Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 12
Cloreta spune:
Carefour cu Selgros nu cred ca se pupa, trebuie sa fie hypermarket amandoua iar Selgros nu e. Am dat si eu o tura azi in Carefour, preturi mari ce sa zic. Am vazut chatimals pe "viu" si parca in realitate e mai simpatic mai simpatic hamsterul ala sau ce o fi decat Tom. Era 99 de ron. La Noriel nimic.
Ma enerveaza ca nu am niciun Real aproape si nici Auchan :(
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Va rog, din inima, ma poate ajuta cineva cu achizitionarea a 2 purcelusi de la Auchan? Contra cost, evident. La noi e un Auchan mic si nici urma de jucarie. Ati face fericite 2 fetite de MC. se pare ca am o promisiune de ajutor. sper sa ma fie pe stoc. multumesc mult Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Eu am fost azi in Auchan Militari (Bucuresti), si chair am cautat porcul, si nici urma de el :(
_Ralu_ spune:
Eu anii trecuti am luat destule tepe, nemaiavand rabdare sa vad oferta hipermarketurilor. Eu zic ca pe niciun site nu gasesti jucarii mai ieftine ca-n hipermarketuri, dar abia cand incepe oferta de Craciun, 15-16-17 dec....cand incepe la fiecare. Acuma, evident c-o mai fi si vreo exceptie, dar in general zic...
Deocamdata am comandat doar cateva chestii de margelit,origami, crafting in general...alea "grele" le iau din Hipermk, si, daca se poate, in serile magice
roxanaz spune:
black friday ar trebui sa fie valabila pentru toate categoriile, dar nu pentru toata marfa, ci pentru ce aleg ei. ca ofertele mari. acum daca intra si ceva jucarii... e la noroc.
boticelina spune:
E-mag vinde jucarii ale unui partener, o firma din Cluj, eVision. Emag-ul livreaza gratis produsele, firma partenera, nu, e 15 lei transportul. Deci daca participa la Black Friday e doar decizia eVision, oricum aveau preturi bune la jucarii.
Eu am vazut acolo un Shnook, i-as fi luat copilului unul ca a avut un shook galben primit de ziua ei pe care i l-am pierdut eu si l-a jelit ceva vreme. Dar e 30 de lei plusul+transport si deja e la acelasi pret ca in magazine (asta daca n-ai norocul sa locuiesti in Cluj).
dana vio spune:
Eu n-am decat Kaufland, asa ca trebuie sa cumpar din timp.
M-am uitat si eu in catalog. Am vazut catelusa cu vreo 30RON mai ieftina decat am luat-o eu , o Lalaloopsy mai ieftina . Asta e. Mi-ar mai fi trebuit din seria HelloKitty pijamaua, sper sa gasesc pe-aici. Eu cadourile mari le-am cumparat deja. Mai fac doar completari.
Alex a primit ieri primul pachet din viata ei prin posta. Acum ceva vreme, au completat ea si tata-su un chestionar intr-o revista ptr copii si l-au trimis la editura. Au si uitat. Ieri am aviz pe numele ei. M-am dus la posta cu certificatul de nastere, m-am gandit ca nu-mi dau pachetul, dar n-au fost probleme. Si a avut acolo ursuletul Winnie povestitorul, dar un demo (doar rade si se gadila) si un set de rechizite de la Barbie.
A fost foarte incantata. Si eu la fel.
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Am primit ieri cartile de la Cartea Copiilor, cadoul de Mos Nicolae. Par interesante la o prima vedere; sper ca si celor mici sa le faca placere. Barbat'miu se uita la mine uimit ca "ce-s astea? pt astea ai dat atatia bani?" Cadoul de Mos Craciun va fi sub 200 ron (copilul nostru) si sub 100-150 ron (nepoteii). Am si eu o intrebare: Voi tineti cont de suma totala a cadourilor? Sau cate jucarii sunt in total? Mie mi s-a impus buget fix si maxim un cadou (Doamne fereste sa-mi doresc sa-i mai cumpar o masina/o carte/un dulce pe langa cadoul de Craciun). Tot ce-i extra va fi de ziua lui (in ianuarie). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Idem la noi. Inclusiv
Eu trebuie sa le iau azi de la posta, dar am iesit cam 20RON/carte ceea ce e bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
dia_filipas spune:
Am fost ieri la Metro, in trecere, maaama, aduceau jucariile cu stivuitorul, paleti si paleti de jucarii. Miruna l-a vazut/probat pe Mickey povestitorul si deja ii sclipeau ochii, deci, ce sa mai zic adjudecat! Va fi din partea bunicii. Tot de la ea va primi si o masuta de biliard... De la noi fabrica de inghetata si ceva de crafting, sa vad ce... cred ca margele ca au facut la gradi si i-a placut mult. La Sofia am ochit o masuta de activitati cu liminte, zdranganele si manete, asa s-a oferit bunica, din nou (e rasfatatoarea sefa,) si de la noi inca ceva de cantat/luninat, poate melcul muzical, nu stiu...
Eu abia am plecat ieri din raionul cu jucarii...atatea de multe si de interesante...
Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)