Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 3
boticelina spune:
Yupiii! inseamna ca-mi vine si mie Lalaloopsy (azi am primit trenul lui Hello Kitty ) si am luat si poneiul batz cat era fata la dans, ultimul era Portbagajul meu e ca sania lui Mos Craciun, tre sa nu uit sa le las maine la serviciu ca ma dibuieste, si-asa doamnele de la posta s-au prins ca in colet e ceva jucarie si erau cat pe ce sa ma dea de gol...
Laura, pe tine te sunasera aia de la Famous toys? Ca pe mine m-au sunat saptamana trecuta ca nu mai au pe stoc si ca saptamana asta o primesc si o trimit, dar au promis un telefon in prealabil. La fel fu si la tine sau tu ai fost printre norocosii "pe stoc"?
eumada spune:
Eu am vazut in Selgros lala asta...35 de lei....o fi aceeasi?Ce face papusa asta?Baie poate sa faca?Nu de alta dar Eva face baie cu toate papusile.
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 linah - Peruci - noi avem papusi Liv si cateva peruci. Perucile n-au fost tocmai ieftine (pentru tuns adica) dar merita sa-ti arunci o prvire. |
Am vazut si eu perucile alea, dar se potrivesc si la alte papusi, sau numai la Liv? Da, sunt destul de scumpe, intr-adevar, si daca pun la socoteala si ca i-am luat costumatie completa de Rapunzel de la Disney...
anca81 spune:
Lalaloopsy la 35 ron e o miniatura cea "mare" are aprox. 30 cm.
Deeeciii, a venit ieri Laloopsy (Jewel Sparkles) si e o scumpete , am ascuns-o sa nu o vada Carla.
_Ralu_ spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Va fi la fel de curajos cand il va vedea in persoana? Thea deja m-a capiat: "acum ce e (adica anotimp)?", "dar cand vine iarna?" "cand vine MC?" Dupa toate raspunsurile concluzioneaza: "daaaa! maine vine MC?" Nici nu stiu ce sa fac: sa sau sa Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt tutu |
:)) si a mea face la fel. Ieri mi-a luat telefonul, si a setat data la 6.12.2012 :)))))))))) A venit fericita la mine, ca azi vine Mos Nicolae, ca uiteeee, e 6 decembrieee!!!!
boticelina spune:
carolina, dar copilul vrea peruci pt papusi? Ca ai putea lua ceva peruci din alea fistichii gen Stefania din Lazy town, dar cu par mai lung, sigur gasesti prin magazine ca Dragoanele si alea nu-s asa de scumpe, parca erau 10 lei, si le poate purta chiar ea.
De-ar fi fost asemenea peruci si cand eram noi mici... papusile mele erau toate chiluge la cate freze incercasem pe ele.
sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carolinah
Am vazut si eu perucile alea, dar se potrivesc si la alte papusi, sau numai la Liv? Da, sunt destul de scumpe, intr-adevar, si daca pun la socoteala si ca i-am luat costumatie completa de Rapunzel de la Disney... Caro |
Nu cred ca se potrivesc, papusile LIV au capul mai mare si au o gaura in crestetul capului , iar perucile au un fel de dop care se potriveste in gaura....
Dar, "parul" e de buna calitate, nu se incalceste ca la celelalte papusi, fiica-mea le spala mereu pe cap cand o spalam eu pe ea, le dadea cu balsam, le usca parul si le pieptana ...
Pai la costum de Rapunzel ai luat si peruca? Daca da, are ce pieptana o vreme ..
boticelina spune:
citat din mesajul lui eumada Si totusi ce e asa grozav la ele? |
Mie imi plac pentru ca desi forma este "old school", sunt moderne, frumoase, funny looking.
Sunt marketate cam agresiv pentru gustul meu (care fac alergie la "collect them all!), dar na, trebuie sa se vanda...
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui eumada Si totusi ce e asa grozav la ele? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
au capul mare si greu
la noi s-au bucurat de un mare success variantele mini, o vreme le-a purtat cu ea peste tot unde mergea intr-o gentuta si se juca cu ele in orice clipa libera