Burtici de mai-iunie 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Nu am posat de or, nu stiu de ce mi-a luat acelasi mesj de 2 ori.
Felicitari Vicky :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Felicitari Vicky!
Ai scapat de grija!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci Flafi, Vio :). asa m-am bucurat :). uuff, uuff,

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Mycya si Mony felicitari pentru intrarea in trim II!

si acum14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Felicitari Vicky pentru rezultatul bun!
Madd11ee, si eu am avut acum vreo 2 sapt probleme cu spatele. M-am trezit cu niste dureri de nu mai puteam sa stau pe scaun.
In 3 zile mi-au trecut, am luat no-spa si am masat usor.
Problema e ca eu am si ceva probleme si cred ca pur si simplu m-a luat de la vreo miscare gresita.
Nici la mine nu era vorba de greutate. Cred ca mai degraba mi se trage si de la ridicat copil mai mare.

Zicea cineva zilele trecute de gimnastica, as face si eu, dar nu prea stiu ce. Voi va duceti undeva sau faceti acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Eu iau zilnic no spa, de doua ori pe zi, pe langa utrogestan si femibion. Mie imi trateaza sarcina ca pe una cu iminenta de avort..Dar vad ca nu cedeaza la no spa..nu sunt dureri insuportabile, dar e foarte ciudat..citeam pe undeva ca daca si la menstruatie aveam dureri de spate, pot incepe foarte devreme..ma gandesc ca asa o fi( aveam niste dureri de spate de nu pot sa spun).

7+

Mergi la inceput

Eu in sarcina nu am avut dureri de mijloc.Am inteles ca nu sunt bune deloc.La sarcina care am pierdut-o am avut asa dureri.Nu vreau sa va sperii dar trebuie sa evitati ridicatul de greutati,pe cat posibil.
Si sa va incaltati bine acasa sa nu umblati fara papuci pe gresie sau parchet.

si acum14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Am luat si eu vineri si sambata 2 no spa, dar medicul mi-a zis sa iau daca am dureri, dar sa nu imi fac iluzii ca ajuta prea mult cu durerea ca relaxeaza muschii si cam atat.

Dureri de spate si eu aveam, dar vineri si sambata am avut niste dureri stranii: parca ma durea coloana zona lombara si toracala, dar si ca o durere de rinichi si in acelasi timp parca nu era nici una din ele. O durere generala si difuza in acelasi timp sacaietoare.

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina27

cocutza spune-mi te rog, tu cum simti pe bebe?de 2-3 zile simt si eu , mai ale cand stau intinsa si relaxata ca o bataie usoara de aripi. scurt si fin.

10+

Crina eu l-am simtit pe bebe3 prima data cand eram pe scaun si aveam vezica plina.Cred ca-l inghesuiam.S-a simtit ca un balonas.Pe ceilalti copii i-am simtit cand stateam intinsa in pat si linistita se simtea cam ca un fluturas.

si acum14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

ms vio.mi se pare cam devreme sa-l simt , dar s-a intamplat 2 zile la rand si in aceeasi pozitie- intinsa, relaxata

10+

Mergi la inceput