Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 16
mstefania spune:
La prima sarcina am fost la 7 saptamani, s-a vazut unde e pozitionat, inimioara, mi s-a facut o ecografie normala nu vaginala si atunci mi s-a dat o trimitere pt analizele obisnuite plus toxoplasmoza-cu care am avut peripetii, dar fara alte analize dupa care m-am dus la `12 sapt ca atunci m-a chemat si apoi lunar, mai putin inainte sa nasc ca am avut iminenta de nastere prematura si am fost mai des.
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Corina87 spune:
Fetelor voi cind o sa le spuneti parintilor, la copii de sarcina.Eu vreau de Craciun,o sa vedem cum o sa se primeasca.Dar voi!
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
mstefania spune:
Eu sapt viitoare merg la dr si apoi voi anunta lumea, nu cred ca rezist pana la Craciun, deja atunci se incheie primul trimestru de sarcina si in plus va trebui sa anunt si la serviciu si ...sunt foarte curioasa de reactia Dorei care isi doreste o surioara si tot ii explic sa nu ma loveasca din greseala in burta si ma intreaba de ce chiar si pana la Mos Nicolae mi-i se pare mult :)
mami Stefania si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Corina87 spune:
Dalia eu am avut primul test pozitiv la 11 zile dupa ovulatie.
Cu primul bebe nu am avut nici o problema la conceptia,din prima sa primit.Dar bebe 2 sa lasat asteptat 1 an si o luna,nu spun ca este si cazul tau,sper sa te alaturi grupului nostru.
Cite zile dupa ovulatie esti
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
4+ www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]" target="_blank"> Bebelus#2
amaliaro spune:
Fetele ne am intors am vazut si auzit 2 inimioare bataioase tare si sunttopita toata de dragul lor luni vrea sa ne vada iar ca se vedea o mica dezlipire
IMPLANTAREA ARE LOC DUPA 3-4ZILE DE LA FECUNDARE
amalia tsakoniati
6+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia felicitari!!!! sa scapi de greturi si sa fie cat se poate de usoara sarcina .
Stefania stresul asta cu daca e sau nu pozitionat unde trebuie, cred ca la fiecare apare daca are asemenea cazuri printre cunoscuti. Cel putin la mine asa este. La Denisa eram "tabula rasa", nu stiam mare lucru.
Dalia eu am facut testul mai devreme cu 5 zile, fata de ziua in cre asteptam menstra a fost slab pozitiv dar pozitiv.
Elena & Denisa
betty200 spune:
Va salut fetelor!
Amalia FELICITARI!
Eu maine merg la eco, dupa ovulatie care a fost in ziua 20 a ciclului as avea 5 saptamani si 3 zile iar dupa ultim amenstruatie ar fi 6 saptamani si 1 zi.
Implantarea se face intre 5-12 zile dar cel mai frecvent la 6-7-8 zile, la 5 sau 12 foarte rar.
Eu am avut primul test pozitiv Clear Blue la 9 zile dupa ovulatie, tot in aceeasi zi am facut beta si era 5,23 deci am prins un test foarte sensibil.
flory_blanca spune:
salutare. nu nominalizez ca nu sunt in stare asa ca raspund din amintiri. am ajuns la performanta sa imi fie rau si de la dus gel. na asta e, sper ori sa ma obisnuiesc repede cu starile astea ori sa treaca.
legat de sex, la cat de rau ma simt zi noapte, iese din discutie, vom mai vedea dupa eco in functie de ce imi zice dr.
eu mi-am facut testul in prima zi de intarziere. nu am vrutt sa il fac mai devreme pt ca nu am crezut ca sunt gravi, ma durea burta ca la cilcu si asteptam sa imi vina, dar mi-au dat de banuit sanii care ma tot intepau destul de tare si sensibilitatea la unele mancaruri destul de des.
felicitari celor care ati fost la eco si ati vazut puiutii. eu maine am programare a eco, maine am 6 saptamani dupa data UM. sper sa se vada destule ca si asa parca nu pot sta linistita. ma doare destul de des burtica si parca e o durere asa difuza si daca stau mai mult in picioare mai ales. am o stare atat de proasta incat simt nevoia numai sa ma odihnesc intr-una. scz ca ma tot plang. v-am pupat.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Neata
Ce matinala sunt!!, dar de regula eu ma trezesc la 5 ( regula asta e de cand sunt insarcinata, ca pana atunci puteam dormi si 24 de h ).
Azi cu Elenaam treaba, daca nu ma insel tu ai zis ca ti-e greata si in somn, nu? Ei, bine, te-am pomenit toata dimineata, si nu ti-am transmis tocmai cele mai bune ganduri, ca sunt convinsa ca mi-a ramas expresia in minte si de aceea am simtit greata in somn. De ieri dupamasa mi-e greata incontinuu, nu ma pot concentra la nimic. Flory, eu sunt la performanta ca nu am nevoie de stimulente sa-mi fie rau, mi-e rau din senin...
Oricum, in alta ordine de idei, avem primele inimioare!!!. Si te invidiez Amalia, ca mergi asa des sa vezi inimioarele!! Sper ca pe luni sa fie totul ok si sa dispara dezlipirea aia.
Eu am anuntat o parte, o parte nu, si nici nu-i anunt, o sa-si dea ei seama intr-un final...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
paula_m spune:
Am uitat!! Roxana, azi sunt cu gandul la tine!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze