Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44
Raspunsuri - Pagina 7
Bubulina42 spune:
Angelique,pai nu am vorbit noi, mai copilule, ca nu mai iei in seama persoanele care nu merita si care nu tin cont de faptul ca ai un pui in burtica? te rog din suflet nu te mai supara si nu mai pune la inima, ca tu esti si asa destul de incercata si ai avut o mie de probleme, chiar nu mai e nevoie de un stres suplimentar, te rog linisteste-te, ignora maxim, (re)vino la starea ZEN si gandeste-te la pui, sigur ai sa zambesti cand te gandesti la el!Hai incoace sa te pupam, uite ca si asta micu zice sa ii ignori pe nesuferiti si sa te linistesti, sa incerci sa faci nani si sa ai multa grija si de tine si de pui..
Cellena, imi pare rau ca ai avut o noapte asa agitata, ai facut ceva efort suplimentar, te-ai suparat, ai mancat condimentat, s-a intamplat ceva?
Era normal sa nu se miste dupa numai 3 ore,cand te-ai trezit, daca noaptea a fost agitata.. eu nu ii dau apa decat numai in cazuri extreme, f f rar, dar al meu stiu clar ca are un program regulat de nani si de la 23.30 pana dimineata nu misca, -sughite uneori-dar de trezit nu se trezeste, sau adoarme intr-o secunda.Nu-l deranjez, ca ma gandesc ca asta e cea mai fericita perioada pentru el, creste frumos si bine si daca el se simte bine cu orarul lui, stau cumintica si il astept sa inceapa joaca.E ca un ceas:)
Incearca sa te odihnesti cat de mult poti,bebe trebuie sa mai stea bine la caldurica.
Fii cat mai linistita, are sa fie bine!
38 + cu Nicholas
amaliaro spune:
Buna fetele am intrat sa va anunt ca LOANA a nascut si poza de la avatar este a micutului ei
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bubulina42 spune:
oaaaaau, draga de ea, a scapaaat!
[
Looooana, mami, FELICITARI!!
!Ce pui scuuuump, ce bine ca pana la urma totul a fost bine si ti-ai vazut, in sfarsit, minunea!!Si ce minunat ca o vedem si noi!
Asa,super, sa mai vina si baieteii ca ne bat fetitele mar la numaratoare!
Bravo, Looana, sa fie bebe sanatos, mancacios, sa ai laptic, sa nu aiba colici si sa aiba somn lin noaptea, intre papa:)
Amalia, multumim din suflet de asa vesti!
38 + cu Nicholas
irilac31 spune:
Felicitari Looana laptic mult pt bebe si recuperare rapida
Bine ai venit pe lume micutule mult dorit, sa fii sanatos, papacios, necolicios si sa aduci numai bucurii lui mami si tati
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
angelique_19 spune:
Bubu am incercat sa fiu cat mai zen,sa nu ma gandesc,sa nu analizez,dar orice in locul meu o lua pe aratura mai ales ca persoana respectiva imi este apropiata si nu o intereseaza ca trebuie sa stau linistita pentru pui.Mi-a fost asa de rau ca am crezut ca nasc,nici acum nu ma simt deloc bine desi am facut si injectii.Acum am inteles ca eu cu bebe suntem zero barat pentru acea persoana.
Ce bine pentru tine ca Nicholas are programul bine stabilit,al meu are un program foarte haotic.
Loona sa iti traiasca flacaul sa creasca mare si sanatos si tie recuperare rapida.
Amaliaro multumim de veste
35+ cu Stefan Lucian
almy spune:
Hello fetele,
Wow, ce saptamana plina de minuni!!! Felicitari proaspetelor mamici, bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi si muuuult laptic pentru ei va doresc, mamici dragi! E greu inceputul, dar cu rabdare se va forma si o rutina in cele din urma. Mult curaj!
ONUTZ, imi pare rau ca ai avut asa o experienta, dar pune-l totusi si la san, ca el cheama lapticul. Iar colostrul pe care il ai acum, chiar daca tu crezi ca nu ai nimic, e vaccin natural, e minune curata! Si e tot ce-i trebuie lui acum! Insista si va fi bine! Iti doresc reusita!
Eu nu am de gand sa dispar de pe forum mai fetelor, eu va citesc in timp ce alaptez, cu scrisul mai greu, ca uneori am ambele maini ocupate.
Asa e, de apa NU e nevoie daca alaptam. Iar programul lor e haotic tare acum, dar daca ascultam de nevoile bebeilor, ei stiu singurei sa regleze lactatia, chiar daca noua ni se pare frustrant ca uneori vor non-stop sa suga, mai ales noaptea! Totul va intra intr-un soi de normal in cele din urma, aveti incredere! Eu alaptez la cerere, iar ea in spital a cerut non stop, se cheama cluster feeding, ei "stiu" ca trebuie sa faca asta, ca sa vina lapte la mami.
Eu mi-am sters toate albumele cu burtica de pe Picassa, sa se faca loc, si am pus unul cu Rebecca, iar cand o sa pun poze noi, le sterg pe cele vechi.
Va pup, ma cheama la datorie
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
Bubulina42 spune:
Angelique, asulta-ma:fie ca sunt prieteni sau rude, astfel de persoane nici nu au ce cauta in casa la voi.
Nu e important ce simt ele pentru tine, tu retine si NU uita ca tu si puiul tau sunteti, pentru iubi si tati- LUMEA intreaga, viata insasi, bucuria de a trai!
Asta e ce conteaza ca acestia sunteti voi:voi trei, in cuibusorul vostru, cu bucurii, cu nelinisti, emotii, clipe extraordinare impreuna si multa multa Dragoste!
te rog tine-te cat mai departe de persoane care au o influenta negativa asupra ta/voastra! NU ai nevoie de astfel de oameni, indiferent cine ar fi ei!si un strain e induiosat de venirea pe lume a unui pui, de regula... dar cineva apropiat! te rog|:RELAX, odihna, odihna odihna si ganduri calde la pui si pozitive in general!
38 + cu Nicholas
angelique_19 spune:
Almy foarte frumoase pozele si printesa,o sedinta foto foarte frumoasaFratioorii sunt foarte grijulii cum o tin ei in brate,ai un real ajutor
35+ cu Stefan Lucian
douradoudou spune:
michel odent nu recomanda deloc inducerea cu ulei de ricin..spune ca este extrem de neplacuta
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Bubulina42 spune:
Deeeci, am vazut pozele lui Almy si m-au topit rau rau de tot de emotii; cele cu puii care o tin ca pe ou pe galuscutza si cele cu Stefan cand o tine si cand o priveste asa, pierdut...Doamne,sunt ceva incredibil de induiosator!!
Gata, e clar, zic eu ca sunt tare, dar dupa cum imi bate inima, cred ca ziua aia cand vine N. are sa fie ..wow!
Almy, sunteti o familie mi-nu-na-ta si, o sa spun din nou:bubulina Rebecca-Ioanna e tati intreaga.Am zis!
Sa fiti sanatosi, impliniti si fericiti si sa va bucurati din plin unul de altul!
In alta ordine de idei, si eu mi-am sters toate albumele, acum cateva clipe si astept cu nerabdare ziua in care am sa adaug unul nou, in care nu voi mai fi doar eu
38 + cu Nicholas