A inceput campania electorala.....
Raspunsuri - Pagina 7
Ramonika spune:
ieri am primit cadou de la uselisti un fes rosu l-am luat, dar n-o sa-i votez. deci se poate si "pomana electorala" si fara sa fie concretizata intr-un vot.
PS: orice mi-ar fi dat, nu i-as fi votat.
eumada spune:
Si crezi ca celor care ti-au dat fesul...le pasa ca-i votezi sau nu?Se termina ziua,isi iau banii si gata.....saptamana trecuta am lipit siglele cu fierul de calcat pe geci si tricouri de-am ametit.Apoi umbla si da-i u megafoane si faze.Ideea e ca oamenii, cer concret,nu dupa ce vor vota."Pai daca am avea lumina si asfalt pe ulite,doamna,cum nu votam ca mata esti de a noastra" au zis oamenii dintr-un sat dintr-un colegiu.Ei si dupa doua zile...au venit de la o firma si au inceput sa puna asfalt sau piatra pe drumuri,s-a platit curentul si s-au montat becuri pe stalpi....s-a curatat si adancit fantana din centrul satului care se paraginise....s-au refacut ulucele...e frumos acum.Ei garantat acei oameni....multi de altfel vor vota.Unii candidati chiar se implica,sa stiti.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ideea e ca oamenii, cer concret,nu dupa ce vor vota."Pai daca am avea lumina si asfalt pe ulite,doamna,cum nu votam ca mata esti de a noastra" au zis oamenii dintr-un sat dintr-un colegiu.Ei si dupa doua zile...au venit de la o firma si au inceput sa puna asfalt sau piatra pe drumuri,s-a platit curentul si s-au montat becuri pe stalpi....s-a curatat si adancit fantana din centrul satului care se paraginise....s-au refacut ulucele...e frumos acum.Ei garantat acei oameni....multi de altfel vor vota.Unii candidati chiar se implica,sa stiti. |
Si merita votati ca se implica cu o luna inainte de alegeri? O luna in 4 ani?
Oamenii s-au mai "smecherit", vor ceva inainte, sa nu ramana cu buza umflata. Sa vezi cand or vrea sa li se dea cu 4 ani inainte de vot...crezi ca mai candideaza cineva, daca trebuie sa se implice 4 ani?
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Nu neaga nimeni ca s-au mai smecherit si nici nu neaga nimeni faptul ca odata ajunsi acolo alesii uita.Si in guverbarea Pdl cei alesi au uitat.
Dar nu poti sti.....corect?
Rufus spune:
Ba da, Mada, stiu sigur.
Daca vrei punem si pariu: nimic nu va fi valabil dupa alegeri din ceea ce spun candidatii acum. Va fi de vina situatia globala, greaua mostenire, sau pur si simplu nu va exista nici o explicatie.
Rufus, Tora si iadele
b.nica spune:
La asa oferta de candidati ne putem astepta linistiti, poate prea linistiti, la cel mai penibil Parlament!
Iata un candidat pt. Minimax, pardon pt. Senat:http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2012/cum-se-pisicesc-candidatii-in-campanie-motanul-incaltat-agent-electoral-video-1203813
Lali spune:
Din aceeasi serie cu link-ul de mai sus:
http://www.ziare.com/alegeri/candidat/imaginatie-de-politician-vezi-cele-mai-ciudate-sloganuri-de-campanie-1203451
Mare ti-e gradina ...
b.nica spune:
Victor Ponta se da rotund si alaturi de interesele noastre: http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-13690113-victor-ponta-exportam-gaze-romanesti-importam-gaze-rusesti-pret-triplu-este-catastrofa.htm, dar este previzibil, la cum il stim ca balanseaza, ce frumos va face dupa alegeri!
CE ne "frige" fara gaze!
Poate cineva sa-mi explice de ce nu am putea si noi sa exportam gaze la pretul la care le achizitionam de la rusi? Atunci s-ar linistii UE si ne-ar lasa in pace cu "infringementul" lor cu tot care se refera numai la circulatie nu si la politica preturilor care presupun ca este libera, inca!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Si crezi ca celor care ti-au dat fesul...le pasa ca-i votezi sau nu?Se termina ziua,isi iau banii si gata..... |
pai nu ma refeream la tinerii care mi-au inmanat fesul, ci la cei care l-au platit, adica uselistii, si care probabil asteapta un vot pt. asta
Rufus spune:
Uite si o oferta irezistibila
http://www.gandul.info/politica/fur-mai-putin-ca-ei-sloganul-unui-candidat-per-eu-sunt-un-om-deosebit-si-am-vrut-sa-am-un-slogan-la-fel-de-iesit-din-comun-ca-mine-macar-e-cinstit-10351435
Doamne, ce dobitoci!
Rufus, Tora si iadele