Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetele eu maine ma duc la eco ma chiemat medicul sa vada ce si cum sa nu raman asa cu sangerarea pana luni sper sa vin cu vesti bune

amalia tsakoniati
6+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Am facut CAPITOL NOU!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

corina87,si eu la prima sarcina am ramas din prima luna,si ziua cand trebuia sa imi vina,am facut testul,2 liniute,ce-i drept una era roz ,dar era acolo.marti sau miercuri am avut ovulatia,deci am doar 4 zile de la ovulatie.m-ai cam speriat ca mi-ai spus ca a doua oara ai ramas asa greu,sper din toata inima sa nu mi se intample si mie.pana la 1 dec fac si eu untest,sper sa revin cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele, eu am facut capitol nou, dar inca nu e moderat!!!
Nu stiu daca am timp in week-end sa intru, si de aceea l-am facut...va descurcati voi, dupa ce-l modereaza si luni, sau cand am timp,il mai aranjez eu, ok.
Pana atunci, va doresc numai bine si sa aud numai vesti bune.
, noapte buna.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

amalia ai un medic tare bun,te astept cu vesti bune maine.

Dragi mamici am si o intrebare daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu o astfel de situatie. La prima nastere doctorul mi-a facut epiziotomie si de atunci sunt momente,nu stiu cand,poate cand se schimba vremea nu pot sa-mi dau seama cand am dureri destul de mari,ma doare practic toata partea,tot piciorul.V-ati mai confruntat careva cu asa ceva sau ati mai auzit pe cineva?
Astasera m-a apucat iar si am niste dureri cumplite,practic de abia merg in picior.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Capitol nou

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput