Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 15
ni-na spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
Rufus, unde ai citit tu de reducere de 90% pe elefant? La toate cartile? Adriana Incerc sa-mi simplific viata! |
Au anuntat astazi la stiri,sunt vre-o 14 magazine inscrise deja,e-mag si altele......habar n-am pe ce canal ca eu doar ascult tv-ul ,ochii sunt in PC(acum realizez ca dadusera si o adresa de e-mail sa fie consultata lista).Poate a fost cineva mai atent(a)ca mine.
manumanu spune:
Aici http://www.blackfriday.ro/, dar e vorba numai de magazinele online. Vor fi reduceri si in magazinele "reale".
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ni-na
Au anuntat astazi la stiri,sunt vre-o 14 magazine inscrise deja,e-mag si altele......habar n-am pe ce canal ca eu doar ascult tv-ul ,ochii sunt in PC(acum realizez ca dadusera si o adresa de e-mail sa fie consultata lista).Poate a fost cineva mai atent(a)ca mine. |
ni-na spune:
ama gasit si link-ul dat la stiri...http://stirileprotv.ro/stiri/black-friday/black-friday-lista-magazinelor-din-romania-care-participa-la-vinerea-neagra-a-reducerilor.html
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Si nu uitati nici de Advent Calendar, pe 1 dec copiii mananca prima ciocolatica din cel pentru ei, dar si alt gen de calendare, cu jucarii, cosmetice sau alte oblecte faine. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
...eu am luat ieri calendarul, cu ciocolatele.
_Ralu_ spune:
Black Friday inseamna reduceri, la toate categoriile de produse, dar, atentie, nu la toate produsele...doar la produse selectionate de ei...evident, de regula, cele care se vand greu/de care vor sa scape.
Si oarecum off-topic...va rog, daca vinerea viitoare (Black Friday), vedeti undeva reducere (pret mai mic de 300 lei) la Dolce Gusto Piccolo, dati de stire si aici!
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Are cineva curajul sa testeze faza cu "va dam de 10 ori diferenta"? :D |
nu prea aveti ce testa, din cate vad in regulament promotia asta a fost valabila doar in septembrie. plus restul restrictiilor.
szivarvany spune:
60% reducere ? Oh mamma mia poate prind si eu MyLife ul :-) Si iar am un stress :(
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
CamiSol spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _Ralu_
...eu am luat ieri calendarul, cu ciocolatele. ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
Ralu, de unde? Ca ne intereseaza si pe noi unul.
Vad ca pe aici sunt mai mult mamici de fetite, totusi stiti ceva de masina care merge pe tavan si pereti???
eumada spune:
Are un vecin de-al meu de aia care merge pe pereti.si ne-am jucat si noi,adultii cu ea...am facut concurs......inca mai urca...daca vrei il intreb...dar ce?Marca?Mai bine un goagal si vezi ce si cum.
CamiSol spune:
Nu stiu marca , nici nu stiu cum arata... copilul a vazut reclama la tv si asta isi doreste.... Bag un goagal sa vad ce si cum...