Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44
Raspunsuri - Pagina 6
onutz83 spune:
Fete dragi,
Va pup pe toooaaateeee
Noi am ajuns azi acasa , unde e cel mai bine. Lu e un mancacios mic si dulce, o scumpete cuminte care a fost chinuita in maternitate de niste javre care l-au tint nemancat si 15 ore, de il stiau toti ca ala isteric. El plangea de foame, mami n-avea laptic si primea sfaturi pretioase ("pai puneti-l la san"). Bietul de el nu a facut caca mult timp (de unde...?). Celelalte mamici se saturasera de schimbat scutece in timp ce eu ma uitam la puiul meu cum plangea de foame.
Asa ca in drum spre casa i-a luat mami laptic, ca sa nu se mai chinuie macar el, a papat si acum e cel mai cuminte bebelus din lume, cu cea mai inocenta privire si cand il ajuta mami sa ragaie si isi lipeste capsorul de gatul ei mami e ce mai fericita
Acum e satul, schimbat, doarme cumintel. Imediat cum voi avae un pic de putere voi pune cateva poze pe picasa
Mami in schimb se reface greut (poate si pt ca are toleranta zero barat la durerea fizica), dar e mai bine pe zi ce trece.
Va pup pe toate si promit sa citesc din urma
Onutz 38+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
adriana15 spune:
Felicitari Sunshine!!! sa va traiasca minunea. Ce repede ai nascut, visul oricarei mamici, sa nasca asa usor.
Ina!!! ce frumusete ai ascuns tu acolo in burtica. Bravooo!
Haide Aqua!! Mami!!
Onutz, bine ati venit acasa, bine ca s-a linistit puiutul, saracutul de el sa stea atata timp nemancat!!
Noi suntem bine, tot 2 in 1, cu energie de trebaluit prin casa, doar doar s-o hotari fata sa apara.
Va pup pe toate si va urmaresc din aproape! O seara placuta tuturor.
Adriana, 38+, mamica de Raissa
vreausaninga spune:
Onutz scumpo,bine ca sunteti acasa!
Imi pare rau ca ti-au chinuit puiutul,dar de acum vei avea tu grija de el. Sa fie piticul mancacios si necolicios,iar tu sa te refaci cat mai repede. Aveti grija de voi.
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
Bubulina42 spune:
Onutz iubita, azi vorbeam singura cu tine, pe aici prin casa, gandindu-ma la voi..Imi venea sa trimit mesaj,ma gandeam ca dormiti si in acelasi timp vroiam si sa stiu ce faceti..
Bine ca sunteti acasa, puilor! Cum e posibil sa fie asa de nenorociti si sa il lase fara papa, mai ales ca se stie ca la cezariene vine greu lapticul, in majoritatea cazurilor? ne-mer-nici! Bine ca acum e linistit si ca e cumintel Luci, dragul si scumpul,ca atat l-am asteptat cu toatele..!
Refacere rapida, iubita, sa te repari si sa uiti tot ce nu ti-a placut
Cauta neaparat ceai de fenugreek (seminte schinduf, la Plafar), eu mi-am luat capsule cu fenugreek, numai ca sa fiu sigura ca pot sa le inghit imediat,in spital, ca fiind naturale nu au nici o tangenta cu tratamentul sau ce pastile mi-or da ei dupa..
Te rog trimite pe cineva sa ia schinduf sau galactofor,daca nu- parca asa ii zice,- ca sa grabesti lapticul sa vina..
Va imbratisam si eu si Nicholas, cu mult mult drag si ne bucuram ca sunteti acasa! Doamne-ajuta sa fie totul bine si foarte bine cu amandoi!
