Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 5
zuza_zuzi spune:
cred ca o sa merg maine dimineata la medlife, e langa mine cea de la titan.
am o nelamurire pt viitor: mi-am facut deja programare pt eco trim 1, asa cum v-am spus, la iosup pt 20 dec si cu greu am gasit, ptr ca voiam la herghelegiu sau pop dar erau disponibili abia din ianuarie.
asadar, desi nu vor fi decat 11 sapt si cateva zile, oare se va vedea tot ce e trebuie, daca e prea mica sarcina?? la prima am facut dupa 12 sapt, erau aproape 13...
amaliaro spune:
Zuzi pai depindece vrei tu savezi ca in rest se ved aud bataile inimi si cum se dezvoltacpuiutul sau vei savezi ceascunde
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Cred ca Zuza vrea sa faca morfologia de 12 saptamani...eu stiu ca se face intre 12 si 14 saptamani.
Corina, sarcina usoara in continuare
Edit: revin, ca am vazut acum pe net ca morfologia I se face intre 11 si 13 sapt, deci e bine cum te-ai programat
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
zuza_zuzi spune:
Amalia, sapt viitoare merg la prima eco, ca sa am ce vedea si auzi bataile inimii. Intre timp, merg maine sa fac si beta hcg.
Da, Paula, de morfofetala de trim 1 spuneam. Acum ma uitam si eu pe net si am vazut ca se face de la 11 sapt si pana la 14.
O sa fac si dublu test in aceeasi zi, l-am facut si la fetita. Stiu ca e doar o statistica...
paula_m spune:
Ce-i cu linistea asta pe aici? Fetele!!!! La raport...cum a fost azi, ce ati facut? Greturi, pofte?
Elena, maine mergi sa faci cunostinta cu bb? Cine urmeaza?
Eu sunt nervoasa ca nu merge vplay si nu ma pot uita la Private Practice si ma tot invart pe aici si pe FB, dar ma plicti singura pe aici...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
Dreya spune:
graviduta noua la apel...inca nu-mi vine sa cred...
eu sunt Andreea am 24 ani si luna aceasta am vazut cele II asteptate de aprox un an jumate.
Eu am ovarele micropolichistice...dar iata ca minunea s-a produs!
am facut HCG sambata = 1377 iar luni= 2443 .....sper sa fie bn!
bine v-am gasit !!!
amaliaro spune:
Dreya bine ai venit sarcina usoara
Paula eu am avut mosafiri
restu fetelor cred ca sunt in lumea visurilor
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
zuza_zuzi spune:
Dreya, felicitari, sarcina usoara. Poti sa dai UM si DPN ca sa poti aparea si pe prima pagina.
Eu sunt online, insa am avut program de povesti inainte de nani cu cea mare :P
Ele spune:
Buna dimineata!
Daaaa Paula, astazi e ziua cea mare. Am emotii!
La capitolul greturi stau bine , adica mandra posesoare de greturi cat e ziua de lunga.
Cand mi-e foame ma doare stomacul si dupa ce mananc mi-e greata.
Oare pana la ce sapt o tin asa?
Pofte nu, doar somn cat cuprinde.
Elena & Denisa