Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumesc Ela pentru raspuns. Cand ai urmatoarea ecografie?

Multumesc Paula la fel si tie. Tu pe cand te-ai gandit sa mergi la eco?

Eu nu imi aduc aminte prea multe de la inceput primei sarcini,dar acum am o scurgere alba si nu stiu daca e normal.

Suntem deja 13 gravidute,sper sa fie totul bine ,sa ne vedem bbei cat mai repede.
N-am facut inca beta-hcg (parca asa se numeste), dar sper sa-l fac cat mai curand ,ca si eu sunt foarte nerabdatoare.
Roxana te asteptam cu vesti.Ai mai incercat sa faci analiza si la un alt cabinet?
Amalia,Baby,Gaby aveti grija de voi, sa treceti cu bine peste aceste zile si sa veniti cu vesti bune.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

am fost la dr...nimic nou. si am sunat la spital acum si mi a zis dr ca am deficienta de progesteron si cel mai probabil voi pierde sarcina....sunt mega nervoasa pt ca nu mi da un inlocuitor o pastila orice.......

Mamica de Kevin Claudiu Daniel

Brrr, ce sunt nebuni?La noi se numeste Crinone gel,Dute la GP urgent si cerei prescriptie,spunei ca nu pleci pina nu iti da.Serios.Ce nesimtiti.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi8631 spune:

Incearca si la alt dr, sa- ti dea ori duphaston, ori utrogestan, pt mentinerea sarcinii...neaparat

Mergi la inceput

Moni si eu am scurgere aceia,este normal sa le ai.
Fetelor eu cind stau pe spate simt tot uterul(cred ca el este).Este ok?
Si am vazut daca nu port sutien nu ma doare pieptul,cum il pun in 30 de minute incep sa il simt.

4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi8631 spune:

Corina, secretie normala mai abundenta?
Sau secretie maronie? Ca numai tin mine ce a zis Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

tocmai am inchis telefonul....niste inconstienti....nu vor sa mi dea... am zis ca vin peste ei.

Mergi la inceput

Secretie alb-galbuie.putin m-ai multa ca de obicei.
Babyleeks au explicat de ce nu vor sa iti dea?Ce prosti,din pacate asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Raspunsul a fost ca le pare rau nu au ce sa faca pt mine....daca sunt ok pana maine probabil ca iau avionul si vin in tara...m am saturat de dr astia de aici de duzina. totul este ok cu copilul...hormonul ala de sarcina este la un nivel f bun,,,singura problema e progesteronul..cat de greu poate sa fie? aici dr te trateaza cu paracetamol...daca te doare capul paracetamol daca ai nush ce boala paracetamol..ahhhhh
asta e sg aspect neplacut al acestei insule doctori de duzina

Mergi la inceput

Este corect ce spui.Baiatul avea febra la 1 an 38.5,si am sunat la medic ,la salvare,si cu un ton"aceasta nu este febra pentru a chema salvarea"
Mare prostalani,nici nu stiu ce poti sa faci,fa si tu ce crezi ca este mai bine pentru voi.Daca ai posibilitatea vina inapoi in RO la un medic bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Mersi Cori

Baby nu-mi vine sa cred ce aud,credeam ca in strainatate e mai bine decat in Romania,din punct de vedere medical,dar din cate aud acum,este mai rau decat aici. Sper sa treci cu bine de aceasta incercare.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput