Gravidute de iulie-august 2013 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

buna fetelor,va urmaresc de 2 zile si tare as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru,sa fiu o mamica de august 2013.mai am acasa o fetita de un an jumate.de 3 zile de cand stiu ca is la ovulatie(am ciclu regulat si simptome,deci sigur nu am gresit)incercam sa facem bb2 ,sper ca ne-a reusit(cu prima fetita din prima incercare am ramas insarcinata).dar cum fiecare mamica are multe ganduri la inceput si frica,deja la mine au inceput inainte sa stiu ca astept bebe sau nu.de obicei ma doare juma de zi un ovar cand sunt la ovulatie,dar luna asta m-a durut vreo 2-3 zile,si de azi simt ca si cum am racit acolo jos,un pic de usturime la urinare si urinat des(precizez ca acum 2 luni am avut o infectie urinara care mi-a trecut cu antibiotice).s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme la inceputul unei sarcini????m-as mai linisti sa stiu ca e in regula sa simt asa.

Am scris mesajul de mai sus ceva mai devreme,dar nu ati raspuns niciuna,nu am facut eu ceva bine si nu a aparut mesajul?sau nu s-a confruntat nici una cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dalia, ba a aparut si primul mesaj, dar mai tarziu, nu in timp real si nu am citit din spate.
Eu nu am simtit cand am ramas insarcina, absolut nimic nu s-a schimbat, dar poate tu seti mai sensibila. Oricum iti tin pumnii sa fie cum vrei tu!!
Ca sa te citim in timp real, scrie 10 mesaje repede, sa nu mai fii moderata.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna Dalia sper sa ne dai vesti de 2 liniute. sincer nu m am confruntat cu aceasta problema dar cel mai bine este sa dai o proba de urina si scapi de indoieli .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Dalia,
nu am avut simptome la ovulatie si nici infectii urinare, deci nu stiu durerile in cazurile astea.
In schimb, exista usoare apasari, presiuni, cred ca le stii de la prima sarcina, am discutat si aici despre ele, insa apar dupa conceptie, in perioada implantarii.
Succes si spor la "treaba" , sa viicu vesti bune cat de curand, cred ca ai fi prima cu DPN in august, daca nu ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

dalia87 ce pot sa iti spune e ca eu am avut dureri ca la menstruatie aproape 2 saptamani despre usturimi nu stiu sa iti zic.cert e ca la mine si urina e mai colorata(prea multe detalii cred)

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

of,nu am stiut de cele 10 mesaje

Mergi la inceput

si asa imi merge tare greu netu zilele astea

Mergi la inceput

dar mersi pt raspunsuri fetelor,poate imi fac prea multe griji

Mergi la inceput

dar chiar imi doresc aceasta sarcina,mai ales ca vreau sa intru din indemnizatie in alta,nu pot sa ma intorc la lucru.

Mergi la inceput

as mai avea o intrebare ,daca stiti cumva

Mergi la inceput