Burtici de mai-iunie 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Cosmy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Cosmy, eu nu acuz pe nimeni, si banuiesc ca cineva din fete a bagat adresa ei de mail in contul de poze, si a bagat automat si parola de la mailul ei, si fara sa-si dea seama, de fapt a schimbat parola de la picasa. Nu stiu. Vi..... ar veni de la Vioika76, sau Vicky... nah, astept sa apara fetele, si speram sa se linisteasca apele si sa se lamureasca. Si daca a putut sa intre cineva pe picasa, va rog sa-mi dati si mie parola p.s. Parola veche, nu am dat-o nimanui in afara grupului nostru. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 11+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Nu, nu, eu n-am spus ca acuzi tu pe cineva, Doamne fereste! Vorbeam in general...pana nu facem rost de toate informatiile e foarte usor sa tragem concluzii, dar avem toate sansele ca acele concluzii sa fie gresite. Hai sa ne relaxam...intram noi si la poze la un moment dat
Pana una, alta eu am zis sa fac un pas in fata si sa-mi prezint familia prin intermediul pozei de profil
In ordinea nr de pe tricou, noi suntem: Daria, Cosmina si Cristi
13+
doina_1984 spune:
Totusi as ruga fetele care au intrat pe picassa sa spuna ca sa incercat sa gasim parola.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+
DenyAnd spune:
Hai sa ne lamurim nitel
mailul comun: maiiunie2013@gmail.com
Acest mail deja era creat, si nu am intrat niciodata in acest gmail. Pt ca nu stiu parola la el, care o stie doar persoana care a creat acest gmail. Si prin urmare nu m-am atins deloc de el ca sa fac vreo modificare la el ceva, gen schimbare parola. Asta pana sa apara contul de poze.
So, eu cand am facut contul picasa cu poze, am intrat in alta parte(picasawebgoogle.com), nu in gmail.com. Pur si simplu am facut "creare cont nou de poze", si la user(nume) am pus adresa de mail al contului comun: maiiunie2013@gmail.com (am scris acolo tot cu gmail.com, nu doar maiiunie2013), si o parola care am creato acolo pe loc pt ca contul nu are parola, si inainte de finisarea procesului, mi s-a cerut o adresa de mail pt siguranta contului si recuperarea parolei. Am pus mailul meu: denyand12345@gmail.com.
Astea pasii care se urmeaza de fiecare data cand deschizi un cont nou.
Totul a fost ok, am intrat de multe ori cu parola, am dat-o si la alte fete, au intrat si ele, Mycya a creat si ea un album acolo, a intrat si Doina, si Ankylya, si celelalte fete la care am dat parola prin PM.
So, azi dimineata vad ca e schimbata. Nu mai poate intra nimeni pe picasa.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Am incercat acum sa recuperez parola. Am dat pe "continuati" cu toate ca este un alt mail pt recuperare.
E-mail trimis la vi••••••@yahoo.com
Pentru a reveni în contul dvs., urma#355;i instruc#355;iunile pe care le-am trimis pe adresa dvs. de e-mail vi••••••@yahoo.com .
Acum rog pe fetele care au asa adresa de mail ca cea de sus, sa verifice posta electronica, pt a urma instructiunile trimise pe adresa de mail, sa recuperam parola. Asta daca nu este deja recuperata
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Eu stiam ca parola de la xxxxx@gmail.com nu este aceeasi cu cea de la picasaweb.google.com. Cu toate ca este acelasi server-home (sau cum se zice altfel): google.com
Contul de gmail: are parola lui.
Contul de poze(picasa) are parola lui.
Deci 2 parole diferite.
11+ cu minune surpriza
mcoca spune:
Deny, tu ai schimbat parola, pe care o pusesem eu initail, atunci cand ai legat legat picassa de gmail.
Cauta in pm, acolo mi-ai spus ca ai pus alta parola ... (ceea ce a fost f bine)
Vicky si Printzesone
flafi spune:
Cocutza se face foarte usor si se poate manca fie ca mancarica fie ca desert , in functie de preferinte.
Pt 2 persoane 2 gutui mai maricute,se aie felii, se calesc in ulei ct sa se maroneasca si sa se inmoaie. Se scot din ulei, eu le pun pe un servetel. Se caramelizeaza 2-3 linguri de zahar, cand e lichid se adauaga cam 1 lingura faina, se amesteca bine, pana se omogenizeaza si apoi adaugi apa si gutuile. Se lasa sa fiarba un pic pana se omogenizeaza.
Mai gasesti pe net si alte variante cred.
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Flafi, cum se face mancarica de gutui?daca mai esti :), m-am trezit si eu acuma Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 + |
14+
DenyAnd spune:
Sa revenim la ale noastre
Azi, in sfarsit, am reusit sa fac o programare la ecografie pt DD. Luni dupa masa. Si tot saptamana viitoare(marti) o sa "donez" sange pt trombo si pt DD.
Cu greu am putut sa gasec un doctor ecografist disponibil, am format vreo 20 de numere de doctori si nimic: care sunt in concediu saptamana viitoare, care nu lucra-nu au program de munca, care sunt deja full. Am crezut ca nu mai reusesc si asa m-am descurajat. Pana la urma am rezolvat, abia la ultimul nr de pe lista.
Abia astept sa vine luni ca sa revad bebitzul la eco
11+ cu minune surpriza