Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 17
nicolle6792 spune:
Sunteti MINUNATE, fetelor!
Doresc sa primiti de la Mosul tot ceea ce va doriti pentru ca meritati intreaga fericire de pe planeta!
Pupici pupaciosi!
J G spune:
Silvi, ce mesaj frumos! Ma bucur din toata inima pentru tine .
Si m-ai inspirat sa scriu ca si eu... la fel! Am avut un an greu, prin care am trecut cu bine (cu multa oboseala, dar BINE), am avut noroc de o invatatoare extraordinara pentrtu Carla (si jur ca in clipa asta nu gasesc ceva mai important de vrut).
De Mos Nic mi-am comandat o carte si de Craciun imi fac un inel frumos, pentru... asa... cealalta jumatate de viata care sta sa vina, si care o sa fie frumoasa, stiu si sper sa ramanem sanatosi, sa mergem in cat mai multe vacante si sa ne vedem cat mai multe din vise implinite.
dolcebaby spune:
Nu am mai scris de foarte mult timp dar nu am cum sa va uit vreodata aici am fost insarcinata, aici am nascut si aici am crescut
De Craciun imi doresc sa simt bucuria si fericirea in suflet asa cum simteam atunci cand eream copil! Eu personal cred ca srbatorile de iarna sunt cele mai frumoase sarbatori!
Va pup si va doresc cele mai frumoase Sarbatori De Iarna!
Va recomand un radio cu colinde romanesti http://www.radiourionline.ro/radio/index/269
ch_dana spune:
Fii atenta ce-ti doresti...eu-s cu falca umflata. Pana la implant, m-a prins aditia de os...
silvi_2005 spune:
Multumesc de aprecieri si ma bucur ca v-au placut ideile mele de cadouri. De cand am scris am trecut la sezonul de iarna , am schimbat la ferestre jardinierele de muscate cu flori de iarna care rezista si la inghet.Intre timp am impodobit bradul, pe 6 decembrie asa cum ziceam desi am intrat in casa abia la ora 18 seara si zici ca trecuse taifunul pe noi ca au stat baietii singuri cu o seara inainte ( al meu sot si fiul) ca eu am lucrat....m-am mobilizat si fara stress si nervi intr-o ora a fost curat tot si scos decoratiile de Craciun. Am montat bradul si am pus vin la fiert si o prajitura in cuptor, pe la ora 19 au sosit cativa prieteni si soacra mea si l-am aniversat lejer pe piticul meu care are si numele de Nicolas ( special pentru aceasta sarbatoare) . Am pus muzica de Sarbatori, i-am pus pe toti sa decoreze bradul, am aprins lumanarele, am insirat decoratiile de Craciun pe bar si prin casa, am aranjat ghivecele cu steaua de Craciun ( am vreo 5 cumparate ) si am petrecut pe cinste cu o cina improvizata si vin fiert :) un pahar de champanie, aperitive facute la repezeala. Sotul a sosit pe la 20 si a gasit casa decorata si prietenii la masa, a fost superb si sincer cred ca asa trebuie decorat bradul...In fiecare an il faceam in familie dar asa frumos ca acum cu prieteni, muzica, admosfera de iarna parca nu l-am mai facut. Merita facut un moment special din asta nu sa fie inca o activitate din multele obositoare din pregatirile de Craciun.
PS Intre timp ne-a ingropat si zapada, sunt stresata cu condusul pe zapada, ma bucuram ca acum ajuns cu bine acasa ieri seara... si azi dimineata ma zarit ca bucuria nu trebuie sa fie asa mare ca cineva cu o masina galbena mi-a infundat pragul de jos si mi-a zgariat portiera mea....cred ca masina care era parcata langa mine a derapat la plecare nu e totul chiar idilic in perioada asta ( ca am franciza de vreo 300 de euro la asig) dar chiar nu vreau sa ma rup din admosfera,repar masina dupa Sarbatori, mergem inainte, asteptam Craciunul si ne gandim la cadouri, sarbatoare si bucurii.
szivarvany spune:
Va multumesc tututoror celor care ne-ati scris, felicitarile sunt superbe
A fost atat de frumos sa ne uitam zi de zi in cutia postala, intr o zi ne au sosit 5 deodata si fie`mea a fost in extaz sa rupa plicurile si sa le expuna :-)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
desprecopii spune:
ce frumos!!!! ce topic minunat si ce pacat ca l-am descoperit doar acum! Cred ca sunt multe dorinte care se pot indeplini prin grija si ajutorul prietenilor!
Haideti sa ne gandim la ceva.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Victoria, iti tin pumnii la mica razmerita. Asteptam sa ne spui ce se mai intampla. Suntem alaturi de tine! |
Mirela, ai uitat de mesajul asta? Acest mesaj e scris din 11 noiembrie... si azi ai scris:
ce frumos!!!! ce topic minunat si ce pacat ca l-am descoperit doar acum! Cred ca sunt multe dorinte care se pot indeplini prin grija si ajutorul prietenilor!
Haideti sa ne gandim la ceva.
Ai mai citit subiectul si ai uitat de el.
Vestea proasta e ca (inca) nu am masina de spalat vase; vestea SI MAI proasta e ca m-am apucat iar de spalat vase, mai ales ca acum cu atatea gateli, daca nu le-as fi spalat eu, pana venea el de la serviciu, as fi avut vase murdare si pe jos, nu numai in ghiuveta