Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Daca tot dati indicii Mosului, macar sa dea toata lumea, zic! Si pentru Mosii lipsiti de inspiratie!

foarte subtil!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Prietenii lui Mos Craciun
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

Daca tot dati indicii Mosului, macar sa dea toata lumea, zic! Si pentru Mosii lipsiti de inspiratie!

Andreea si Cezara(2.06.2009)

In bucataria mea

Eu sunt Santa si-s total lipsita de inspiratie, pt ca, dupa ce am sapat 2 zile dupa cadou si am citit si despre adresanta, imi dau seama ca, probabil, in bugetul alocat, nimic nu o va multumi pe deplin. Totusi, m-am orientat spre ceva "banal", dar care sper sa-i aduca un zimbet pe buze, in momentul in care va deschide cadoul. Daca nu, la anul sper sa aiba bafta de un alt Santa mai "inspirat"
Relaxeaza-te.....ar trebui ca jocul asta sa ne aduca zimbet pe buza nu stress in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

Citat:
Totusi, m-am orientat spre ceva "banal", dar care sper sa-i aduca un zimbet pe buze, in momentul in care va deschide cadoul. Daca nu, la anul sper sa aiba bafta de un alt Santa mai "inspirat"
Relaxeaza-te.....ar trebui ca jocul asta sa ne aduca zimbet pe buza nu stress in plus

Andreia

Exact asta mi-as dori eu , nu numai de la Santa de aici , ci si de la familia mea.
Pentru mine asta inseamna "Mos Craciun" , ceva banal care sa te surprinda si care iti aduce zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Citat:

Eu sunt Santa si-s total lipsita de inspiratie, pt ca, dupa ce am sapat 2 zile dupa cadou si am citit si despre adresanta, imi dau seama ca, probabil, in bugetul alocat, nimic nu o va multumi pe deplin. Totusi, m-am orientat spre ceva "banal", dar care sper sa-i aduca un zimbet pe buze, in momentul in care va deschide cadoul. Daca nu, la anul sper sa aiba bafta de un alt Santa mai "inspirat"

Andreia

Chiar sunt relaxata si foarte bucuroasa ca am fost pe faza si am intrat in acest joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Citat:

In bucataria mea

Andreia

Chiar sunt relaxata si foarte bucuroasa ca am fost pe faza si am intrat in acest joc!

In bucataria mea

Eu cred ca daca bagi in pachet un platou cu ceva gustos si frumos asa cum stii tu sa gatesti, ar fi super. Mie poti sa imi trimiti asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Helbi ai vorbit si in numele meu....ei....si eu sper ca destinatara mea sa aiba macar o amintire frumoasa...eu cred ca gestul conteaza enorm,faptul ca facem ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Laura, ma tem ca Posta Romana se misca cam incet si se pierde prospetimea. Si, sincera sa fiu, in ultimul timp, gatesc numai lucruri care se fac in 10 minute si se mananca in 5 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

eu cred ca un vaucher ar face ....mult bine
Asta pt fetele din buc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna seara,

Un parfum care nu se mai fabrica, nuit d'ete de la joop... Cu el m-am indragostit acu 15 ani, cica ar fi un parfumeur in Hamburg care l-ar amesteca..dar nu am curajul sa intrb cat costa...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu anul asta nu imi doresc nimic de Craciun( nici un ceas, inel sau margica ...) , poate pare chiar bizar dar e pentru prima oara cand simt asta. Am primit anul asta mai multe decat am primit in ultimii zece ani, am avut pot spune primul an cu adevarat bun dupa o multi de ani....nu asa de buni:). Pasiunea mea pentru gatit mi-a devenit meserie aici in Franta, dupa ce am sters cu buretele tot si am luat-o de la zero facand scoala de bucatari, lucrez in domeniu, e greu si frumos in acelasi timp. Am primit masina pe care doar in vise o speram ( bine, am "primit-o" dar sotul mai plateste la ea inca un an si jumate ca n-a castigat la loto lucreaza si el ca tot omu' :) ) , avem liniste si sanatate, copil cuminte ( minune mare ...astept sa zic asta de 6 ani ) am si masina de spalat vase pe care binenteles eu o incarc, descarc si folosesc ca fost "cadoul " meu dar nu sunt carcotasa ci ma multumesc.
Deci chiar nu mai vreau nimic, ci doar sa ma lase Santa asa in liniste si sanatate cat de mult se va putea, sper din suflet sa aduca multe cadouri frumoase tuturor care cer asa ceva.

Ce cadouri vreau sa fac eu ? Ceva care sa nu aiba conotatie materiala ci sa fie plin de incarcare emotionala si dragoste. Sotului o sa ii facem niste poze/portret facute de un fotograf profesionist cu mine si cu fiul nostru ( sper sa gasesc timp sa ma ocup cu asta ) si sa fac un album cu clipe din viata noastra din cei 12 ani de cand suntem impreuna. Fiului meu vreau sa ii fac cadou o poveste nu ca as avea mari talente dar mi-am zis din totdeauna ca voi scrie o poveste numai pentru el , povestea lui. O sa o leg la o librarie de aici ceva plastifiat nu mare lucru si cu ilustrarea sper sa ma ajute netul ca nu e furt intelectual ca nu o comercializez...nu de alta dar talent de ilustrare chiar nu am si stric povestea.
Mie o sa imi fac cadou o actiune umanitara ca in fiecare an si sper sa am ocazia anul asta sa o completez cu o participare la un gatit la o cantina gratuita pentru saraci ca asta imi doresc de multa vreme.

Astea sunt micile mele dorinte de Craciun, sper ca Mosu sa va asculte si sa va aduca ce va doriti. Eu astept 1 Decembrie sa incep decoratul casei, in 6 de Mos Nicolae cand il serbam si pe piticul nostru o sa facem bradul...abia astept. Mai vine si tata de Craciun....sunt chiar norocoasa anul asta. Va doresc din suflet sa va simtiti norocosi si binecuvantati

Mergi la inceput