Ce v-ar placea sa primiti de Craciun?
Raspunsuri - Pagina 13
_Ralu_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmaw
asta? http://www.youtube.com/watch?v=Jg6ZOZSIBr4 |
:) pe asta nu-l stiam. Dar da, genul asta.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Cat despre chestii personale sub brad...poate sa puna Mosul vila sub un brad - nu ma supar de loc. Anya |
bradul langa vila
ellinia spune:
Mie mi-ar placea sa primesc bilete la un concert Chris Rea. Sau macar o compilatie a mai multor albume . Probabil ca se gasesc pe net dar eu habar n-am cum se pot lua - oare mai e legal?
carmaw spune:
si revin sa spun ca imi doresc o memorie pt tableta samsung g plina cu romane traduse d alea de gacici din colectia COCKTAIL ,CHIC.....ca nu le gasesc dnici de cumparat
da stiu scrib....sunt in engleza si nu in formatul pdf
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada S-ar inrosi tastatura daca as zice ce mi-as dori de la Mos...ei mai bine sanatate,parfumuri si tzoale.... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
... si carti bune. Fac eu lista.
Alexandra Maria
14.12.2007
oana_s spune:
Bilete pentru vacanta de Pasti, pentru 3 vacante de vara, pentru vacanta de octombrie, pentru muuuuulte vacante in general si...sanatate :)
adi2003 spune:
Pe principiul "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca", candva mi-am dorit mai mult timp liber.
Si acum il am, cat sa ma plictisesc de atata liber.
mari9 spune:
Fetele care-si doresc dsrl,magazinul F64 stiu ca e serios.Poate de vinerea neagra dorintele pot deveni realitate.
Si eu vanez demult un canon 550D,sa vad daca intradevar il pot achizitiona cu aceasta ocazie