Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 15
dalia87 spune:
am cautat pe net si nu am gasit.la prima sarcina nu prea am bagat de seama la atatea detalii,mai ales la inceput
Corina87 spune:
Salut feletor!!!
Eu astazi dorm din picioare.Dar la voi ce sunt cu greturile acestea!
De sex nici noi nu avem nimic,iam spus sa il tina bine,ca pina nu vad ca totul e ok nu primeste nimic,si ma inteles omu.
Fetelor am o stare de nervozitate nu mai pot, parca totul e cu cracii in sus,Parca nimeni nu ma intelege.Sa fie de la hormoni,asa de devreme!
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ Bebelus#2
zuza_zuzi spune:
Corina, poate ca e combinatie, hormoni si emotia inainte de a vedea si de a te asigura ca e totul ok... eu asa simt deja m-am ratoit gratuit prin birou.
Eu sunt in dilema sa astept eco pana sapt viitoare? sau sa vad cum ma trezesc maine dimi si sa imi fac de drum pana la dr meu? mi-e sa nu primesc raspuns ca la Ele, ca e prea mica si apoi da-i cu stres si asteptare...
Corina87 spune:
Offf, cite saptamini ai!Eu vreau sa ma duc pe la 7 saptamini sa fiu sigura,dar si ma costa 75 de euro,si nu am bani de dat in vint,dar si cu sotul trebue sa negociez,dar daca zice "nu" il string de git.
Parca la prima sarcina nu a fost asa,si a fost obtinuta din prima incercare cred ca de aia.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
mstefania spune:
Servus fetelor!
Ma tot gandesc de ce va ingrijorati ca sarcina nu ar fi localizata unde trebuie? la varsta asta de sarcina nu ar trebui sa fie ceva simptome daca ar fi extrauterina sau aveti al motiv? Intreb doar.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)