Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ce frumos,Silvia!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Prietenii lui Mos Craciun
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Cineva isi dorea un espressor? (si eu balesc de vreun an jumate dupa unul)

E in oferta saptamana asta la emag un www.emag.ro/espressor-bosch-tassimo-automat-tas-2007ee-1300-w-3-3-bar-t-discuri-fucsia-tas2007ee/pd/E6JVKBBBM/?ref=nl&zone=box_148&unit=0.5&id=984" target="_blank">Bosch Tassimo fucsia cu 200 de lei (redus de la 400)

Deci voi avea si ceva roz sub brad anul asta

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Me tooooooo!!!
L-am comandat aseara pe la 23, inainte sa inceapa nebunia.
Azi-dimi era stoc 0.

P.S.: Eu eram aia de-si dorea.
Acum sa vedem daca mai am rabdare sa astept pana la Mos Craciun sa-l punem sub brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Mi-ar placea sa gasesc sub brad niste bilete,frumos impachetate pentru o vacanta la ski.Imi place la nebunie sa schiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Carnati de casa, toba, soric, branza de oaie de la Sibiu si branza de burduf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

Citat:

Cineva isi dorea un espressor? (si eu balesc de vreun an jumate dupa unul)

E in oferta saptamana asta la emag un www.emag.ro/espressor-bosch-tassimo-automat-tas-2007ee-1300-w-3-3-bar-t-discuri-fucsia-tas2007ee/pd/E6JVKBBBM/?ref=nl&zone=box_148&unit=0.5&id=984" target="_blank">Bosch Tassimo fucsia cu 200 de lei (redus de la 400)

Deci voi avea si ceva roz sub brad anul asta

Me tooooooo!!!
L-am comandat aseara pe la 23, inainte sa inceapa nebunia.
Azi-dimi era stoc 0.

P.S.: Eu eram aia de-si dorea.
Acum sa vedem daca mai am rabdare sa astept pana la Mos Craciun sa-l punem sub brad.

N-ai cum sa astepti pana la Craciun, trebuie probat in primele 48 de ore ca in caz ca nu merge sa-l poti returna

Eu l-am ridicat ieri de la sediu si m-am infipt direct in Real si-am cumparat T-Discuri, Cafe Crema Xl pt je si Milka hot chocolate pt infanta, aseara eram amandoua cu mustati de bunatati pe bot

Eu o sa mi-l pun in cutie in ajun, il impachetez frumos cu funda, il desfac (din nou) in dimineata de Craciun, pup mosul (aka mama&tata) si le fac si lor o cafeluta cu lapte. Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eee, pai il duc la mama si-l probez, sau duc copila la mama si-l probez acasa. Dar vreau sa fie surpriza...pt ea. Ca stie ca mi-l doresc demult...si mereu ma mangaia pe cap, si-mi zicea: "Lasa, poate de ziua ta, sau de Iepuras" etc...acuma m-a vazut ca ma agitam sa caut pe net, si i-am zis ca nu am mai gasit, ca e stoc epuizat...dar, poate, cine stie...Mosul l-o gasi pe undeva....
Nu are nicun disc in pachet nu? (Dolce Gusto mi se pare ca avea)
Tre sa iau si eu discuri deci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pentru cine mai vrea Bosch Tassimo este si la flanco tot cu 200 ron de la 400. si cica mai au stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Eu l-am ridicat ieri de la sediu si m-am infipt direct in Real si-am cumparat T-Discuri, Cafe Crema Xl pt je si Milka hot chocolate pt infanta, aseara eram amandoua cu mustati de bunatati pe bot

cand ma inviti la o cafea?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Prietenii lui Mos Craciun
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Eu anul asta nu imi doresc nimic de Craciun( nici un ceas, inel sau margica ...) , poate pare chiar bizar dar e pentru prima oara cand simt asta. Am primit anul asta mai multe decat am primit in ultimii zece ani, am avut pot spune primul an cu adevarat bun dupa o multi de ani....nu asa de buni:). Pasiunea mea pentru gatit mi-a devenit meserie aici in Franta, dupa ce am sters cu buretele tot si am luat-o de la zero facand scoala de bucatari, lucrez in domeniu, e greu si frumos in acelasi timp. Am primit masina pe care doar in vise o speram ( bine, am "primit-o" dar sotul mai plateste la ea inca un an si jumate ca n-a castigat la loto lucreaza si el ca tot omu' :) ) , avem liniste si sanatate, copil cuminte ( minune mare ...astept sa zic asta de 6 ani ) am si masina de spalat vase pe care binenteles eu o incarc, descarc si folosesc ca fost "cadoul " meu dar nu sunt carcotasa ci ma multumesc.
Deci chiar nu mai vreau nimic, ci doar sa ma lase Santa asa in liniste si sanatate cat de mult se va putea, sper din suflet sa aduca multe cadouri frumoase tuturor care cer asa ceva.

Ce cadouri vreau sa fac eu ? Ceva care sa nu aiba conotatie materiala ci sa fie plin de incarcare emotionala si dragoste. Sotului o sa ii facem niste poze/portret facute de un fotograf profesionist cu mine si cu fiul nostru ( sper sa gasesc timp sa ma ocup cu asta ) si sa fac un album cu clipe din viata noastra din cei 12 ani de cand suntem impreuna. Fiului meu vreau sa ii fac cadou o poveste nu ca as avea mari talente dar mi-am zis din totdeauna ca voi scrie o poveste numai pentru el , povestea lui. O sa o leg la o librarie de aici ceva plastifiat nu mare lucru si cu ilustrarea sper sa ma ajute netul ca nu e furt intelectual ca nu o comercializez...nu de alta dar talent de ilustrare chiar nu am si stric povestea.
Mie o sa imi fac cadou o actiune umanitara ca in fiecare an si sper sa am ocazia anul asta sa o completez cu o participare la un gatit la o cantina gratuita pentru saraci ca asta imi doresc de multa vreme.

Astea sunt micile mele dorinte de Craciun, sper ca Mosu sa va asculte si sa va aduca ce va doriti. Eu astept 1 Decembrie sa incep decoratul casei, in 6 de Mos Nicolae cand il serbam si pe piticul nostru o sa facem bradul...abia astept. Mai vine si tata de Craciun....sunt chiar norocoasa anul asta. Va doresc din suflet sa va simtiti norocosi si binecuvantati

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Doamne, Silvia, ce frumos! Iti doresc sa-ti aduca Mosul exact ceea ce ai scris mai sus ca ai vrea sa se-ntample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Carnati de casa, toba, soric, branza de oaie de la Sibiu si branza de burduf...

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Eu as vrea carnati si sunca facute de Ota meu (bunicul din partea mamei) si branza sfaramata (nu calup) de oaie cum facea Moshu` (bunicul din partea tatalui. Dar cum nu mai am bunici, nu o sa mai vad eu vreodata bunatati din-astea. Dar caut inlocuitori, desi nu-s asa bune, sunt pe aproape.

Mergi la inceput