Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! Sa va traiasca ingerasii sa fie sanatosi, sa pape laptic de mami si sa nu aiba colici!
Scuzati-ma ca nu va numesc, dar acum, ca ati nascut, stiti ca e mai greu dupa ce nasti, cel putin o vreme, din cauza programului bebeilor. Fata mea nu are ore fixe de masa, iar in timpul in care doarme abia mai fac cate ceva. Cand ma apuc si eu sa va scriu atunci se trezeste si draga mea. De citit am citit tot.

Cat de des mananca bebeii vostri? Le dati ceai intre mese? Mie mi se pare ca Maria mananca prea des, dar a crescut bine: cca. 750g in 3 saptamani. Cum stati cu colicile? Ce le-ati dat. Noi am incercat Bonissan si n-a mers. Acum incercam Infacol, dar nici acesta nu mi se pare prea eficient. In plus mi se pare ca trebuie sa-i dau prea mult (o pipeta inainte de fiecare masa). I-am dat la 3-4 ore (cam la doua mese), dar tot mi se pare mult.
Trebuie sa ies. Pup mamici, puisori de mamici si burtici 2 in 1.
pentru cele care urmeaza sa nasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Multumesc pt parola fetelor!

Ilirac, eu am avut pt fetita un schimb pe zi plus inca 2 schimburi de rezerva si bine mi-au prins ca deja de 2 ori mi-a facut pipi exact cand o schimbam si s-au udat hainutele.

Silvia aici nu se recomanda niciun fel de ceai, alaptat exclusiv primele luni fara apa si ceai in plus. Nici lui Robin nu i-am dat ceAi pana pe la 6 luni si nici fetei nu o sa ii dau, dar acuma fiecare face cum crede.

Riana a facut un pic de icter, deseara ii ia un pic de sange pt bilirubina sper sa nu trebuiasca lampa...
Mi-a venit laptele si am sanii mari si tari ca pietroaiele :)))) azi noapte mi-a supt din ora in ora asa ca subtire cu somnul. Azi am vizite dar sper sa fie mai ok la noapte.
Va pup si sanatate!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la bebelusii alaptati nu se da ceai sau apa...eventual o lingurita de ceai de anason pt colici ijn loc de siropurile alea pline de zahar
bebelusii isi fac program cam dupa 6 luni..cel putin misso asa a fost..eu am alaptat la cerere deci si la 30 de minute si la 3 ore depinde cum vroia ea

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

INA sanatate la riana. ai zis ca ti-au crescut sanii cadn a urcat laptele.ajunge un nr mai mare la sutien¿

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor! va scriu de pe telefon k nu am acces la net. nu stiu daca se va posta...o sa verific maine k sa stiu daca merge pt cand voi fi la maternitate. nu am reusit sa citesc nimic insa felicit si eu noile mamici. am o rugaminte... daca poate o mamica dintre voi sa-mi trimita prin PM nr de telef la care sa pot anunta nasterea in cazul in care nu mdrge netul. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Neatza,dragelor, deci weekendul a inceput cu o minune de baietel care a venit ca fulgerul!

Felicitari, Sunshine!si bun venit pe lume puiului de om scump si asteptat! sa fiti sanatosi, sa ai lapte pentru el, sa pape,sa doarma bine si sa fie ocrotit de tot si toate!
Refacere rapida si un inceput minunat pentru amandoi!

Despre centura, vad ca nu sunteti multumite, eu v-am zis ca am vazut-o si in farmacii aici si mi s-a parut extrem de greoaie si incomoda si, in plus, complet inestetica.
NU stiu voi, dar mie mi-a placut tare mult sa mi se vada burtica in sarcina, am fost tare mandra de ea si mi-a placut si imi place inca sa port chestii moliciuni, pe corp, care sa o lase sa se vada bine, nu as fi pus uriesenia aia pe dedesupt nici batuta!noroc ca nu am avut probleme cu spatele, dar si-gur preferam sa pun foi de varza noaptea decat sa por centura pe afara...

si ei am citit peste tot-carti, reviste, forumuri-ca pana la 6 luni, un bebe alaptat exclusiv primeste tot ce trebuie din lapte, asa ca nu are nevoie de apa sau ceai.E de retinut numai ideea lui Doura cu ceai de anason cu lingurita, asa, uneori, daca mititeii se chircesc de dureri, dragii de ei..altfel, ni-mic.

Si am mai citit undeva pe alt forum postarea unei mamici -am retinut-o fiindca mi-a placut f mult-, ca bebeii trebuie clar invatati sa faca asocierile-(ea ii dadea biberon)-si bebe era deja spre 8 luni- asa ca spunea:bibe=numai lapte, cana cu urechi=numai ceai/apa-si lingurita =papa(cereale, supica,piureuri).Ca el sa stie, cand cere-ce cere -si cand le vede,- ce urmeaza.

- 1 grad de noi acum, insa nu innorat, e soare (cu dinti, dar e).
Probabil vom ajunge pe la 4-5 gr azi, la amiaza.
Va doresc tuturor un weekend frumos si linistit si ramanem in asteptare de vesti!!

Ina

Cineva spunea ca se teme de faptul ca mamicile nasc pe rand si nu mai au timp de intrat aici.Nici una din noi nu are sa mai aiba timpul pe care il vrea, cu siguranta, insa nu uitati ca dupa ce toate fetele vor fi transformat burticile in bebici[:),predam stafeta si ne mutam la "Primele 365 de zile din viata unui nou-nascut".NU ne pierdem, asta e sigur!

Va pupacesc-si pe mamici si pe burtici- si ma duc sa imi mai infasor butucii in niste comprese cu sare.

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Nu i-am dat ceai, dar ma gandeam daca nu cumva gresesc. Mananca tare aiurea: ba la 2h, ba la 1h si 30 min, ba la 3h. Nu i-am dat mai repede de o ora niciodata. E tare greu noaptea. Uneori simt ca nu mai pot. Cand sunt mult prea obosita parca nici lapte nu prea am. N-am baut ceai pentru lactatie, am baut ceai pentru colici, in speranta ca o ajut pe Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari sunshine

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari ANDIE si SUNSHINE_ROX1!Recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!!!

eu nu cred ca e o regula ca daca prima data ti s-a provocat nasterea sa fie asa si a doua oara. Mie mi-au provocat nasterea prima data si a doua oara mi s-a declansat normal. Am nascut rapid, dupa un travaliu scurt.

Cred ca mai degraba de vina a fost (prima data) excesul de medicamante pentru mentinere, care nu au mai dat voie corpului sa se pregateasca corespunzator pentru nastere.
La a doua sarcina am intrerupt utrogestanul de prin luna a cincea, desi dr imi spusese ca trebuie sa il iau macar pana termin 7 luni. Sarcina asta am luat utro doar la inceput, am luat jumatate de folie si atat, desi ea mi-a dat multe altele. Iau un no spa la nevoie, daca am contractii dureroase, si imi pun increderea in Dumnezeu ca ne va ajuta sa ajungem la final cu bine si sanatoase amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Lorelay ai pm.

Aschiutza sa avem bebelusi sanatosi ca nu mai conteaza altceva. Multa sanatate puiului tau! Eu sper sa sting lumina ultima, dar cum o vrea Dumnezeu...

Ary spuneai ceva de medicamente de mentinere a primei sarcini. Eu miercuri intru in 8 luni si le-as cam lasa dar nu stiu deloc ce sa fac... Plus ca planuiesc ca de la 36 de saptamani sa incep sa beau ceai de frunze de zmeur, doar-doar pot sa nasc natural. De cateva zile simt ca organismul se pregateste. Am dureri jos, inauntru, vaginale, de simfiza si de mijloc, de parca ar fi coborat puiul meu jos de tot ca sa se pozitioneze... Am momente in care simt ca il scap... Joi fac eco (daca nu reusesc mai devreme), morfo de trim 3, si o sa vb si cu dr mea daca ma lasa asa, fara pastile (doar nospa cand situatia o cere) .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput