Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Lorikay, iti trimit un PM cu datele de contact. Eu am mai comandat prin ea, e OK, de incredere. Produsele vin in 2 saptamani de la data comenzii. Cred ca la prima comanda se percepe un avans.
Mada spune:
fetelor, se poate sa-mi spuneti si mie siteul de unde comandati lalaloopsy, va rogggg
Ilinca e pur si implu extaziata dupa aceasta papusa, plus Monsters, inca nu am decis care, inclin spre Lala, dar in magazine e foarte scumpa.
Rares, vrea tot, dar tot ce vede la reclame, o sa cern bine lista si voi vedea cu ce ramane.
Multam
Ilinca si Rares
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada fetelor, se poate sa-mi spuneti si mie siteul de unde comandati lalaloopsy, va rogggg Ilinca e pur si implu extaziata dupa aceasta papusa, plus Monsters, inca nu am decis care, inclin spre Lala, dar in magazine e foarte scumpa. Rares, vrea tot, dar tot ce vede la reclame, o sa cern bine lista si voi vedea cu ce ramane. Multam Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Lalaloopsy
Mai e in stoc cea cu elefant
Laura Ioana spune:
http://www.famouskids.ro/Jucarii/Zona-fetitelor?product_id=60
De aici am comandat. Initial comandasem papusa cu pisica, apoi le-am scris sa mi-o trimita indiferent care o au si am primit-o pe cea cu elefant.
Laura Ioana spune:
pe link-ul dat de mine zice ca-i in stoc.
Acum imi dau seama ca am comandat-o de pe site-ul unde nu mai e pe stoc (e tot cu famous kids).
Incearca si pe link-ul dat de mine.
Mada spune:
Aveti cod de reducere? pt siteul lor?
Acuim m-am inregistrat si eu... si plasez comanda
Ilinca si Rares
Mada spune:
Laura, chiar de pe siteul ala am comdandat, asa s-a nimerit, le aveam deschide oricum pe amandoua
Ilinca si Rares
Selene_Bunny spune:
Foarte fain trenul, boti, cat a costat?
Daca aveti jucarii HK de care v-ati plictisit... trimiteti-le la noi. :D