Burtici de mai-iunie 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
crina27 spune:
mcoca ink nu le-am facut ,maine am programare. medicul mi le-a scris pe lista sa le fac....acum , cand ma duc cu analizele ii zic ca am considerat eu ca nu sunt necesare?....uffff, o sa le fac...stiam ca o sa coste , dat parca e cam mult 700 lei
10+
mcoca spune:
Pai il intrebi pe el de ce ti le-a dat? Ce face cu rezultatele alea, si le baga undeva, scuza-ma. Nu pot sa inteleg de ce se dau analize aiurea, pe banii pacientului, chiar nu inteleg.
Vicky si Printzesone
Kabecka spune:
Crina27, si eu le-am facut la prima sarcina, m-au costat la fel, o gramada de bani.
Acum, nu mi le-a mai dat. Este si alt medic, ce-i drept...
Si medicii astia...nici nu mai stii ce sa faci.
Tin minte ca la prima sarcina am facut si test de toleranta la glucoza, doar pentru ca tata e diabetic, eu nu am probleme, am glicemia mica. E f nasol testul, tb sa stai cateva ore pe la medic fara sa mananci nimic, doar sa bei niste glucoza, bleah...
crina27 spune:
simt ca ma ia si raceala....mi se pare ca e frig in birou, nasul imi curge, capul ma doare....am mai primit si informatia ca ma costa analizele 700 lei, afara e ceata si frigutz....am inceput "bine" saptamana.
10+
VIOIKA76 spune:
Buna ziua!Vreau sa urez bun venit burticilor noi!Eu intru de pe tel ca mi s-a stricat laptopul.Eu la toate sarcinile m-am vopsit am fire albe multe.Folosesc Casting.Īmi pare rau ca am īntristat atātea burtici!O sapt#259;mān#259; minunata!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum14+
flafi spune:
Crina- dar de ce sa nu ii spui medicului ca nu vrei sa le faci si sa il intrebi la ce ii trebuie?
Atata timp cat statul nu ti le deconteaza si sunt pe banii tai ai tot dreptul sa intrebi.
14+
Madd11ee spune:
Buna fetelor!
Vad ca se dau multe analize in plus de facut..Eu sunt norocoasa, am un doctor mai relaxat, nu mi-a dat decat strictul necesar pana acum.
Stiu ca sunt cazuri in care si sotul trebuie sa faca acelasi pachet de analize( complet inutil si o cheltuiala mare aiurea)..Sotului meu acum nu i-a dat sa faca decat grupul sanguin si Rh.
Pe mine a cam inceput sa ma doara spatele in ultimele doua zile si nu inteleg de ce..E normal? Nu poate fi vb de durere de la greutate ca nu am luat deloc pana acum, dar nu stiu ce sa zic..Voi ati avut asa ceva?
7+