noi!
Eu sa stiti ca va urmaresc zilnic, chiar daca nu prea am ce noutati sa va dau si nici sfaturi, ca in privinta asta, ma bazez pe voi sa invat lucruri noi
Marti am vazut bebeii :D Ecografic au 7s5z, au 1cm, abia am inteles un capsor, niste aripioare, un cordon ombilical ma uit la voi cu 13-14-15 saptamani si abia astept sa va ajung din urma. Intrebare, cum calculati voi? De exemplu, cand impliniti 13 saptamani, la 13s +1 zi considerati ca ati intrat in saptamana 14 sau asteptati 7 zile?
Pe 20 (decembrie) ma duc pt dublu test (m-a anuntat tarziu ca vrea sa il facem si normal ca nu am prins loc la spital, asa ca voi face la cabinetul privat ca sa vezi sper sa fie doctorul bun)... Intre timp mi-a dat o lista luuuuunga de analize, o sa ma duc saptamana viitoare, inainte trebuie sa ajung la medicul de familie sa imi dea trimitere si logic ca nu am avut timp. Vroiam sa ma duc azi de dimineata, dar lista am uitat-o la servici pe birou deci ramane pentru luni
Eu sunt stresata cu ingrasatul, nu mi-a crescut burtica, dar am adunat mult pe solduri Deja am pus vreo 2kg500 eu speram ca la finalul primelor 12 saptamani sa am in total 2kg in plus am zis sa reduc painea, cartofii, pastele si eventual lactate mai light... ca dulciuri, sucuri nu servesc. Eu inainte mancam 1 data, maaaaxim de 2 ori pe zi... acum am micul dejun, pranz, cina si mai am si cate un iaurt o fructa, intre daca mi-e foame si nu mananc mi se face greata
Va pup, azi incepe weekendul primul weekend din ultimele 3 saptamani in care nu muncesc
Miche spune:
Buna dimineata !
am fost si eu aseara la doc, cu rezultatele la DD, iar peste 3 saptamani avem amnio..
Daca-i musai, cu placere !
Am trecut ieri prin mall Baneasa si m-am uitat la hainute de bb
La Next erau reduceri mari la body-uri de bb de vara , cu maneci scurte, asa ca n-am rezistat
Iar la Zara Home am vazut niste hainute de fete mmm , cred ca o sa-mi fac o pusculita pana aflu ce bb am , si sa nu ies la magazine pana atunci
Va pup si va doresc o zi minunata
Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)
Carmen1985 spune:
Neatza! Elyana vezi sa nu patesti ca mine si sa-ti vina rezultate proaste la glicemie! Eu nu consumam in general paine,paste,cartofi ca ma balonam , in schimb mancam destule dulciuri. Dupa ce a venit bb mi-a fost rau de la dulce si n-am mai mancat si mi-a iesit glicemia f mica...nu te panica ca te ingrasi prea mult, o sa slabesti dupa ce nasti , mai ales ca am inteles ca ai 2 bebei ...sa-ti traiasca! au nevoie de papita nu gluma