Clubul "babelor" FIV-oase 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am revenit dupa 9 zile de ciclu ma refac, am mancat de numai cereale de porumb cu chefir(cu o pofta de zile mari, zici ca nu mai vazusem)...acum mi-am descoperit un nodul la sanul satang putin cam sus si nu prea imi place...deci tre sa merg la sanolog, eu am mai fost la centrul renasterea voi pe unde mergeti?
ari e foarte bine cu fumatul, sa te lasi, mai ales ca e indicat inainte de sarcina sa te lasi cu vreo 6 luni ca sa iasa substantele din organism...zilele aste am discutat cu un medic pneumolog despre fumat si nu-i chiar o practica buna si cica da infertilitate...asta a zis doc, la mine cred ca e mai tare endometrioza
da las' ca la primavara nu o sa mai ai timpo nici pipi sa faci , ce sa mai vb de fumat....si apoi nu e nici sanatos si nici frumos sa fumezi cu gemenii in casa, nu?si daca lara are baieti(deci ma tin tare pe pozitie) pe tine te vad cu pereche sa-ti manace urechile pe ambele planuri si cu barbie si cu tractoarele rosii
miky ce sa-ti zic , decat: "superglue", altceva chiar nu trebuie
elly offf nasole procedurile astea, eu la operatii eram crizata sa nu se apuce inainte sa adorm, insa nici pana 5 nu puteam sa numar...s-au zgarcit aia la somnifer...deci daca as avea asa ceva de facut le zic sa bage somnifer ca fac eu cinste cu el
si daca iesiti pe undeva prin oras as vrea si eu sa va cunosc, va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Hai ca v-ati animat asa imi place!
Elly, pfff, lasa, bine ca ai scapat! Da, clisma ar fi o idee, am incercat o data , dar a fost eficient.
Miky, sa ai puii lipiciosi, iti doresc!!
Velvet, imi pare rau pt - ! Eu nu mai fac teste pana nu ajung in Z70...asa m-am hotarat!

Fetelor, cat este valabila o fiola de Puregon? Eu am o fiola noua, neintepata, dar am scos-o din ambalajul ei si am bagat-o in injector. Asta era prin martie... am o prietena care m-a sunat si m-a intrebat daca as vrea sa o donez. Eu o pot da, ca nu o folosesc, dar ... oare s-a expirat? Am tinut-o tot timpul in frigider, dar nu in ambalaj, este vid in suportul ala de plastic?
(imi amintesc ca expira in 2013)
Acum imi faceam inventarul: am 2 Gonal 900, 2 Puregon Pen, Puregon 600 ui, 4 Olgalutran, 4 Decapeptyl, 2 Ovitrell.... si o gramada de estradiol comprimate.

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

hello girls,

[url=http://daisypath.com][/url]

Mergi la inceput

dupa cum vedeti,ma joc
daca toata lumea,sau aproape,si-a schimbat poza de la avatar,am zis sa fiu eu mai smechera si sa-mi pun un ticker,dar nu merge,adica eu il vad la mine la semnatura,dar cand trimit mesajul apare doar porcaria aia

[url=http://daisypath.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana, nu cumva este prima adresa in plus?
Oricum nu stiam ca mai e asa de putin pana la X-mas!

Mergi la inceput

voila

Mergi la inceput

voila nimik,ca nu se vede in direct
gata ma las pagubasa,ma apuc de treburi mai serioase,imi caut poza pt avatar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am reusit sa il fac doar asa, dar nu afiseaza. Ar trebui sa scrie pe site-ul de unde l-ai luat cum se pune pe un forum.
http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png

Ca sa ascunzi un link, se face asa: [ url=" aici scrieti linkul" ]
La final, se sterg spatiile in plus.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

merci Alex
zice sa vorbesc cu admin.forumului

http://dcmf.daisypath.com/JdXUm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao,nu am unde face acupunctura.in leg cu radiografia,eu am sacralizarea vertebrei L5.adica am vertebrele tasate.dar ma tine de prea mult timp durerea dupa ceafa.ceea ce n-am avut atata timp pana acum.in schimb spatele il am praf de durere de ani de zile....

miky,noua andreea mustata ne-a lucrat spermograma.

gaby nici eu nu fac teste,pt ca nu-mi intarzie niciodata.acum l-am facut in Z 12 DPO ca sa scap de el,ca oricum era gratis si oricum stiam ca imi vin monstrii.

Mergi la inceput