Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 4
boticelina spune:
Si mie parca imi plac mai mult astea mici, chiar ma gandeam sa iau una micuta pt Mos Nicolae dar nu vreau sa stric surpriza de Craciun si nici nu doresc sa fiu intrebata de ce verisoara-sa are doua mari si ea una mica, eeeeh, e grele...
anca81 spune:
Dupa mine ... e varianta actuala si "la moda" a papusii moi, din carpa, de pe vremea noastra Cred ca de aceea imi si place atat de mult
La noi nu prea functioneaza variantele mini, fi-mea le rataceste rapid.
Selene_Bunny spune:
boti, ce tren cu Hello Kitty?
Acum am comandat si eu trenul cu Mystic Babies, Sitara nu am gasit nicaieri. :(
boticelina spune:
Selene, asta-i trenul Hello Kitty.
Fi-mea are anul asta in capul listei pentru mos un tren si l-am ales pe asta pentru ca deja avem vila lui Hello Kitty si overly cute HK tractor...
E al treilea an cand, in drum spre gradinita in fiecare dimineata, spunem "buna dimineata" trenului cu mustati, au un depou fix in drumul nostru, e ritual de dimineata, intr-o zi nu era nicio locomotiva acolo si copilul a fost dezamagit
carolinah spune:
Copila nu vrea peruca pt ea, ca de asta are deja una de Ariel si va avea una de Rapunzel. Ea vrea peruci pt papusi... Cred ca ma uit pe ceva tutoriale sa-i confectionez eu vreo 2-3 din plasa elastica si par de papusa de la magazinele de materiale de hobby...
anca81 spune:
Pentru costume fancy, am gasit la George niste minunatii aici. Nu livreaza in RO insa stiu mamici care fac comanda (isi adauga comision de 30%). Noi il vrem pe cel de inger pentru serbarea de Craciun
ingridnen spune:
ce bine ca am scapat de serbarile astea de Craciun ! Au fost cosmarul meu timp de 4 ani (la gradi....) !
Acum, la scoala, au serbare, dar nu cu atata fast si opulenta
Ingrid si Cristi 9 ani
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
A venit papusa, e f faina, e din material textil, nu din plastic.
Boti, pe mine nu m-a sunat nimeni: pe 6 am dat comanda si pe 8 am primit pe mail confirmarea ca mi-a fost trimisa. Eu le-am specificat ca pos sa-mi trimita oricare din cele 2 papusi si mi-au trimis-o pe cea cu elefantel.
Acum sta langa mine papusa inainte sa ma duc sa o iau pe Thea de la gradi o voi piti
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen ce bine ca am scapat de serbarile astea de Craciun ! Au fost cosmarul meu timp de 4 ani (la gradi....) ! Acum, la scoala, au serbare, dar nu cu atata fast si opulenta Ingrid si Cristi 9 ani |
La noi abia au inceput . Anul trecut, in grupa mica, nu au avut tematica, am imbracat-o cum m-a taiat capul . Acum avem si la gradinita, avem si la balet si, cireasa de pe tort - si la dans
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Pentru costume fancy, am gasit la George niste minunatii aici. Nu livreaza in RO insa stiu mamici care fac comanda (isi adauga comision de 30%). Noi il vrem pe cel de inger pentru serbarea de Craciun Carla & mami |
Pe mine ma intereseaza foarte mult vreo doua din costumele acestea. Cum fac sa iau legatura cu cineva care le poate achizitiona?