Hrana noastra cea de toate noptile
Raspunsuri - Pagina 6
cristoiu spune:
i-am pus cereale in laptele de seara si fiasco total. saracul copil a supt din rasputeri si dupa 15 minute de-abia trecuse de 20 ml. degeaba am tras de gaura aia in toate directiile, cumva e tot prea mica. e al naibii de greu de taiat latexul, nu mi-as fi imaginat. asa ca i-am mai facut o sticla doar de lapte si a baut-o pe aia. era asa de terminat ca a adormit cu sticla in gura.
lavi, nici nu vreau sa opresc lactatia cu medicamente, asa am facut si cu fata cea mare, oarecum treptat ... bine, fortat de imprejurari, ca am aterizat in spital cu operatie de urgenta si n-au putut sa mi-o aduca asa des la alaptat, asa ca pina am iesit eu din spital s-a cam dezvatat de sin. cit despre mops, nu ma deranjeaza sa ii mai dau sin, dar vreau sa il dezvat de sin noaptea, sa nu ma foloseasca de suzeta. deci nici solutia cu sticla nu e de drum lung.
oana_lex82 spune:
Unora li se pare mult ca un b de 7 luni se trezeste de 2-3 ori/noapte sa manance..eu am una bucata copil de 2,6 ani si se trezeste si acum de1 1-2 ori/noapte pt lapte..Am impresia ca abia la 18 ani ai lui am sa reusesc si eu sa dorm toata noaptea... Nu mai zic ca aproape de 1 an am inceput munca si e fix ca naiba trezitul asta noaptea..sunt varza de oboseala...
laurenta spune:
Mai dar gasesti tetine in farmacie speciale pt bebei mai mari ,adica cei care mananca cereale in lapte,in biberon.
Hmmm....al meu are un an si 8 luni si 10.400kg.....si seara ii dau 4 masuri de cereale cu lapte in biberon....cu tetina luata din farmacie,cum ti.am zis(are gaura in forma de cruce destul de mare),si se mai trezeste undeva pe la 2 noaptea si mai vrea o portie......dar al meu e slabut,si asa a mancat mereu.
Eu sunt aproape convinsa ca e de la dintisor.....am trecut prin ce treci,simteam ca o iau razna.
Ultima metoda la care am apelat,a fost sa il culc pe burta mea....si a trecut si acum dormim toti la locul nostru adica printzi in patul lui
cristoiu spune:
Azi noapte s-a trezit doar de doua ori, o data pe la 1 cind i-am dat tzitzi si a doua pe la 4 jumate si i-am dat 150 ml lapte la sticla.
Cu tetina e problema, el de-abia a luat sticla, dupa ce m-am chinuit cu toate tetinele posibile, a acceptat in sfirsit una. Asa ca nu ma pot risca inca sa incerc alt tip, musai sa ramin la asta pentru o vreme. Sunt unele cu gaura mai mare, deja astea sunt nr. 2 dar cu gaura in cruce la modelul asta nu am vazut. Mai cautam, ca imi trebuie si sticla mai mare, dar tetina asta e mica la baza si nu se potriveste la sticlele mai mari nici macar fiind de la aceeasi firma.
Dar oricum, azi-noapte a fost mai bine.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Azi noapte s-a trezit doar de doua ori, o data pe la 1 cind i-am dat tzitzi si a doua pe la 4 jumate si i-am dat 150 ml lapte la sticla. Cu tetina e problema, el de-abia a luat sticla, dupa ce m-am chinuit cu toate tetinele posibile, a acceptat in sfirsit una. Asa ca nu ma pot risca inca sa incerc alt tip, musai sa ramin la asta pentru o vreme. Sunt unele cu gaura mai mare, deja astea sunt nr. 2 dar cu gaura in cruce la modelul asta nu am vazut. Mai cautam, ca imi trebuie si sticla mai mare, dar tetina asta e mica la baza si nu se potriveste la sticlele mai mari nici macar fiind de la aceeasi firma. Dar oricum, azi-noapte a fost mai bine. |
taie tetina cu varful unei forfecute de taiat pielitele (din aceea ptr manichiura), evident dupa ce ai dezinfectat varful forfecutei.
in gama nuk gasesti tetina de latex ortodontica, pentru lichide groase, marimea 2. aceste tetine au deja orificiul in forma de cruce, tot ce ai de facut este sa prelungesti taieturile.
cam asa arata
http://www.bebebebe.ro/produse/tetine-si-suzete/
daca tot ai nevoie de sticle noi de biberon, cumpara si tetine "asortate"
cristoiu spune:
N-am avut internet ieri si nu am putut sa mai scriu dar hai sa va zic. Crd ca s-ar putea sa fie totusi de la dinti. Ieri dimineata ii iesise al doilea dinte. Cred ca mai ies vreo doi. Azi-noapte s-a trezit la 12:30 si dupa sticla de 150 ml tot a mai vrut, asa ca i-am mai facut inca 90 ml. Deci a baut 240 -260 ml, cu lapte praf cu tot se fac mai mult, dar nu stiu cu cit. Apoi s-a trezit din nou la 4 si am zis ca e totusi prea mult, nu se poate sa ii fie foame, parea sa aiba dureri asa ca i-am dat ibuprofen. Dupa care a adormit din nou si s-a trezit abia la 7 am.
Deci ... Cine stie? Totusi nu pricep ce il apuca foamea asa tare in miez de noapte.
eumada spune:
E in crestere..iaca de doua saptamani Eva cere iar lapte dimineata la 4.30.Fix.Daca nu-i dau...circ de aude vecina de jos,care saraca e o fata asa de buna ca-mi crapa obrazul.Ea nu aude si nu vede nimic niciodata,ieri m-a intrebat daca Eva e bolnava....ca tare a plans.Ba s-a si oferit sa o aduca pe prietena ei care e medic pediatru,ca stie ca Evei ii e frica de medici....problema e ca acum fiica-mea plange noaptea si dupa tati.Racneste..sa vina taticul meu....si ori se duce sotul in camera ei si adorm amandoi lemn,ea nu-l lasa din brate,ori vine peste noi in pat si eu trebuie sa plec sa ma trimite afara,sa stea doar ea cu taticul ei.
Insa Eva a dormit iepureste de cand s-a nascut,a mancat noaptea ..si acu` vad ca a inceput iar.Mi-am stricat si somnul,ma trezesc reflex la 3-4 noaptea.