Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Salutare tuturor!
Doina, si eu mi-am cumparat vopsea fara amoniac. E L'oreal ( casting creme gloss cred), si l-am intrebat si eu pe nenea doctor (ba chiar am taiat de pe cutie partea de ingrediente si asa m-am prezentat la control). S-a cam strambat ca ce, eu cred ca el stie toate compozitiile acelea de farma? Pana la urma a zis ca toata lumea se vopseste, a zis eventual sa mai astept 2 saptamani, la 15 s+, asa ca mai astept o saptamana.

Am intrat in TRIM II !!!!!!!!!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!
am intrat si eu in trim II
ce frumos arata semnatura

Miche am folosit vopsea L'oreal fara amoniac dar eu cred ca blondul care il am eu nu mi-ar iesi fara amoniac.
cand m-am facut blonda mi-a zis si tipa care ma face ca pt un asemenea blond trebuie folosita o vopsea cu mai mult amoniac.

azi e tot vreme mohorata cum a fost de altfel tot weekendul si asa imi e o ciuda ca imi tin gaza numai in casa ca nu avem mall-uri sau alte cele unde sa mergem cand e o vreme asa urata zici ca suntem in codru.

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata,

Eu pe acasa, cu cafeaua in fata. R a facut febra, tuseste si am ramas acasa cu el....offf, tare rau e cand sunt bolnaviori.
Macar am dormit si eu pana la 9.

De vopsit nu stiu ce sa zic, eu nu m-am vopsit nici sarcina trecuta si nici acum. La mine nu e cazul, dar stiu ca nu sunt probleme, multe femei se vopsesc in sarcina.

Maine fac si eu 11 saptamani. yuhuu!
O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Fetelor, eu habar nu am cum e cu semnatura si cu poza la profil.
Incerc eu sa le dau de cap.
Imi trimiteti si mie parola de la picassa?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neatza dragelor! Sa aveti o saptamna frumoasa in care sa va simtiti bine :)

Noi ne simtim foarte bine dubios de bine as spune. Foarte straniu. In afara faptului ca am nasul infundat (dar asta e cam de vreo luna deja) si inteleg ca e normal in rest totul e ok. Fara greturi fara nimic, inca nu m-am ingrasat de loc si evident ca incep gandurile paranoice ca daca nu e bine, daca o fi atit ceva etc etc. Dar sper total incerc sa mentin o stare pozitiva.

Noi sambata m avut musafiri, familie, si seara cand au plecat toti am declarat in cor, cu tot cu caini, ca pana la botez noi nu mai acceptam musafiri. Desi sotul miza pe soacre ca vor ajuta, evient ca nu s-a intamplat, tot oi am alergat in toate directiile, si la sfarsitul zilei eram epuizati toti 4. El de grija mea, eu de efort, cainii de harmalaie...

Despre vopsit- eu m-am tot vopsit, am citit tot felul de studii care spuneau ca desi toate acele elemente chimice sunt nocive, in cantitatile care se gasesc in vopsea nu au nicio relevanta pt sarcina, nu afecteaza copilul.

Am vazut in weekend un film "what to expect when you are expecting" foarte dragalas, m-a distrat foarte tare tipa blonda cu toate simptomele Chelsea (nu stiu, are un show Chelsea Lately parca) :)

14+

Mergi la inceput

Felicitari Mony de trim 2 :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Fetele, vreau sa va intreb pe voi cat v-au costat analizele:toxoplasma, rubeola, cmv, herpes1 si 2 si listeria? pe mine, cu tot cu mycoplasma , ureoplasma si clamidia ma costa undeva la 736.00 lei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna feteleor!
Sa avem o saptamana usoara si interesanta!

Despre vopsit: ca si Flafi, si eu m-am vopsit, cu vopsea normala la coafor. Am citit si eu diverse pe diverse site-uri si parerea mea este ca nu prea are timp cine stie ce compus din vopsea sa ajunga tocmai in sangele nostru pentru ca dupa aia sa il influenteze pe bebe. Si ma mai gandesc si la coafezele gravide..practic ele minim 6-7 luni stau zi de zi cu mana/nasul/corpul in vopsea. Eu nici nu am cum sa stau nevopsita pentru ca sunt roscata si deja am radacinile albe (cam de la 27 de ani am inceput sa albesc). Aaaa...si cred ca nu atat amoniacul din vopsea e periculos cat oxidantul...parerea mea.

In rest, in weekendul asta (cand o veni el, tocmaaaaiii peste 5 zile) cred ca incep excursiile in Ikea...sa ma lamuresc eu exact ce produse de copii au ei, ca pana acum nu prea am zabovit prea mult timp la raionul cu pricina. De data asta ma duc chitita.

6+

Mergi la inceput

Hellie- la Ikea sunt paturi frumoase de bebei :) si paturite si pernite si chestii dragalase

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Felicitari pentru intrarea in trimestrul II Moni, Mycya!

La prima sarcina cand am intrebat doctorul de vopsit s-a uitat crucis la mine, ca de ce sa nu ma vopsesc???? Asa ca m-am vopsit. De fapt eu am suvite, deci ar fi un pic mai soft cica.

Crina, de ce ai facut CMV, herpes, listeria? Nu au nici o relevanta, am mai spus pe aici. Sunt bani aruncati in vant.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput