Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 18
Ele spune:
Baby cat stres!! dar zic la fel ca Paula, nu te speria, sunt multe sarcini duse cu bine la termen chiar daca au avut sangerari. si chiar daca nu s-a vazut inima eu zic sa nu iti faci griji. Cum sunt sigura eu sigura ca data viitoare la eco, o sa vad inima mazaracii mele asa sunt convinsa si la tine. Nu cred ca tre sa ne facem griji daca sunt de 4 sapt in loc de 6...o sa recupereze ei.
Zuza vreau si eu!!!!! fericit-o!!!!
Mony la mine primul eco a fost vaginal.
Elena & Denisa
paula_m spune:
Moni, bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Amalia, o treci tu in listuta pe Moni?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
zuza_zuzi spune:
Amalia, hehe inca o asemnarare intre noi, stii ca ai sesizat tu ca avem aceeasi data a UM?!
Flory, si eu am aceleasi momente cand nu suport mirosurile. Daca imi dati voie sa ma plang, am facut aseara temp 39.6, frisoane ingrozitoare, de ieri de la pranz n-am mancat decat mere si ceai cu miere si lamaie, doar asta pot manca si mirosi . Azi dimi abia m-am dat jos din pat sa ma duc la dr, imi venea sa sun si sa zic ca vin alta data, dar dupa ce am vazut rezutatul, mi-a trecut, am uitat de raceala . AAA si fetita are otita medie si plange de urechiusa, nu sta sa ii pun picaturi..oofff.."multe belele in cu...ul babii mele".
Baby, fii optimista, la fel ca Paula, si eu stiu o prietena care a sangerat in primul timestru, iar in final a fost totul excelent, fetita are 4 ani acum si e perfecta.
Ele, odihna placuta, distractie si relaxare.
Multumesc tuturor pt felicitari, va astept si pe voi cu vestile cele mai bune
amaliaro spune:
Buna fetelor Paula nu am net intru dupa telefon si imi este imposibil se incarca pagina greu
Zuzi dublu da avem multe in comun se pare porecla mea in tara este Zuza-zuzi
noi azi am avut putin singe am sunat la medic si mi a zis sa mai pun inca un utrogestan in plus eu iau nospa si magne b6 si stam intinsi in pat sper ca DD sa fie alaturi de mine pana la cap
amalia tsakoniati
6+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Gabi8631 spune:
Buna feteloor,
Ele, vad ca noi semanam, si eu ,m-am dus la 5 sapt si 4 zile la eco, si mi-a zis ca ar fi de 4sapt si 1 zi, dar la mine s-a vazut doar saculetuuuuuul:(((((, offff
Aia vinerea viitoAre mai merg la eco,
Doamne Ajuta sa fie bine, am avut acum 2 seri o scurgere maronie deschisa....dr mi- a spus sa imi pun utrogestan ovul seara...am emotii pana sapt viitla eco
Voi sunteti bine?
Va pup
Gabi8631 spune:
Roxana, te asteptam cu vesti bune..
Eu am avut 57, dupa 4 zile 170' dupa 2 zile 320 , si dupa 1 sapt ,adica pe 14 nov= 1600,
Nici la mine nu este f mare, tinand cont ca Um este 30 sept...dar Trebuie sa fie totul ine
paula_m spune:
Gabi, tu de ce nu esti trecuta pe prima pagina? Mai imi dai o data datele, te rog, chiar nu am energia si dispozitia necesara sa caut in spate...mai sunt gravidute care nu apar pe prima pagina?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
babyleeks spune:
am fost la dr...nimic nou. si am sunat la spital acum si mi a zis dr ca am deficienta de progesteron si cel mai probabil voi pierde sarcina....sunt mega nervoasa pt ca nu mi da un inlocuitor o pastila orice.......