Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bravo Deny! Sa iasa bine :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Eu m-am uitat pe planificare si cica eco ar trebui sa mai fac in saptamana 22(undeva dupa 7 ianuarie). Pai ce fac eu pana atunci fara evolutia lui bebe surprinsa in poze?! Nu pricep, de ce controale lunare si eco mai rarut ca-i mai dragut?!
Cred ca nu-i las de capul lor si luna viitoare bag si una contra cost...nu ma limitez eu la ce-mi ofera ei "gratuit" in cadrul abonamentului.

Flafi, n-ar merge-n mancarica de gutui si niscai aripioare de pui(io-s topita dupa gutui in orice forma, doar ca sotului meu nu-i plac mancarurile dulci asa ca nu prestez-desi el ma incurajaza) ?
13+

Mergi la inceput

Cosmy, planul meu e cam asa- dublu test de la 12 s, la 16 -18 ecografie cardio a bebelui, si intre 20si 22 morfofetala. Practic am cam o eco pe luna.
Edit: Cred ca depinde de fiecare medic. Toate controalele mele sunt cu ecografie, dar medicul ce imi urmareste mie sarcina e specializat pe ecografii, prin urmare doar la din astea ma cheama si mie imi convine. Daca am dileme, intrebari sau mai stiu eu ce, ii trimit mail.

Mancarica de gutui se foloseste si ca o garnitura la carnite diverse. Eu nu prea amananc carne si pt sot e desert, dar stiu ca merge bien cu carnita de porc.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Acum am intrat ca am fost plecata in oras.
Cred ca eu am schimbat parola sau ce naibii am facut din greseala .Azi dimneata am incercat sa intru pe parola pe care o aveam de la Vicky si nu mi-a dat voie si apoi am incercat sa urmez pasii aia de acolo ,dar se pare ca nu m-am descurcat .Acum cand am intrat pe forum am vazut ce s-a starnit cu parola si cand a zis Deny de mail am vazut ca e mailul meu si mi-am dat seama ca am facut ceva gresit.
Am intrat pe mail si zice ceva de genul:
Pentru a initia procesul de resetare a paroleiPentru contul dvs de Google faceti clik pe linkul de mai jos....
Ma indruma cineva cum sa fac sa nu mai fac vreo prostie?
Dau clic si apoi?
Hai ca mi-e frica sa mai fac ceva.
Va rog nu va suparati pe mine ca nu am facut-o intentionat si habar nu am sa schimb o parola!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Deny spune-mi ce trebuie sa fac?

si acum13+

Mergi la inceput

Vio, vazand mesajul tau rad in hohote, ca te inteleg perfect cu picasa, d-aia ziceam de la inceput ca eu nu ma ating de asta. E EVIL!!!

Acum o sa iti facem niste chestii de genul:

Glumesc evident :)

14+

Mergi la inceput

Eu zic sa dai click acolo in continuare pana iti apare schimbarea parolei, pui o parola si o trimiti pe mail lui Deny sau Vicky si una din ele va reseta contul.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Yeeeeeeei, uite ca se vede si luminita de la capatul tunelului in legatura cu contul Picassa

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Vio, nu te necaji, chiar a fost super funny cum ne-am agitat toate pentru parola!

13+

Mergi la inceput

Fetele daca v-ati suparat pe mine Eu va inteleg.
Aveti tot dreptul si cine greseste plateste.
Deci astept pedeapsa.

si acum13+

Mergi la inceput