Hrana noastra cea de toate noptile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

lasa-i pe bb-ii mici, care dorm noaptea, isi scot ziua parleala, nu dorm mai deloc. cunosc cel putin doua astfel de "cazuri".

pai...daca are un dinte, probabil iese si perechea acestuia.

120 ml la o masa de noapte e suficient. incearca macar o data sa-i dai laptele amestecat cu 2-3 masuri de cereale (milupa are cereale pentru masa de seara, parca somn linistit se numesc), sa vezi daca doarme mai mult pana la urmatoarea "alimentare" ?
inca ceva : cat de cald e in camera lui bb ? i-o fi si sete pe langa foame ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Da, uite o idee ! Poate se trezeste de sete. Eu nu cred ca cerealele il vor face sa se trezeasca mai rar. Ii ingreuneaza burtica doar. Eu i-as da apa la una din treziri (bine, eu i-as da doar san, probabil. mi se pare cel mai comod si usor mod de a linisti un bebe) E foarte posibil sa se trezeasca de dureri de dinti de ex. si atuni suptul il calmeaza. Se trezeste sa suga, nu sa manance. Suzeta accepta? (eu nici de asta nu le-am dat la ai mei, dar poate la altii merge si e o solutie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Cam 21 de grade, o fi prea cald? Nu doarme invelit si a fost racit asa ca i-am dat drumul la calorifer in camera lui. Acum sunt 22 grade ca bate soarele.

Si daca i-o fi sete, tot lapte vrea, nu vrea sa bea apa. O sa incerc sa i-o incalzesc un pic, poate accepta sa bea si apa, ca in timpul zilei bea putin. Acuma doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Acuma doarme.

Si tu ce faci pe aici? treci la somn langa el, o jumatate de ora daca prinzi de somn profund, te vei simti mult mai bine.

Mergi la inceput

Nu vrea nici suzeta, am incercat, dar zici ca ii dau otrava. Acuma daca pina la 7 luni nu a vrut-o nici nu mai vreau eu sa i-o dau.

Ah, uneori cind se trezeste noaptea am senzatia ca are crampe. Si uneori se screme un pic si face caca de se umple pina la git. Face si ziua de citeva ori, noaptea nu e o regula insa, ca atunci as sti de ce.

Mai si altfel e un copil minunat si cuminte si frumos ... Si adoarme singurel in patut, fara tita, fara suzeta ... Are si rutina, si ore fixe, si plimbare la aer ...

Daca e de la dinti ne-a aranjat. Pina pe la 2 ani jumate nu mai dormim

Mergi la inceput

Laura, nu poci pentru ca sa dorm ziua, e lumina afara, nu ma ia somnul. Si daca m-ar lua, suna telefoanrle ca la gara la noi.

Amu ... Profit de ocazie si incerc sa termin melanomul si cind imi ajunge ala mai invat pentru examenul urmator (am avut simbata examen de conducere barca si l-am luat cu 100% ) si acum urmeaza ala pentru yacht.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm. sa fie oare o problema la sistemul digestiv, vreo intoleranta la ceva - lactoza, gluten ? papa mult, face kk mult, are si crampe/gaze. parca ar fi un cerc vicios, cumva. kk are miros/consistenta normale ?

stiu ca fiecare copil e unic in felul sau, si ca unii fac kk de n ori pe zi, altii la nu stiu cate zile, lucru perfect normal in ambele variante. totusi, nu-i prea mult, sa faca de mai multe ori kk/zi ?

ai putea sa-i faci o coprocultura sau coprocitograma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Cristoiu, asa de bine te inteleg...
Copiii ALTOR mame adormeau senin, SINGURI, pe intuneric, si mamele se trezeau dimineata radioase ca in reclame, beau cafeaua, isi pileau unghiile si pe urma, pe la 10, asa, ziceau "hai sa vad ce mai face copilul, ca ma plictisesc", si il gaseau gangurind in patut, jucandu-se linistit cu un ursulet...
Copiii ALTOR mame infulecau zdravan sticla cu lapte si pe urma mai serveau micul dejun, frumos, cu bavetica, a doua zi dimineata...
Mamele ALTOR copii erau mereu elegante, mirosind a deodorant si a parfum, cu coafura impecabila si cu un zambet Colgate. Eu doi ani de zile am avut trening verde, trening rosu si trening albastru, miroseam a lapte / branza , aveam o privire care putea fi interpretata si ca look de serial killer, si de drogat in sevraj.
Doi ani de zile (spre trei) m-am dezobisnuit de ideea ca "noaptea se doarme" ("Eu noaptea nu dorm" era logoul meu; ConnectR trebuie sa imi plateasca royalties). Uneori nu ma culcam deloc. Asteptam sa treaca o ora, sa se trezeasca. Cateodata numaram trezirile. Alteori, dupa 20 renuntam.
In primii doi ani (spre trei) eram atat de disperata de lipsa somnului incat, cand am completat o cerere de deplasare pentru un grant, la "obiective" ma manca mana sa scriu motivul real: SA DORM!
Si nu, nu era nici un motiv anume, sau nu l-am descoperit eu: nici cald, nici frig, nici boala, nici foame, nici dinti, nici luna plina, nici luna noua, nici eclipsa de luna.
Imi pare rau ca nu iti pot da sfaturi. La noi singurul care a tinut a fost "rabdati, ca trece". Asa a fost. Cam dupa 3 ani s-a domolit. De la vreo doi jumate a fost deja ok'ish.
De fapt nu vreau decat sa iti spun ca nu esti singura, ca nici tu nu esti defecta si nici puiutul tau, si ca da, exista viata dupa bebeluseniile insomniace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cristoiu si eu fac parte de grupa celor care se trezesc noaptea de 50 de ori si are 2.8 ani...si tot pentru lapte. chiar si acum rade noaptea 2 biberoane de cate 260 ml de am oripilat pediatra care mi-a interzis masa dupa ora 7 seara...no sa vina ea sa-l tina nemancat toata noaptea ca mie nu imi iese...
asa ca ce sa zic fiecare cu norocul ei...ma declar happy ca acu ma trezesc doar de vreo 2-3 ori noaptea ...
aaa si m-am pacalit si eu ba cu colicii, ba ca-s dintii, ba ca e lipsa suzetei...ete mai are nitel si pleaca la liceu are toti dintii si toate cele dar el are acelasi program de nesomn...

Mergi la inceput

bine macar ca m-ati facut sa rid. multumesc.

Mergi la inceput