Dezbatere pe seama unei sinucideri
Raspunsuri - Pagina 9
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BlackCat4evR
Asta e speculativ, in articol nu se mentioneaza decat ca a aflat ca e infertila. Atat si nimic mai mult. In love with life. |
nu cred ca ai citit articolul.
michelle
Siminaf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Simina, mi-esti tare draga si nu vreau sa te supar...dar si eu dupa 2 copii (una dintre nasteri absolut cumplite - aveam mai multe fire si tuburi de ziceai ca sint pom de Craciun)) si multiple interventii chirurgicale, nu m-a legat NIMENI de miini NICIODATA. Mie mi se pare ingrozitor. Inteleg "restraints" pentru cineva violent, dar la o banala cezariana mi se pare de-a dreptul barbar. "The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes |
Si mie mi-esti tare draga, de aia nici nu vroiam sa ma bag sa scriu. Nu este vb. de nasteri unde te poti misca, chiar ridica din pat si chiar duce la baie, ci de interventii chirurgicale, chiar si cu rahianestezie, pacientul are nevoie sa stea nemiscat, are tot felul de felul de chestii infipte sau atirnate prin miini, deci nu-si poate flutura miinile cum vrea si cind vrea. Cine a zis de restraints? Nu ai vazut cum sint alea din sala de operatie, nici vorba sa semene macar cu ce se foloseste la bolnavii violenti.
Siminaf spune:
Black Cat, imi pare tare rau ca ati trecut prin ce ati trecut, tu si logodnicul tau. Intr-adevar, Ro nu este locul unde sa fi in situatia de a avea nevoie de ajutor la acel nivel... Imi pare tare rau!!!
BlackCat4evR spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle-usa
nu cred ca ai citit articolul. michelle |
? L-am REcitit. Am crezut ca mi-a scapat mie ceva. E vorba de cineva care in urma unui avort (probabil neprovocat, dar nici macar asta nu e specificat) a fost anuntata ca a devenit infertila.
Ce am pierdut?
BlackCat4evR spune:
off-topic
Si trebuie sa mai lamuresc un aspect, din goana tastelor, nu mi s-a parut important de precizat, dar cred ca este. E vorba de fostul meu logodnic (la dorinta lui), accidentul s-a petrecut in 2000, acum amandoi suntem casatoriti cu altcineva. Pe atunci imi era iubit, apoi mi-a devenit logodnic. A fost traumatizant, dar am depasit amandoi momentul.
Siminaf spune:
Ma bucur ca ati depasit momentul chiar daca acum sinteti fiecare pe drumul lui. Cred ca v-a fost totusi foarte greu.
lavi02 spune:
Am avut si eu o operatie cu anestezie generala la mult blamatul pe acest topic, spital Giulesti. Nu va inchipuiti legatul asta ca pe un legat fedeles! Dupa ce m-am asezat singurica pe masa, nu dezbracata complet ci cu camasa de noapte ridicata pana la brau, am fost rugata sa-mi intind mainile in lateral si fiecare mana mi-a fost pusa pe cate un suport si prinsa de acest suport. La o mana aveam branula pe care urma sa intre anestezicul, la cealalta tensiometrul, chestia de masurat pulsul si saturatia si ce o mai fi fost. Totul s-a petrecut foarte repede, la f scurt timp dupa ce mi-au fost prinse mainile s-a dat drumul la anestezie si n-am mai stiut nimic.
Nu mi s-a parut inuman sau revoltator, am inteles ca ei aveau nevoie de mainile mele ca sa controleze situatia in operatie. Ma gandesc ca daca nu ai mainile fixate poti sa-ti scoti chestia aia care masoara saturatia sau sa o misti, sa nu mai masoare bine si ei sa creada ca esti pe moarte cand tu de fapt esti OK sau invers.
La toate cele 3 nasteri am avut branula dar mainile libere, sa ma prind de manere sa imping copilul. Dupa nasteri am primit copilul in brate, sa ne cocolosim :) dar erau nasteri normale. La acelasi spital.
Carra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
eu cred ca e doar din lipsa de credintza in Dumenzeu renunti la lupta. michelle |
Michelle, tu mai stii (sper) ca am un respect deosebit pentru echilibrul si principiile tale, dar din raspunsul de mai sus ar insemna ca multi atei sunt sortiti sa se sinucida, ceea ce e departe de adevar, nu?
Mie mi-a placut enorm, dar ENORM, raspunsul lui Camen, care a spus ca tanara femeie despre care dezbatem acum NU s-a sinucis, ci a murit de depresie, asa cum mori din mii de alte boli pe lumea asta. Carmen, din partea mea. Si inca vreo cateva mii de .