Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 14
Andreea_AS spune:
Va citesc si imi place mult cum scrieti pe aici. Adaug si eu dorinta mea maxima catre Santa, poate o aude. Un longines la grand classique cu curea de piele. Nu sunt pretentioasa, am pus ochii de vreo doi ani pe el si ma tot scarpin, dar nu ma indur.....
Mai vrea cineva ceasuri?
Demential subiectu!
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
... si carti bune. Fac eu lista. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Prefer varianta pentru tableta.
b.nica spune:
Ia uite cum au si uitat de copii si viseaza la cadouri pt. mamici!
Da' daca vine apocalipsa pe 21 sa vedeti cum lasati voi dintre dorinti hainutele pt. mancarica si lumanari.
inbox spune:
Andreea, eu am o boala cu ceasurile...oricand este binevenit unul... :)! Eu il vreau pe asta http://www.cellini.ro/images/set/_1346_3.jpg a vrut sotul sa mi-l ia acum ceva ani, dar nu m-am indurat atunci sa-l las....apoi nu ne-am mai permis nici baterie pentru el :). Dar pana la urma tot mi-l iau daca il mai gasesc si voi avea si bani evident, eu sau Mosul.
Andreea_AS spune:
Fain ceasul, inbox....gusturi faine ai....
Eu ma multumesc pentru moment cu privitul in vitrina. M am reorientat si Santa mi a promis ca imi aduce un ceas mai ieftinutz, dar ceas sa fie....
boticelina spune:
Cineva isi dorea un espressor? (si eu balesc de vreun an jumate dupa unul)
E in oferta saptamana asta la emag un www.emag.ro/espressor-bosch-tassimo-automat-tas-2007ee-1300-w-3-3-bar-t-discuri-fucsia-tas2007ee/pd/E6JVKBBBM/?ref=nl&zone=box_148&unit=0.5&id=984" target="_blank">Bosch Tassimo fucsia cu 200 de lei (redus de la 400)
Deci voi avea si ceva roz sub brad anul asta
mihaela77O spune:
hmm,parca as vrea si eu ceva pt sufeletelul meu...oricand e binevenita o bijuterie din argint sau un parfum bun!(adica ala care-mi place)
Lancome Miracle,pe care nu l-am mai avut de ceva timp!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Prietenii lui Mos Craciun
A&M
Viata...
Serialbastre spune:
Daca tot dati indicii Mosului, macar sa dea toata lumea, zic! Si pentru Mosii lipsiti de inspiratie!