Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

DenyAnd , multumesc pentru parola si..incantata de cunostinta !!
Ce mamici frumoase am vazut !! Si copii dulci !

Doina , si eu am aceeasi problema cu vopsitul, arat intr-un fel acum . Mai astept o saptamana si voi opta pentru o vopsea fara amoniac, profesionala.

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Doina eu m-am vopsit acum 3 saptamani si am folosit vopsea fara amoniac dar nu a iesit l fel.
m-am facut numai la radacina si se vede diferenta destul de tare chiar daca vopseaua era aceeasi si acelasi nr .

cred ca am sa folosesc una normala urmatoarea data dar oricum voi mai rezista o luna .

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Mycya, ai folosit vopsea din comert sau profesionala?
Eu am folosit inainte cu mare succes L'oreal Richesse de Diacolor si Wella color touch , profesionale, incercate inainte in salon la preturi maaari dar rasfat pe masura, comandate pe net apoi (situl colorstyle) mult mai accesibil.
Acum depinde si de grosimea firului de par, al meu este f subtire, si cand merg la salon la cineva nou, dureaza o ora pana o conving ca vopseaua fara amoniac imi va deschide parul cu mai mult de doua nuante

Miche 12+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna seara fetelor eu m-am vopsit saptamana trecuta vopasea fara amoniac casting creme gloss bine eu ma vopsesc cu negru albastrui a iesit foarte bine dar eu am mai folosit vopseaua asta aproape tot 2011 dar la mine se decoloreaza repede deoarece parul meu natural este saten deschis. si vopseaua cu amoniac pe parul meu se decoloreaza aproape la fel de repede si la mine creste si repede parul la o luna jumatate trebuie sa ma vopsesc ca parul creste aproape 2 degete. va pupacesc

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna, fetelor, sunt si eu o burtica de iunie 2013.
Mai precis, avem aproape 10 saptamani de sarcina.
Data probabila a nasterii este 12 iunie 2013.

Va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata,va invit la cafeluta!
Bine ai venit Piticutz,sarcina usoara si bebe sanatos!
Sa aveti o saptamana frumoasa !!!1
Si eu trebuie sa ma vopsesc dar cred ca mai astept pana aproape de Craciun sa folosesc una cu amoniac.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi .Vad ca avem si lume noua :) va urez sarcina usoara.
A avut o noapte groaznica.de ieri ma doare capul...si azi -noapte nu mi-am gasit nici locul pe perna de durere de cap...:( acumsunt la birou si am ochii cat cepele.
Si eu m-am intristat ca s-a creat asa o zarva de la parola :(. cred k lucrurile se puteau rezolva si altfel.
Avem 10 sapt si 3 zile.azi facem programare pt toxoplasma si alte analize cu recoltari din col.
Va urez sa aveti o saptamana usoara, cu cat mai putine greturi.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Neatza burticutze!

Sa avem o saptamana frumoasa, cu vesti bune, fara greturi si cu multa voie buna!

Bine ai venit piticutz!

Eu sunt blonda vopsita, o sa schimb culoarea in sarcina ca altfel nu am nici o sansa fara amoniac sa imi iasa. Asa ca ma voi face un saten deschis fara amoniac.

La mine bebitza a inceput sa miste. Mi se pare super repede, dar probabil fiind a doua sarcina se poate.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

cocutza spune-mi te rog, tu cum simti pe bebe?de 2-3 zile simt si eu , mai ale cand stau intinsa si relaxata ca o bataie usoara de aripi. scurt si fin.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Cam asa Crina. Ca un fluturas, dar sa fie mai jos de buric, ca nu sunt ei asa de sus inca. Mai ales cred ca daca stai pe spate intinsa, e usor sa il simti.

Eu ma mir ca la mine e asa repede, la prima sarcina cred ca avem vreo 17 saptamani cam asa. Acuma la 14, o fi mai agitat bebitzu asta decat Andreea. Sotu' ii spune deja Junior, deci sa fie baietzel!!!!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 14 +

Mergi la inceput