Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44
Raspunsuri - Pagina 4
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine_rox Buna fetelor; vreau sa va anunt ca azi dimineata la ora 7:40 a venit pe lume Razvan Andrei, cu o greutate de 3,250kg si nota 10, dupa un travaliu scurt de vreo ora si 2 impingeri. Va pup pe toate. mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea 37+ |
FELICITARI!!!!!!! Bun venit, pui de om!!!! Sa fii sanatos, voios si papacios. Sa le aduci parintilor zi de zi bucurii!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
vreausaninga spune:
FELICITARI SUNSHINE_ROX
Sa creasca mare puiul si sa fie sanatos! Sa va aduca numai bucurie!
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
Mami_de2 spune:
Wow Sunshine travaliu de 1 ora? m-ai dat gata pt ca am citit si povestea primei tale fetite cum ai nascut si acolo stiu ca te-ai chinuit ffff mult... fff tare! felicitari mii!!!!!!!!!!!!
Da-ne detalii si acum cand ai timp,ca am savurtat povestea trecuta toata!
37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
ToIo11 spune:
Intai de toate felicitari tuturor minunilor din odisee si multa sanatate mamicilor
Am fost si noi la control, e bine, cumintel, se juca cu manutele zici ca aplauda, ne mai intalnim cu tanti dr in saptamana 37 cand o sa ne faca mai multe teste, si incet de pregatim de intalnire. Nu si-a schimbat DPN, e tot de Craciun.
Am ramas si eu in concediu de odihna si sper sa reusesc sa scriu mai des. Apropo de concediu, eu mai am 10 zile de concediu de odihna si unii ma sfatuiesc sa imi mai las zile neefectuate, in ideea ca de ex daca nasc in 15 dec, sa am zile de concediu pentru 2014 si sa merg la servici doar din 1 ian 2015. Voi cum ati procedat?
Va las acuma, ma duc sa mai strang de prin camera, bebe va sta cu noi in camera si ii facem si trusoului lui loc in dulapuri si e vraiste totala acum in camaruta noastra.
Pupici si un weekend minunat
saptamana 32+
angiuta spune:
Sunshine felicitari! Sa ai un bebe sanatos si mancacios! Super travaliu!
Aschiutza multa sanatate si tie si lui Flo!
Eu la curea am renuntat, mai tare ma deranja decat ma ajuta. Drumul la gradi pe care inainte il parcurgeam in 40 min il parcurg acum intr-o ora dar asta e....macar pot dormi binisor noaptea.
Einleitung cred ca se traduce inducere.
Si eu merg saptamanal la CTG dar la cabinetul ginecologului, el nu are moasa. Mi-am rezervat o moasa pentru Nachsorge, e cumnata doctorului si lucreaza si la spitalul unde voi naste. La fiecare 2 saptamani imi face control pe masa (gine).
Pentru usurarea nasterii ( scurtarea travaliului) zicea moasa la curs de ceai din Himbeerbläter ( frunze de zmeura) din saptamana 36, 1-2 cani iar din 38 pana la 3-4 cani si Sitzdamfbad cu Heublumen o data pe saptmana tot de la 36 saptamani iar dupa 38 de 2-3 ori. Ambele se gasesc la farmacie de cumparat.
Ma gandesc ca si o minge te-ar putea ajuta macar stand pe ea faci un pic de miscare. Intreaba ginecologul, poate iti da o reteta pentru minge.
Looana orice spital are de regula si o Stillberaterin. Poti cere sa o cheme dupa cezariana, asa previi eventualele problme mai ales ca asistentele alea sunt mereu ocupate si nu au timp sa te ajute prea mult.
Eu am observat si la vizita pe care am facut-o la spital pt Geburtplanung ca nu prea si-au luat timp sa-mi explice. Probabil considera ca la a2a nastere stim destule...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+
aschiutza spune:
WOW Sunshine, travaliu de o ora!!! Ce fain! Sa iti traiasca minunea si multa sanatate la amindoi!
Ce ne facem Mena, ia uite ca incet incet se rarasc rindurile pe aici, care dintre noi stinge lumina?
Angiuta, macar poti sa mergi asa de mult timp ! Eu pic in nas dupa 10 min . M-am gindit eu ca cea curea e total incomoda, acu sa o vad pe a mea.
Vreau sa ninga, si al meu bebe topaie toata noaptea. Pretentioasa printesa: pe dreapta nu ii place, stinga iarasi nu, pe spate incepe sa imi dea cu capul in vezica de ma tot trimite la baie .
Camitu, ce frumos cum se poarta surioara cea mare
irilac31 spune:
Buna dragelor, eu am luat-o razna rau de tot...de la un geam care trebuia schimbat am ajuns sa varuiesc in aproape toata casa, reparat crapaturi, zugravit camera in care stam, scimbat mobila prin casa nu vreti sa stiti ce-i la mine. Aaaaa si eu n-am nimic pregatit pentru spital, inca, nici nu-s lamurita f bine ce-mi trebuie, eu sunt inconstienta
Aschiuta, multa sanatate tie si baitelului tau, sa-l pui pe picioare pana nasti
Sunshine, felicitari...travaliu 1 ora...realy ....super ai avut o nastere f usoara. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos mancacios, kkcios si necolicios
Camitu, scumpa foc fetita ta mai mare, iti dai seama cand ai sa o duci pe cea mica acasa ca nu se va dezlipi de ea Ai ajutor de baza daca ii si canta
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Ce ne facem Mena, ia uite ca incet incet se rarasc rindurile pe aici, care dintre noi stinge lumina |
Si eu ma gandeam la asta ieri...bebeii vin ca pe banda rulanta, fetele vor avea ocupatie, nu cred ca vor mai avea timp sa intre pe aici incet incet ramanem tot mai putine
Chiar fetelor, mai stiti ceva de Menics?
Asteptam azi vestile bune de la Aqua si Mamide2, Doamne ajuta sa aveti nasteri usoare
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
bioana spune:
INA robin e timid, sa inteleg...
BUBU mersi.
CAMITZU felcitari mamico.mergeti acasa in formula noua-4.ce frumos...
IRINA sanatate tie si cristinei.
MYA nastere usoara.si eu am facut multa miscare,plimbari lungi...in ideea ca imi prinde bine sa nasc repede...dar daca nu se intoarce pitica...
ASCHIUTZA sanatate la amandoi.
SUNCHINE ROX felcitari!!sa va bucurati de baiat.
afara e frig si urat dar iesim putin sa ne scoatem nasul...sa luam aer curat. apoi la somn.
embarazada de 36+
o minune de fetita...
irilac31 spune:
Fetele care au nascut deja imi pot da un sfat si mie?
Cate schimburi pt bebe trebuie sa iau in spital cate 1 schimb/ zi e ok?
Tampoanele alea pe care le-ati facut voi acasa din vata v-au fost de folos?
Offf mai am atatea neclaritati si eu sunt intr-o stare de....lasaaaaa ca mai e muuult pana atunci, ce sa ma stresez de pe acum
34+