Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 4
Miriluta spune:
Ustensile de bucatarie (o anume marca ). Tocmai ce m-am cadorisit cu o bucatarie noua si imi trebuie si ustensile noi (spumar, presa de usturoi, presa pt cartofi, tel, etc).
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Eu imi doresc un tatuaj ,se pune? |
si eu!am fost fentata de ziua mea,poate primesc de Mos!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
si eu!am fost fentata de ziua mea,poate primesc de Mos! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
si eu la fel
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
oana_lex82 spune:
Eu mi-as dori un bilet pt vacanta de anul viitor si sa reusesc sa imi renovez apartamentul..poate anul asta mosul va fi mai darnic..cine stie....Dar daca ar fi ceva sa imi doresc in primul rand, e ca toti cei apropiati mie sa fie sanatosi..macar atat!
gusta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
si eu la fel anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
un mic fluture la incheietura mainii drepte ,visuri .
Mai ce imi faceti voi mie ,deja visez cu ochi deschisi si cu un zambet cam asa ceva
ancadragoman spune:
Eheee deci nu sunt singura defecta
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
CorinaDani spune:
pentru linistea si sufletul meu mi-as dori un nou job.
pentru corp - o experienta d-aia cum a avut buflea (rasfat la spa timp de 7 ore ), a povestit la subiectul cu "pinguinii" de la "un ochi rade.."
si dpdv material mi-as dori sa gasesc rapid si ieftin un apartament mai spatios, cu 3 camere, amenajat cu tot ce-i necesar, eu doar sa-mi aduc lucrurile si "obiectele de inventar".
ehe, vise, taica, vise...sanatosi sa fim, ca restul se mai pot rezolva pe parcurs...
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta Ustensile de bucatarie (o anume marca ). Tocmai ce m-am cadorisit cu o bucatarie noua si imi trebuie si ustensile noi (spumar, presa de usturoi, presa pt cartofi, tel, etc). Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Nu mai bine un mixer?
oanap85 spune:
eu imi doresc ca Mosul sa le daruiasca copiilor jucariile care si le doresc ..iar pentru mine , cel mai mult imi doresc sa se reuneasca toata familia macar acum de sarbatori
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/