Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aparat foto si o calatorie, oriunde, oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dadada!
concertul de anul nou de la viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Si da, mai am o dorinta: un job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tot citind posturile voastre, imi dau seama ca nu stiu ce anume mi-as putea dori anul asta de Craciun, lucru material... Eu imi doresc multe lucruri nemateriale, de aceea e mai greu.
Imi plac totusi lucrurile obisnuite, gen esarfe (chiar ieri m-am cadorisit cu o esarfa moale).

Mi-ar placea foarte mult - si mie - sa primesc felicitari scrise de mana cuiva. Si acum ma emotionez cand imi aduc aminte de scrisoarea de la Mos Craciun primita de Stefan anul trecut (Boticelina stie! ). Fac impreuna cu Stefan felicitari pentru persoane din familie pe care le trimitem prin posta. Anul asta o sa continuam sa trimitem. Evident, as trimite una si la cutia posta DC , sa o primeasca cineva drag de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sa nu radeti, eu mi-as dori o gradina zen, din aia cu nisip si pietre. ma linisteste la creier sa greblez acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ok, cine se inscrie sa primeasca / trimite felicitari cu tema iernii ?
Facem schimb de adrese pe pm ???

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ce mi-as dori buna intrebare .

Sincer imi doresc inca o chestie la bratara de argint (pandantiv sper sa nu spun tampenii)asa imi propusesem ca in fiecare an sa adun cate una dar uite ca de 2 ani nica nica.

Felicitari primesc aici de la olandezi dar ce scrie pe ele e numai numele si fara nimic alceva ,mi-ar place asa de mult sa citesc felicitari cu diferite urari .

Iar in rest sincer numai vreau nimic da nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Mie mi ar placea sa am cutia postala din bloc :D plina de felicitari de Craciun, ca acu 100 de ani :-)
Star Wars toata seria ??? Ma interesez maine si te anunt, cunosc un mare,mare fan care s-ar putea sa aiba di tuoate

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Ia sa bagi adresa ca sa-ti trimit!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gusta ,se rezolva si la tine pentru ca avem in actiunea noastra si niste bratari dragute

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine vrea StarGate ??? Ca sigur il are omu` cu filmele pe dvd uri

_

Mergi la inceput