Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 4
rall spune:
Eu as fi de acord cu propunerea lui Victoria_mami. Pt mine ar fi usor - Amazon / ebay.com si gata. Plus ca la $20 gasesc (daca ma straduiesc tare si stau la panda) si diamante Dar ca sa primesc ceva din USA trebuie sa strabat tot orasul, sa imi deschida vamesul coletul si sa stau la cozi infernale, ca doar e Craciunul.
Na, nu conteaza, ma descurc. Doar ziceam ca as fi de acord
gusta spune:
Of ce rau imi pare ca nu ma pot baga,eu ca sa trimit ceva de aici in ro ma costa mai mult decat ar costa cadoul.Asta e daca faceti si la anul economisesc si ma bag cu voi .
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Eu as fi de acord cu propunerea lui Victoria_mami. Pt mine ar fi usor - Amazon / ebay.com si gata. Plus ca la $20 gasesc (daca ma straduiesc tare si stau la panda) si diamante Dar ca sa primesc ceva din USA trebuie sa strabat tot orasul, sa imi deschida vamesul coletul si sa stau la cozi infernale, ca doar e Craciunul. Na, nu conteaza, ma descurc. Doar ziceam ca as fi de acord |
Nu vine acasa coletul ? Trebuie sa te duci tu sa-l ridici de undeva, dupa ce se uita vamesul in el ? Wow
Hai ca poate nu te nimeresc tocmai eu sau Victoria , da daca zici ca ai diamante pe tzeava poate ma nimeresti NUMAI pe mine ... nu-ti face probleme de transport, la noi vine pachetul direct acasa, n-am decat sa-l deschid si sa-l las sa straluceasca
mihaela77O spune:
Buflea,ca sa vina acasa coletele,ma gandesc ca trebuiesc trimise prin curier,ceea ce ar mari costurile!trimise prin posta,trebuie sa mergi la posta sa-l ridici!
Dar important este sa primesti si sa daruiesti!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
buflea spune:
1. Buflea
2. Desprecopii
3. Victoria_mamii - primit adresa
4. DarkBendis - primit adresa
5. Alex@Sara
6. Rall - primit adresa
7. Serialbastre
8. Alinuk - primit adresa
9. Mihaela770 - primit adresa
10. Valentinag - primit adresa
11. ancadragoman
12. alinutza2bby
13. papanash
14. marami
15. manuelacrina - primit adresa
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O Buflea,ca sa vina acasa coletele,ma gandesc ca trebuiesc trimise prin curier,ceea ce ar mari costurile!trimise prin posta,trebuie sa mergi la posta sa-l ridici! Dar important este sa primesti si sa daruiesti! |
Ah ! Nu stiam ...da, cred ca nu are rost sa dam bani pe curier ...
Auziti, dar eu daca comand ceva de pe net si trimit la o adresa din Bucuresti, ce se intampla ? Vine acasa, sau vine la posta si trebuie sa va duceti dupa el ?
mihaela77O spune:
Buflea,sotul meu mai cumpara de ebay,produsul il primeste doar in baza hartiilor ca a facut plata prin paypal si doar de la vama!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
buflea spune:
Ok, deci ramane un inconvenient pentru fetele care primesc din Europa sau din America ... sa se duca sa ridice pachetul de la poshta.
Eu tot n-as renunta din cauza asta ...
andacos spune:
Eu am pus cadoul la vremea respectiva in plic cu bule!
Este si asta o varianta d eluat in calcul!Un Cd sau DVD,un set de bijuterii,o cutie ciocolata incap foarte bine intr-un plic A3 sau A4.
Dana