Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Io-s curioasa,in black friday nu se maresc preturile intai si apoi chipurile iti dau nush ce reducere?(fiind o chestie foarte intalnita la noi.)Ma refer in general,nu musai la jucarii.
Am vazut ieri la noriel ca au reduceri de 70% la jucarii..cica promotie de Craciun.Insa eu n-am vazut nici macar un produs cu o reducere de 70%..stiu ca reclama zice..reduceri PANA la 70%..Eu nu am vazut cine stie ce reduceri,poate la jucariile vechi sau nush..la cele noi nu am vazut pic de reducere.![]()
Noua ne-am ajuns jucariile..sunt in debara,la fel si cartile..Foarte frumoase,dar cred ca-mi va lua 2 ore pe putin sa citesc o carte din aia :)))Boti,am luat-o si pe aia cu Mos Craciun,imi place tare mult..(doar le-am rasfoit asa un pic)E prima data cand le iau asa devreme,dar nu avea sens sa astept reducerile ca al meu a cerut niste chestii care nu-s prin magazinele de la noi(in oras ma refer).![]()
Ieri am fost si noi in auchan,nici urma de porc din ala..si multe alte joculete despre care s-a mai vorbit pe aici..Am intrebat si nu se mai aduc.Cine a prins,a prins..cine nu,asta e :)Oricum aveau si ei promotii la una alta si am vazut multe jucarii f frumoase acolo si cu preturi mai de bun simt asa,ca in carrefour cand am fost m-am socat...nu ca erau aceleasi jucarii,dar mai scumpe in carrefour,ci ca erau multe jucarii din reclame de mi-a stat inima cand am vazut cat costa.
Spor la alergat si umplut sacul pt Mos Nicolae,Mos Craciun ..sau sacii pt cine mai are si zi de nastere(asa ca mine) & zi onomastica tot in dec .![]()
_Ralu_ spune:
Cami, calendar am luat din Auchan. Aveau 2 tipuri: unul la vreo 3 lei, am luat din asta si in ultimii 2 ani, si a fost ok...si unul de M&M's la 50 de lei. Eu nu m-am indurat sa iau din asta de 50 de lei, dar arata f bine, si era cu mini-ciocolatele Mars/Twix/Snikers/Bounty
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CamiSol La GL nu e Auchan. O sa caut pe la Lidl sau Kaufland , poate gasesc. Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith "When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface |
Cami, este la Kaufland, daca e vorba de o chestie mare, cu ferestruici, sub ferestruici aflandu-se ciocolatele.
boticelina spune:
Fetelor, scuzati-mi ignoranta in materie de cele sfinte, imi spuneti si mie povestea din spatele calendarelor de advent, please
.
Ca eu i-as lua copilului, i-am luat si anul trecut unul casuta (anul asta n-am mai gasit casuta), dar pot lua si unul normal, doar ca daca ma intreaba care-i treaba cu o cioco pe zi nu stiu ce sa-i zic. Asta e obicei catolic, nu? Hai povestiti-mi si mie 
sdcristian spune:
| citat din mesajul lui CamiSol Nu stiu marca , nici nu stiu cum arata... copilul a vazut reclama la tv si asta isi doreste... Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith "When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface |
air hogs zero gravity laser
asta vrea si al meu
doar ca imi cerea ecrimbou...
e 179 de lei la noriel, nici pe amazon nu este mai ieftina...
aschiutza spune:
| citat din mesajul lui boticelina Fetelor, scuzati-mi ignoranta in materie de cele sfinte, imi spuneti si mie povestea din spatele calendarelor de advent, please . Ca eu i-as lua copilului, i-am luat si anul trecut unul casuta (anul asta n-am mai gasit casuta), dar pot lua si unul normal, doar ca daca ma intreaba care-i treaba cu o cioco pe zi nu stiu ce sa-i zic. Asta e obicei catolic, nu? Hai povestiti-mi si mie ![]() Monica si Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none" |
Si Luteran. Perioada de 4 saptamini inainte de Craciun se numeste Advent. In fiecare duminica familia se stringe impreuna si se aprinde cite o luminare, fiecare saptamina una in plus, cind toate 4 sunt aprinse se stie ca saptamina care vine e Craciunul. Casele se impodobesc aici deja cind incepe Adventul (nu cu bradul propriu-zis, dar cu multe lumini la geamuri, cele mai iubite fiind in Germania sub forma de piramida). Calendarul e pur si simplu ca sa numeri zilele pina la Craciun si sa te bucuri de apropierea Craciunului http://en.wikipedia.org/wiki/Advent_calendar .
Rufus spune:
Da, din Germania am "imprumutat" si eu calendarul, la vremea aia (prin '96) nu erau la noi, dar au aparut si la noi prin 1998-2000.
Si se gasesc coronite de brad (eventual artificial) cu cate 4 lumanari, taman bune de aprins duminica, cand familia deapana amintiri in jurul mesei.
Acu' ce sa zic, obiceiul ca obiceiul, dar fetele mele se bucura de calendare, chiar si alea mari...![]()
Rufus, Tora si iadele

si Luca-Ionut
(25.09.2006)
Nancy, 04.07.2008