Si asteptam, cand ai timp, sa ne spui cum a reactionat iubs al tau cand si-a vazut baiatul in brate:)
38 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Bine ai venit Lucian!!! Onutz, felicitari draga mea pentru bebe. Lu, dragule, imi pare tare rau ca ai cunoscut lume proasta si rea asa de mititel. E bine sa sugi la tzitzi dar daca nu iese nimic de acolo doar nu o sa stai sa mori de foame. Ce oameni rai!!! E chiar urat ce au facut!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Felicitari Sunshine pentru sa fiti sanatosi,mancaciosi si cumintei
Onutz ma bucur ca esti acasa,ce e mai rau a trecut,saracutul Luci peste ce oameni a datAcum nu ramane decat sa va bucurati de el si sa treceti peste relele din spital.Recuperare rapida si asteptam pozici si povestea nasterii
Lorelay ai PM
Eu sunt cu moralul la pamant,deci si cu contractii si dureri de burtica,bantui pe aici dar fara nici un chefImi pare rau ca nu raspund fiecareia dar nu ma simt in stare.
Pup burticile
35+ cu Stefan Lucian
bioana spune:
ONUTZ draga, prin ce a trecut puiul tau..imi pare asa de rau. cum sa il lase atatea ore nemancat...bine ca ati ajuns acasa si acum o sa aveti voi grija de el.sa inteleg ca nu ti-a urcat laptele¿ pupici la amandoi.
ANGELIQUE imi pare rau ca iar nu te simti bine...stai cuminte.sper sa se imbunatateasca situatia ta!!!! . nu esti singura acasa, nu?
embarazada de 36+
o minune de fetita...
angelique_19 spune:
Bioana sunt singurica in noaptea asta,in caz ca se intampla ceva am la cine sa apelez,am vb din timp si nu este nici o problema sun la orice ora.Urat este ca mi-e rau datorita unor oameni care nu merita atentia mea si care au reusit sa ma streseze la maxim oricat m-am straduit sa raman zen si sa nu bag in seama.De dimineata eram asa de bine gandindu-ma ca am facut bagajul si ca bebe sta cumintel sa mai creasca asa ca s-au gandit unii ca imi e prea bine si au intervenit
35+ cu Stefan Lucian
angiuta spune:
ary eu nu ziceam de declansarea nasterii ci, referitor la cazul lui mya care din care am inteles nu a avut dilatatie in ciuda faptului ca avea contractii regulate. Acesta a fost si cazul unei mamici de la cursul la care am participat motiv pentru care a ajuns la cezariana iar moasa i-a zis ca ar trebui sa ia in considerare ca e posibil sa se intample la fel.
Si eu mi-am declansat nasterea band un cockteil pe baza de ulei de ricin si sper ca de data asta sa se intample natural si sa nu mai depasesc termenul ( data trecuta am depasit 10 zile).
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+
Cellena spune:
E clar, de acum inainte o sa incepem toate mesajele cu ...
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT GALUSCUTELOR
In alta ordine de idei, eu am crezut ca nasc azi noapte. N-am putut dormi pana pe la 5 dimineata din cauza de contractii dureroase (neregulate, dar foaaaarte dese). Domnisoara era si ea agitata si nemultumita de starile lui mami, asa ca nici ea nu a dormit si s-a tot foit. Imi era si mila de ea si o rugam sa stea cumintica... Nu e momentul de scos acum nasul la frig, mai ales ca ea e si mai micuta cu cateva zile si oricum e inca prea devreme... Cand mi-am dat eu seama ca nu trec nici cu no-spa, mai ales ca eu pana acum am avut in tot timpul sarcinii maxim 2 contractii dureroase si destul de putine nedureroase, am intrat in panica... Mi-am pus toate lucrurile in ordine si asteptam sa devina regulate. Domnul meu dormea neintors, ma si gandeam sa-l mai las putin sa se odihneasca pana sa-i dau trezirea in panica TREZESTE-TE SA MERGEM LA SPITAL, CA VINE FI-TA . Si cum stateam eu asa si imi tot faceam calcule, analizam liste, ma gandeam ce a mai ramas de facut prin casa si cronometram contractiile, cred ca s-au oprit la un moment dat, pentru ca am adormit. M-am trezit 3 ore mai tarziu in panica maxima, OARE E BINE COPILUL??? Am dat pe gat un pahar de apa de la frigider (nici batutul pe burta, nici dulciurile, nici pozitiile incomode nu functioneaza la noi) si imediat au inceput protestele, asa ca m-am relaxat.
Acum sunt in continuare zombie, cred ca mai mult din cauza panicii, decat de nesomn.
Va pup
Ema de 34+