Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 6
flory_blanca spune:
Salut.
Eu nu am mai intrat de cateva zile...m-au terminat greturile. Ieri am vomitat toata ziua de nici nu m-am putut ridica din pat, orice mananc mi-e rau. Daca deschid frigiderul ma loveste o greata de nu mai sunt buna de nimic. Noroc cu un sot super de treaba care a facut de papa, s-a ocupat de copil si de mine ca altfel cred ca o luam razna ieri. Acum stau cu o cana de apa cu lamaie in brate, mai8 taie din greata. Ati incercat careva ceaiul de ghimbir ce gust are? Ca am citit ce e cel mai vechi remediu antigreata dar mi-e sincer frica sa il incerc si sa aiba gust rau ca mai rau imi fac. Nici ce imi placea nu mai pot manca. Sper sa treaca repede greturile astea ca ma termina, eu la prima sarcina nu am avut asa ceva.
Roxana ai refacut bhcg? Esti bine?
In rest ma apuc sa citesc in urma. Sper sa si retin cate ceva ca nici macar nu ma pot concentra la nimic cu starea astea.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Roxana Claudia spune:
Aoleu Blanca - pai greata mea e usoara in comparatie cu a ta. Adica am dus-o pe picioare..Dar tu o zi intreaga cu varsaturi..
Azi vreau sa merg sa fac, la pranz. O sa te tin la curent.
O zi usoara fara greturi
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Corina87 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Eu fug la munca,si am intrat sa va salut.
O zi frumoasa va doresc si fara greturi,ok
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
paula_m spune:
Salutare!!
Elena, astept vesti cu nerabdare!! Sa nu uiti sa intrebi daca i se vede puta.
Eu de abia in 21 ma duc la ginecolog...vai cat mai este pana atunci!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
betty200 spune:
Va salut pe toate!
Am cautat pe forum unde s-ar potrivi sa scriu si v-am gasit pe voi.
Povestea mea suna cam asa:
Sunt Betty, am 41 ani, un baiat de 21 si o fetita de 16 si acum un samburel de 5 +, Ne-am hotarat acum 8 luni sa nu ne protejam, acum 3 luni am avut un avort menstrual iar dupa alte doua cicluri am ramas din nou insarcinata, UM in 4 octombrie, ovulatia in 23 octombrie (monitorizata cu teste, temperaturi si tot tacamul pe Fertility Friend.
Primul test de sarcina foarte slab poziiv (Clear Blue) l-am avut in ziua 9 DPO(dupa ovulatie) si in aceeasi zi beta 5,23. In ziua 10 DPO beta HCG a fost 11,64, apoi in 14 DPO a fost 98, in 17 DPO = 509 iar astazi in 21 DPO a fost 3300. Sper sa fie totul bine in continuare, vinerti merg la eco. Va doresc din sulet samburei sanatosi care sa creasca mari cat mai curand.
Acum o saptamana am facut si analiza TSH care a iesit 3,52 era in grafic dar peste tot citeam ca trebuie sa fie sub 2,5. M-am panicat putin dar am mai citit pe net si am vazut ca Femibionul poate creste usor TSH-ul asa ca l-am inlocuit cu Elevit care n-are iod si am refacut dupa o saptamana adica azi TSH-ul care a iesit bine, adica 2,05.
Simptome n-am mai deloc, greturi 0, dureri deloc, usoare tensiuni la sani si mamemoane putin dureroase, de azi parca si alea s-au estompat, uneori transpiratii noaptea si dimineata in special dar mi-a disparut pofta de prajituri si dulciuri care inainte era foarte crescuta.
zuza_zuzi spune:
Bine ai venit, Betty.
Felicitari pentru copii si pentru perseverenta voastra!
Pe mine m-ai cam pierdut in amanuntele cu analizele, cel putin la TSH... incerc sa ma edific pe google , dar vad ca esti documentata bine, asa ca...mult suuces si sarcina usoara!
Aaa si fara greturi, ca p-aici le cam avem
Eu tocmai ce m-am "delectat" cu mamaliguta, branza, samantana si ou...va dati seama ca acum m-as culca un pic pe birou. O sa imi iau niste ochelari din aceia cu poza ochilor deschisi, poate nu isi da seama sefa
Roxana Claudia spune:
Betty - bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara! Am citit atet ce ai postat si ma gandeam ca si eu voiam sa astept pana inspre 40 pt al treilea. O discutie mai serioasa cu sotul m-a facut sa ma decid pentru acum. Si mie mi-au fost recomandate betahcg repetate (cel putin in aceasta sapt.) azi l-am facut pe cel de-al doilea si imi doresc din suflet sa vad o evolutie..
Am avut UM pe 03 oct si ovulatie pe 17 oct, cu toate astea pe 09 oct betahcg era doar 35. Si eu am urmarit ovulatiile cu teste si tit tacamul..
betty200 spune:
Multumesc pentru primire fetelor!
Roxana, Beta HCG-ul are relevanta doar in dinamica, abia astept sa vad ce valoare ai astazi, nu-i asa important ca e mai mic primul pentru ca nu poti stii cand a avut loc implantarea ea variaza intre 5-12 zile dupa ovulatie si poate ovulatia a fost mai tarziu, ai vazut la eco ca a fost in 17? Valoarea intr-adevar este cam mica pentru nr de zile de la ovulatie dar hai sa fim optimiste pana vedem valoarea de azi. Iti doresc mult mult noroc si sa fie cat mai mare!
Roxana Claudia spune:
Dinamica incerc sa o urmaresc si eu, dr zice ca nu are rost sa ne vedem pana nu am o valoare peste 1000. Dar dupa teste si dupa cum am simtit eu ovulatia a fost pe 16-17..tocmai de asta recunosc ca m-am ingrijorat putin...sa vad astazi rezultatul.
paula_m spune:
Betty, bine ai venit!!
Eu nu inteleg de ce faceti atatea teste si analize...nu va suparati pe mine, dar nu inteleg si pace...adica,de ce va dau dr de facut analize peste analize? Se schimba cu ceva "bunul mers" al sarcinii? Daca nu sunt ok analizele astea se poate interveni intr-un fel? Si oare mie de ce nu mi le-a dat de facut la prima sarcina? Ca acum nu se pune pb, ca inca nu am ajuns la dr...
Analiza TSH ce masoara? Vb in lb straine pt mine
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze