Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
Mi-as dori sa ma pot bucura de iubirea mea mica inca minim 1000 de ani de acum incolo....
_Ralu_ spune:
De vreo 2 ani imi doresc un aparat de cafea din ala cu capsule..Dolce Gusto, Tassimo etc. Eu nu sunt bautoare de cafea, beau doar de placere rar, si cand beau vreau sa fie o cafea care sa-mi placa cu adevarat, deosebita...poate anul asta....
ina.click spune:
Oala sub presiune.
Sarbatori fara petarde si hauleli care-mi sperie de fiecare data cainele.
MAI MULTE SOSETE. Nu stiu ce stramba lumea din nas cand primeste eternele sosete de la bunica, soacra, etc, mie mi se par o mana cereasca. Mereu pierd sosete. Niciodata nu le mai gasesc perechea. Dispar una cate una. Deci, bring 'dem socks on!
De cate ori deschid fereastra...
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Oala sub presiune. Sarbatori fara petarde si hauleli care-mi sperie de fiecare data cainele. MAI MULTE SOSETE. Nu stiu ce stramba lumea din nas cand primeste eternele sosete de la bunica, soacra, etc, mie mi se par o mana cereasca. Mereu pierd sosete. Niciodata nu le mai gasesc perechea. Dispar una cate una. Deci, bring 'dem socks on! ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
Pai vezi ca de sarbatori sunt oferte.E super buna la casa omului una de asta.Mai ales pentru carne de tara,fasole si orice altceva vrei sa gatesti repede si sanatos.
olympia spune:
Ina, ai fost tare cu sosetele! Credeam ca-s singura care am o sacosa plina cu sostete desperecheate, pe care-o vars dupa fiecare tura de spalat sperand sa le gasesc perechea. Nu stiu cum fac da, nu reusesc sa scap de ea nicicum, cum imperechez doua trei perechi, cum raman solo altele...
ina.click spune:
E o conspiratie a sosetelor. Niciodata nu le mai gasesc perechea. Sau cand o gasesc, mai bine nu o gaseam, e de obicei in masina de spalat, e musai albastra sau neagra si s-a strecurat ca un sarpe veninos in cosul meu cu rufe albe. Care devin invariabil bleu sau gri :(
ina.click spune:
oala sub presiune tot cer de anul trecut dar sotul meu, temandu-se sa nu para un gest sexist, a preferat sa-mi ia haine etc. M-am bucurat si de alea, dar vroiam sa te asigur dragul meu, daca nimeresti pe aici - desi nu cred - ca nu ma simt trimisa la cratita daca totusi imi iei o oala!
mai ales ca o sa gatim amandoi la ea.