Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cosmy, eu as zice sa asteptam sa vina Deny, sa vedem poate stie ea ceva ... daca nu, go for it.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Cosmy, eu as zice sa asteptam sa vina Deny, sa vedem poate stie ea ceva ... daca nu, go for it.

Vicky si Printzesone

OKI DOKI, asa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaiIunie2013

Bine ati venit la capitol nou.

Flafi, ai dreptate, nu stiu ce se intampla, cine a schimbat parola si de ce ...

Sigur nu eu am schimbat parola care deja v-am dat-o pana ieri multor fete. Dar azi se pare ca a fost schimbata. De ce? De cine?
Nu stiu

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

fetelor eu dimineata la 9 cand am intrat pe picassa mergea si acum nu mai merge imi scrie ca parola a fost schimbata cu 4 ore in urma

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Fetelor, eu am fost prima care a deschis contul de picasa si prin urmare parola creata de mine care deja v-am dat-o la mai multe fete, si care deja au reusit sa intre pe picasa.
Dar, azi nu stiu cine a schimbat-o si de ce!!???

Sa va spun ca cand am deschis prima data contul de poze, am pus mailul meu pt recuperarea parolei, si am primit si mesaj ca a fost schimbat parola(acum am deschis mailul) si vad ca mailul pt resetare parola a fost schimbat si el! Din pacate nu se vede numele intreg la mail.
Se incepe asa vi......@yahoo.com

Al cui este mailul acesta???

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am citit aici si imediat am dat fuguta sa vad daca ma pot intra ca la mine ramasese logat si ce sa vad....nimic....
sper sa se rezolve cat mai repede problemuta.

si 13+

Mergi la inceput

Daca a fost recuperata parola si este in siguranta contul de poza, atunci ramane cu noua parola. Parca Vicky a zis ca a imbogatit parola.
Nu o mai schimb eu, si nici nu stiu daca pot eu sa o mai fac, pt ca are un alt mail de recuperare al parolei, si nu este al meu.

11+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Poate n-a fost cu rea vointa...haideti sa nu acuzam pana nu stim exact ce si cum

13+

Mergi la inceput

Cosmy, eu nu acuz pe nimeni, si banuiesc ca cineva din fete din greseala a bagat adresa ei de mail in contul de poze, si a bagat automat si parola de la mailul ei, si fara sa-si dea seama, de fapt a schimbat parola de la picasa. Nu stiu. Nu cred ca cineva a facut cu rea vointa. Se mai intampla greseli de astea din neatentie.
Vreau doar sa clarificam al cui e adresa de mail care incepe cu Vi....

Vi..... ar veni de la Vioika76, sau Vicky... nah, astept sa apara fetele, si speram sa se linisteasca apele si sa se lamureasca.

Si daca a putut sa intre cineva pe picasa, va rog sa-mi dati si mie parola

p.s. Parola veche, nu am dat-o nimanui in afara grupului nostru.

11+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Contul de picasa este atasat contului nostru de gmai. Deci Dany, el era deja deschis, cand am deschis eu contul. Buun

Eu am pus atunci o parola comuna la mai multe chestii ca sa nu-mi bat capul. Deny a schimbat aceasta parola, de fapt a adaugat ceva in plus (de asta vorbeam azi dimineata), si a a vut dreptate sa o faca. Respectiva parola a fost cea difuzata ieri si azi. Din pacate cineva a modificat aceasta parola, nu imi au seama de ce, si mi se pare fff urat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput