Burtici de mai-iunie 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
DenyAnd spune:
Da, Vio, apesi pe linkul cela si pui noua parola. Si cu noua parola care o pui tu, poti sa intri pe picasa. Fa o incercare daca poti sa intri cu parola pusa de tine pe picasa, si apoi trimiti parola prin PM.
edit: dar vezi ca nu poti sa mai pui vechea parola (cea care o stiam eu si am dat-o la fete), pt ca nu mai primeste vechea parola.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
11+ cu minune surprizaMultumim lui Dumnezeu!
Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Vio, stai linistita
, eu una nu sunt suparata pe tine, din contra sunt bucuroasa ca a iesit la iveala al cui e mailul ala si s-a putut recupera parola. Si bine ca e mailul unei fete din grupul nostru, ci nu din afara.
Am mai scris asta, se mai intampla astfel de greseli, mai ales la cineva care nu e familiarizat bine cu "sistemul" google.com (aici intra si gmail.com si picasaweb.google.com).
Pup Vio 

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Kabecka spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu graviduta de mai-iunie 2013.
Va citesc de cateva zile, dar nu prea am indraznit sa scriu pana acum.
Sper sa fie o calatorie frumoasa pentru fiecare dintre noi
VIOIKA76 spune:
Hai ca am reusit.
Mersi Deny!
Inca o data mii de scuze pentru supararea pricinuita!
Astept pedeapsa.
Deny trimit acum PM.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum
13+
DenyAnd spune:
Bine ai venit Kabecka. 
Spune-ne mai multe despre tine. UM, DPN, etc ![]()
Si, scrie repejor 10 mesaje, scurte, ca sa scapi de moderare, si mesajele tale sa apara in timp real odata cu ale noastre.
Cosmy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kabecka Buna fetelor, Sunt si eu graviduta de mai-iunie 2013. Va citesc de cateva zile, dar nu prea am indraznit sa scriu pana acum. Sper sa fie o calatorie frumoasa pentru fiecare dintre noi |
Bun venit!

Cosmy spune:
Gata, eu ma pregatesc de we (adica-am decis ca serviciul nu-i carciuma sa stai pana la inchidere
), asa ca va pup pe toate si va doresc un we relaxant!

13+
DenyAnd spune:
Vio, receptionat PM-ul ![]()
Eu zic sa nu mai schimbam parola, si o lasam pe cea care a pus-o Vio.
Ca sa o schimb cu vechea parola care deja o stiu aproape toate fetele, nu o mai primeste contul.
Am facut si o proba, ca sa inteleg ce zicea Vicky
, ca picasa este atasat de gmail.com, so, e chiar acelasi cont
. Nu am stiut asta
. Acum imi cer scuze de la Vicky
, pt ca contul de gmail era deja creat de ea, si avea si parola la fel creata de ea. Si eu cand am creat contul poze, crezand ca e cont diferit de cea gmail, am bagat o parola acolo. Si uite asa, Vicky, nu a mai putut sa intre in gmail cu parola care o stia ea.
Ma pun sa "livrez" PM-uri cu parola ![]()
VIOIKA76 spune:
Deny sa sti ca am trimis si eu la cateva fete.
si acum
13+
VIOIKA76 spune:
Vroiam sa mai zic ca am vazut niste mamici si copilasi superbi.
Sa fiti fericite si sanatoase!
si acum
13+