Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, si eu ma mai bazez pe un cadou din partea mamei mele; restul familiei e prea in varsta ca sa umble la cumparaturi..

Dar ptca intreba cineva: cum noi am fost mereu o familie mare Eu pastrez in amintire sub-bradul plin de cadouri; eu si mama ne asezam sub brad, luam cate unul, citeam eticheta iar eu distribuiam cadoul. Cam asa incerc sa fac si acum, din nostalgie...
In plus mi se pare ca mai multe cadouri mai ieftine au mai multe sanse de succes decat un cadou super scump...
E drept ca e posibil ca cel mic nici sa nu se uite la toate, daca e captivat de primul...dar asta nu e asa o drama, abia raman mai multe sub brad si le desfacem pe rand pana la Anul Nou.

Pe Mickey nu cred ca dau banii pana la urma. Cu banii aia cumpar nimicuri simbolice pentru un sfert din familia extinsa...macar :)))).

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Dar m-am prapadit de ras azi. Dupa papusa care baleste, a mai aparut un super joc. ala in care trebuie sa umbli intr-un cos de gunoi, fara sa iasa prea multe muste din el.... litter bugs parca se cheama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si eu am deja "pachetul" de Mos Nicolae, e format din poneiul-batz (pe care vreau sa-l impachetez in hartie din aia craft si sa-l pun cu capul in jos intr-o soseta de mos ca sa creada copilul la prima vedere ca mosul i-a adus un batz adevarat, pt ca nu o da cumintenia afara din casa , si o acadea gigantica (asta si-a dorit, a primit una si anul trecut si a fost big hit, desi trebuie sa ma lupt cu ea sa nu linga toate acadelele in 2 zile )

De Craciun, va avea trenul, Lalaloopsy, jocul cu porc si ceva animalute LPS (astea din partea mea).

Si daca m-or intreba bunicii sau frate-meu, o sa le spun unora de vreun set de craft gen beados (a robotit cu unul la o prietena si i-a placut mult) si acelorlalti dorinta mea mai veche, www.insportline.ro/1929/trotineta-worker-whizz" target="_blank">o trotineta de copil mare. Fi-mea nu merge pe bicicleta, ii este frica, in schimb iubeste trotinetele iar cea pe care o avem i-a cam ramas mica, plus ca e mai de copil mic, cu 3 roti.

Despre cadouri in general eu incerc in fiecare an sa iau cate unul din mai multe "arii de interes", adica o papusa/accesoriu de papusa, un animalut de plus, un puzzle/joc haios/joc de plansa, o carte, ceva de craft, ceva de imbracat mai tematic, eventual cu trimitere la vreun personaj dintre celelalte cadouri si un echipament/accesoriu pt sport/outdor play (acum 3 ani i-am luat un bob de zapada, acum 2 ani a primit trotineta, anul trecut sanie de copil mare din lemn). Incerc sa rezolv toate astea cat mai ieftin, evident, cumparand ori la oferta, seri magice, reduceri sau chiar la mana a doua.

Si mie imi place sa fie plin de cadouri sub pom, imi bat capul, le impachetez, le dosesc sa nu fie dibuite si chiar daca in dimineata de Craciun e coplesita de numarul lor, pana de Revelion sunt toate "digerate", rar mi s-a intamplat sa-i iau ceva si sa nu-i placa sau sa abandoneze cadoul dupa 2 zile. Mi se pare ca a lua un singur cadou scump e cu dus intors, iti pui toate ouale intr-un singur cos, copiii nu urmaresc sa primeasca ceva scump ci multe si marunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Anul trecut i-am luat copilului o parte din traseul Chuggington, de ziua lui a primit restul din traseu (pret final 550 ron). A fost super incantat, tot anul a stat intins in sufragerie circuitul cu trenuletele, chiar si in momentul acesta Dragos se joaca cu el. La noi a avut succes. De asta ma gandesc doar la un cadou, THE CADOU , decat o gramada de nimicuri ieftine si (posibil) si proaste calitativ. Pana acum, tb sa recunosc, am fost nrocosi la jucarii. Au fost/sunt trainice, multe dintre ele sunt deja in folosinta de catre finut.

L.E. Tb sa precizez ca acesta este punctul meu de vedere, dupa ce am aruncat deja 2 saci de jucarii luate/primite de-a valma, desperecheate, rupte, stricate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Are cineva curajul sa testeze faza cu "va dam de 10 ori diferenta"? :D

O mamica intreba de Milky iepurasul. 359,ceva in Selgros, 499 in Carrefour, i-a spus o alta mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

329 Milky la Real.

Mergi la inceput

Si cum naiba dovedesti, il cumperi din doua locuri?:))))
Oricum, mi-ar placea si mie de 10 ori diferenta la diferentele astea...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Va rog, din inima, ma poate ajuta cineva cu achizitionarea a 2 purcelusi de la Auchan? Contra cost, evident. La noi e un Auchan mic si nici urma de jucarie. Ati face fericite 2 fetite de MC.

se pare ca am o promisiune de ajutor. sper sa ma fie pe stoc. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Selene, eu chiar am patit faza cu de 10 ori diferenta, acum vreo 3 ani, cu CD playerul de la Fisher price. Il cumparase mama din Carrefour, dupa care l-am vazut la Real cu vreo 50 de lei mai ieftin. L-am luat si de la Real si ne-am dus direct cu bonurile. Regulamentul lor zice ca da, se da de 10 ori diferenta, dar nu pt orice suma, ci pana la un plafon, nu mai stiu, trebuie sa il citesti pe site. Si da, ne-au dat suma respectiva si am ramas si cu jucaria .
Edit: uite aici regulamentul. E destul de tricky http://www.carrefour.ro/doc/regulament-pgc-oct-2012.pdf

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

329 Milky la Real.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sunt chiar bune preturile la Real, deja am vazut catelusa printesa mai ieftina decat pe net, dar astept sa vad cat e si la carre4 si sa o prind si la reducerile din serile magice.
M-am uitat impreuna cu Thea pe oferta Real si a ochit-o imediat pe printesa catel si a zis ca sa-i scriem mosului sa i-o aduca. Ce m-am bucurat: suntem pe aceeasi lungime de unda, ca si mie tare mi-e draga

Mergi la inceput